Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΑΣΠΙΔΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΉΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο πρόεδρος, το διοικητικό συμβούλιο, οι παίκτες και οι προπονητές της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ευχαριστούν θερμά τους φιλάθλους της πόλης, που κατέκλυσαν την Κυριακή το παλατάκι του Ευμοίρου και δημιούργησαν μία άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα.
Στην φετινή τεράστια προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος η παρουσία σας είναι απαραίτητη, ώστε να προχωρήσουμε ΜΑΖΙ και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας, κρατώντας ψηλά το μπασκετικό επίπεδο της Ξάνθης μας
.

ΣΧΟΛΙΟ.
Το έγραψα πολλές φορές στο οργανωτικό κομμάτι  η ομάδα είναι πολύ μπροστά  και με την παραπάνω ευχαριστήρια ανακοίνωση δείχνει την ανάγκη που έχει τον κόσμο  να μείνει κοντά πόσο μάλλον που όλοι γνωρίζουμε πως έχουμε μάθει να είμαστε δίπλα στις προσπάθειες όταν αυτές έχουν ευτυχή αποτελέσματα και στα δύσκολα την κάνουμε με πλάγια βήματα.

Υπάρχει όμως ένα μεγάλο αλλά  στην πορεία της ομάδας  και σίγουρα μόνο θετική αντανάκλαση δεν έχει  στην συνολική προσπάθεια.
Είναι η εκτός ορίων συμπεριφορά  συγκεκριμένων ανθρώπων της ομάδας και δυστυχώς έχουν θέση ευθύνης  και σίγουρα  η συνολική τους συμπεριφορά μετά το τέλος του παιχνιδιού  με τον ΕΡΜΗ ΑΓΙΑΣ  δεν κατοχυρώνεται στα θετικά.
Ας  σκεφτούν μόνο πως η συμπεριφορά τους  μιας και φέρουν τίτλο* είναι περισσότερο επιβαρυντική από μια κακή συμπεριφορά ενός απλού φιλάθλου γιατί πέρα από την φίλαθλη ιδιότητα που έχουν είναι και στελέχη της ομάδας  . Κάπως έτσι πριν από χρόνια η ίδια συμπεριφορά  είχε σαν συνέπεια την καταστροφή στην προσπάθεια αγωνιστικού τμήματος  της ακαδημίας.
Δεν αξίζει σε παίκτες και φιλάθλους της ομάδας  αυτής να έχουν τέτοια εκπροσώπηση όσο και ιερή αγανάκτηση να έχουν από την αδικία που βίωσαν.
Ας σκεφτούν πως έτσι χαλάνε την συνολική προσπάθεια και εικόνα που έχουν στήσει οι άνθρωποι που μπήκαν ενεργά  στην ομάδα.

* παράγοντα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου