Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΔΡΩΝ ..........22/10/16 και AΙΑΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ 66-61

Σπουδαία νίκη για τον ΑΙΑΝΤΑ όπως επίσης και για τους ΠΑΝΘΗΡΕΣ 64-53  την ΦΙΛΙΑ.
Κέρδισε το ΣΟΥΦΛΙ  και  ο  ΕΘΝΙΚΟΣ
Η ΘΥΕΛΛΑ επιβεβαίωσε την ανοδικτης πορεία σε αντίθεση με τον ΑΡΙΩΝΑ που έδειξε αδυναμία σε αυτότο εκτός έδρας παιχνίδι.
Διαβασμένη η γηπεδούχος ομάδα χτύπησε εκεί που πονούσε ο αντίπαλος {ρακέτα} .Για ένα ακόμη παιχνιδι ο βοηθός προπονητή Β.Αρβανιτίδης αναγάστηκε να παίξει.
Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί των καλών αποτελεσμάτων της και έχασε από το ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ εντός έδρας.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΙΑΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ                   66-61
ΣΟΥΦΛΙ-ΗΡΑΚΛΗΣ                  57-53
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ           50-71
ΠΑΝΘΗΡΕΣ-ΦΙΛΙΑ                   64-53
ΘΥΕΛΛΑ-ΑΡΙΩΝΑΣ                   61-43
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ  39-56

 Μια  ευγενική χορηγία του .http://kavala-sports.gr

ΑΙΑΝΤΑΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ

Σε ένα παιχνίδι που είχε πολλά στοιχεία για να χαρακτηρισθεί σπουδαίο ο ΑΙΑΝΤΑΣ  κέρδισε στις
 λεπτομέρειες 66-61  τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ.
Θα μπορούσε ο τίτλος να ήταν "Σεμινάριο για το πως χάνονται τα παιχνίδια" αλλά έτσι θα αδικούσα την ομάδα του ΑΙΑΝΤΑ.
Πρώτο θετικό στοιχείο ο πολύς κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
Δεύτερο η καλή εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες. Τέτοιο ήταν που  όλα δείχνουν ότι το επίπεδο ανταγωνισμού τουλάχιστον στον 2ο Όμιλο  θα είναι άκρως συναρπαστικό.
Παιχνίδι ισορροπημένο στα δύο πρώτα δεκάλεπτα με καμιά ομάδα να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ. Οι μικρές διαφορές εξανεμίζονταν πολύ γρήγορα. Με αιχμές του ΨΑΛΤΟΥ  25(2)  και ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ 17(1) για τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ  και τους Τερζίδη , Νο 13 και Νο 17 * .
20-21  το πρώτο δεκάλεπτο και 37-36  το δεύτερο. Το σύνολο των προσπαθειών το πήραν αυτοί οι τέσσερις παίκτες και φάνηκαν πολλές αδυναμίες και των δύο ομάδων στο κλειστό παιχνίδι και στις άμυνες ζώνης που έπαιξαν και οι δύο προπονητές  με παραλλαγές  και βοήθειες.
Θα μπορούσε να γίνει ο ήρωας της ημέρας αλλά δεν τον ήθελε η τύχη και ο λόγος για τον Κουμπάνη  7 που πάλεψε έπαιξε με την ψυχή του αλλά τα τελειώματα του ήταν τραγικά κυρίως στο τέταρτο δεκάλεπτο. Πολύ καλός για όσο διάστημα άντεξε ο Κουτρας.

Στο τρίτο  δεκάλεπτο ο φιλοξενούμενος ήταν καλύτερος και δημιούργησε μια μικρή διαφορά 4ων πόντων. Ανέβηκε αμυντικά  περιόρισε τις ελεύθερες διεισδύσεις  του αντιπάλου και έδειξε μια σοβαρότητα. Θα περίμενα πιο πιεστική άμυνα από τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ με την χρησιμοποίηση των Τσίλογου Ανθή και Κουμπάνη με αιχμές τους Ψάλτου και Σταμπουλή και αυτό γιατί εκείνη τη χρονική στογμή χρεώνεται με τρίτο φάουλ το Νο 15  του ΑΙΑΝΤΑ και προσπαθεί να τρέξει αυτός το παιχνίδι . Δεν έχει το εύκολο σουτ δεν μπορεί να πάρει ριμπάουντ στα οποία κυριαρχεί ο φιλοξενούμενος αλλά δεν του φέρνου΄ν κέρδος γιατί δεν χτυπάει στον αιφνιδιασμό . Το ρόστερ εκείνη τη στιγμή είναι βαρύ .
Στο τέταρτο δεκάλεπτο μέχρι το 04,57  ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ήταν μπροστά αλλά ΄πό εκείνο το σημείο και μετά ο ΑΙΑΣ πήρε κεφάλι με ένα πόντο 58-57  με ένα πολύ σπουδαίο τρίποντο του αειθαλή ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ  . 602-57  στο 04,15
03,30 μειώνει ο Κουμπάνης 60-59
01,57  62-59
01,44   άστοχο τρίποντο ο ΨΑΛΤΟΥ
01,32  62-61  Κουμπάνης
01,20  χάνει εύκολο καλάθι ο Κουμπάνης
00,59  άστοχο σουτ από τον ΑΙΑΝΤΑ
00,43,5  κλέψιμο του Τσίλογλου και κατοχή για ΑΣΠΙΔΑ
00,26  άστοχο Οικονομίδης
Η πιο σημαντική στιγμή για το παιχνίδι με τον Κουμπάνη να κερδίζει με μάχη την μπάλα να κάνει μια φοβερή ενέργεια αλλά χάνει το εύκολο καλάθι. Είναι στο 00,12,2
Στην συνέχεια κερδίζει φάουλ ο Οικονομίδης 2/2  64-61
Μένουν 00,03,7  και άστοχο τρίποντο του ΨΑΛΤΟΥ .
00,03,00 γρήγορο  φάουλ στο Νο 8  του ΑΙΑΝΤΑ  2/2  66-61  και λήξη με αυτό το  τελικό σκορ .

Και οι δύο ομάδες έδειξαν αδυναμίες στην ζώνη . Έτρεξε καλύτερα ο ΑΙΑΝΤΑΣ  από τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ που δεν είχε καμιά βοήθεια από τον Κουτσογιάννη 6(2) ασθενής όλη την εβδομάδα.
Και οι δύο ομάδες βασίστηκαν σε δύο παίκτες . Από τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ για ένα ακόμη παιχνίδι ξεχώρισε ο μικρός Τσίλογλου που αμυντικά έδειξε τρομερές αρετές. Δεν πήρε τα σουτ  που έπρεπε.
Τα ίδια και για τον ΑΙΑΝΤΑ που είδε τρεις παίκτες μεγάλης ηλικίας να τραβάνε όλο το φορτίο και οι υπόλοιποι να είναι ρολίστες.

*Παρακαλώ όποιος έχει τις συνθέσεις ασ κάνει τον κόπο να τις στείλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου