Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΙΛΙΚΑ.

Μια ανάσα έμεινε για το κύπελλο και την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της κατηγορίας ανδρών .
Πολλά φιλικά αν και έπρεπε να είναι πολύ περισσότερα και μόνο από το γεγονός ότι υπάρχουν προσθήκες νέων ομάδων πχ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ και ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ.
Στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ  στα πλαίσια τουτουρνουά  "Γ.ΚΑΡΥΩΤΗΣ" έπαιξαν μεταξύ τους οι ομάδες της πόλης με μεγάλη νικήτρια την ΑΕΚ.
Κέρδισε στον τελικό την νεοσύστατη ομάδα των φοιτητών του ΔΠΘ "ΔΗΜΟΚΡΊΤΕΙΟ"  με 76-36
Στον μικρό τελικό ο ΑΙΑΙΣ κέρδισε τον ΓΑΣ με 57-46.
ΑΕΚ-ΑΙΑΣ 83-44
ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ-ΓΑΣ 62-49

ΑΙΑΣ-ΓΑΣ 57-46
ΑΕΚ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ 76-36

Τι δειχνει όλο το σκηνικό ...την δυναμική της ΑΕΚ που πήρε και επίσημα  τον ΛΕΧΟΥΔΗ  σε αντίθεση με την κατάσταση του ΓΑΣ   που δείχνει  ανέτοιμος για την πρόσκληση της Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ  . Δείχνει την σταθερότητα του ΑΙΑΙΝΤΑ που είδε τον ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ  να επιστρέφει την ενεργο δράση.Πήρε  και τον ΜΠΑΚΙΡΤΖΗ .
Δείχνει   και την καλή δουλειά της νέας ομάδας των φοιτητών που όλα δείχνουν ότι θα πρωταγωνιστήσει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Επίδειξη δύναμης από τον ΓΣΕ  που κέρδισε εντός εκτός τον ΟΡΦΕΑ Ν.ΣΚΟΠΟΥ.
 Ο πρώτος όμιλος  έδειξε από τις μεταγραφές ακόμη ότι θα έχει έναν  πολύ δυνατό πρωταγωνιστή την ομάδα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΎΠΟΛΗΣ.
Σε αντίστροφη κτάσταση η ΣΑΝΤΑ που τερμάτισε  4η στο τουρνουά της ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ.
Η ομάδα του Σ.ΚΑΜΑΡΑΚΗ έδειξε πως είναι ανέτοιμη  και χρειάζεται υπερπροσπάθεια  τη χρονιά που έρχεται.
Η  ΕΝΩΣΗ  με επική ανατροπή κατάφερε και κέρδισε στην ΛΑΡΙΣΑ  και πήρε νίκη πρόσκριση για την συνέχεια του κυπέλλλου. Καλή παρουσία του μικρού Γ.ΜΑΝΑΚΑ που αρπάζει τις ευκαιρίες.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ επαιξαν στην ΑΛΕΞ/ΛΗ   η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  και  ΘΥΕΛΛΑ. .
Κέρδισε η ΘΥΕΛΛΑ με δύο πόντους διαφορά αν κατέβηκε  με εννέα παίκτες.
Έφυγε για την ΚΥΠΡΟ ο  Δ.ΚΑΡΑΜΠΕΑΖΗΣ  κάτι που προβληματίζει τον προπονητή της ΘΥΕΛΛΑΣ . ο Σ.Π   ένοντας την στήριξη όλων για άλλη μία χρονιά θα είναι    στον πάγκο της ομάδας Έγιναν προσπάθειες να  κλείσει η θέση του άσσου κινήθηακν αρκετά για κάποιες μεταγραφές απαραίτητες  πήραν τον ΞΕΝΟ  και ευελπιστούν ότι θα μπορέσουν να σταθούν με αξιοπρέπεια για άλλη μία χρονιά στο πρωτάθλημα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου