Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΙΛΙΚΑ ΕΘΝΙΚΟΣ-ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ

Τρίτο φιλικό γι τον ΛΕΥΚΙΠΠΟ και δεύτερη νίκη   σε τρία παιχνίδια.
Σήμερα η ομάδα των Παπαδόπουλου-Μουρβάκη κινήθηκε σε διαφορετικό μοτίβο μιας και είχεπερισσότερες επιλογές στην θέση ένα.
Βαζαίος και Τσίλογλου μαζί με τους Οικονόμου και Ανθή  έδωσαν περισσότερες λύσεις σε άμυνα και επίθεση και σαφώς η οργάνωση του παιχνιδιού ήταν σε καλύτερο επίπεδο από το προηγούμενο παιχνίδι.
 Λιγότερα λάθη   στο κατέβασμα και σίγουρα οι Ψάλτου και Σταμπουλής είχαν περισσότερο να παίξουν με την φυσική τους θέση. Σήμερα οι προπονητές είχαν την πολυτέλεια να δοκιμάσουν περισσότερα να δούνε το σύνολο των παικτών σε τι κατάσταση είναι.
Απέναντι μια νεανική ομάδα που έτρεχε σε όλο το γήπεδο πίεζε είχε καλές κινήσεις σούταρε πολλές φορές αλλά στην ρακέτα οι επιλογές του προπονητή της Γ.ΚΑΝΔΥΛΗ ήταν ελάχιστες. Στα δύο πρώτα δεκάλεπτα η ομάδα της ΞΑΝΘΗΣ έδειξε καλά σημεία κρατούσε διαφορ΄στο σκορ και μόνο στο πρώτο  μέρος του 3ου δεκαλέπτου έπαθε ένα μικρό μπλακ άουτ που έδωσε την ευκαιρία στον ΕΘΝΙΚΟ να μειώσει στους 6 πόντους. Γρήγορα βελτίωσε την εικόνα της η ομάδα του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ και ξαναπήρε διαφορά 10 πόντων την οποία διεύρυνε στο τέλος.
Τελικό σκορ  44-61















Κατάσκοποι από τις μακρινές ΦΕΡΡΕΣ έδωσαν το παρών για να δούνε την δυνατότητα των αυριωνών τους αντιπάλων ΕΘΝΙΚΟΥ και  ΛΕΥΚΙΠΠΟΥ.
Αύριο το φιλικό ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΦΕΡΡΕΣ



1 σχόλιο:

  1. ολοι θα υποκληθουν στο νεο βασιλια της θρακης, απο εβρο μεχρι σερες. Ερχόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή