Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΟΥΖΑ ΤΟ ΑΛΟΓΑΚΙ ...........


-ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ- ΣΤΑΜΠΟΥΛΗΣ-ΚΟΥΜΠΑΝΗΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ-
ΠΑΛΑΚΗΣ-ΛΙΒΗΣΙΑΝΟΣ--.ΚΑΡΑΜΠΕΚΗΣ
Σας λένε τίποτα τα ονόματα γιατί κάποτε ήταν συμπαίκτες όλοι. Τώρα η πρώτη σειρά αγωνίζεται στον ΛΕΥΚΙΠΠΟ και η δεύτερη στην ΑΕΚ.



 Την ευκαιρία  να δούνε  ένα δυνατό φιλικό μεταξύ της ΑΕΚ  και της νέας ομάδας του ΛΕΥΚΙΠΠΟΥείχαν την ευκαιρία οι φίλαθλοι της Κομοτηνής  σήμερα  14/09/2016.
Διαφορετικές κατηγορίες  διαφορετικοί στόχοι  και σίγουρα διαφορετικό υλικό .
Με πολλές προσθήκες στην ΑΕΚ  που την καθιστούν μια εντελώς διαφορετική ομάδα από τη προηγούμενη χρονιά  με υλικό που μπορεί να σταθεί σε κάθε παιχνίδι με πάρα πολλές επιλογές σε κάθε θέση μόνο που ήταν εμφανές πως χρειάζεται αρκετή δουλειά για να δέσει το υλικό αυτό και να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες. Φέτος μπορεί να παρατάξει μέχρι και 4εις ψηλούς σε αντίθεση με πέρσι που έκανε τη δουλειά ο Γ.Κουτσοβασίλης . Έχει περιφέρεια και μπορεί να πιέσει  σε όλο το γήπεδο χωρίς  πρόβλημα  γιατί το υλικό στον πάγκο μπορεί να σταθεί στο ύψος του. Μένει μόνο όπως έγραψα να δέσει το υλικό να φτιάξει  το γλυκό και σίγουρα  τα αποτελέσματα θα είναι θετικότατα.
Από την άλλη μια νέα ομάδα που έκανε μόλις το δεύτερό της φιλικό και σίγουρα έδειξε πολλά θετικά αλλά και που πονάει.
Και πονάει πολύ  στον άσσο. 
Μα πολύ......  και αν βρεθεί λύση  τότε σίγουρα η πορεία της ομάδας θα είναι πολύ καλή.  Και μόνο η παρουσία του Μίλαν Ψάλτου  που ξεχωρίζει σαν την μύγα μες το γάλα. Η φοβερή  ενέργεια που βγάζει ο Κουμπάνης να θυμίζει τον αεικίνητο Μαικ της πρώτης χρονιάς   που πάλευε σε κάθε φάση και ο σύνθετος ρόλος του Σταμπουλή έδειξαν πως αυτή η ομάδα έχει μέλλον  .Έχει επιλογές στην ρακέτα καλές κινήσεις  έδειξε στοιχεία ομαδικού πνεύματος  τολμάει το  ελεύθερο σουτ  μπορεί στα δύσκολα να συμμαζέψει  τις απώλειες και γενικά έδειξε μια σαφέστατη βελτίωση  από το πρώτο παιχνίδι με τον ΑΣΤΕΡΑ.Και  τα υπόλοιπα παιδιά έδειξαν πως η δουλειά της προετοιμασίας θα φαίνεται όλο και περισσότερο  στα φιλικά παιχνίδι που έρχονται και στην έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Για την ιστορία κέρδισε το Λευκό αλογάκι.





























 
 

3 σχόλια: