Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΑΡΘΡΟ Χ.ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΗ.(Αντιγραφή)

Για άλλη μία φορά ο Χρήστος Κρυσταλλίδης κάνει τον κόπο να ασχοληθεί με τα στραβά του χώρου.
Θα κρατήσω ως συμπέρασμα το σημείο εκείνο που αναφέρετε  στα φρέσκα μυαλά που έχουν την διοίκηση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ και υπάρχει με την δική τους συμπαράσταση ένα καλό τοπικό πρωτάθλημα σε αντίθεση με ότι κάνει η ΕΟΚ  που κατά το δοκούν και εξυπηρετώντας πχ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ στην Β΄Εθνική αγωνίσθηκε την χρονιά 14-15 στον όμιλο του Βορρά !!!!!!!!!.
Θέλω απλά να επισημάνω ότι η διαφορά κατά την γνώμη μου είναι πως οι άνθρωποι οι τωρινοί στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ έμαθαν από τα λάθη του παρελθόντος . Κατάλαβαν ότι οι ομάδες και οι παίκτες είναι το τοπικό μπάσκετ και αυτοί πρέπει να παίρνουν αποφάσεις. Τόσα χρόνια κάποιοι άνθρωποι αυτό προσπαθούσαν να καθιερώσουν και είναι αλήθεια πως κάποιοι από την νυν διοίκηση είχαν άλλη θέση τότε. Βλέπετε επικρατούσε η ενός ανδρός αρχή  και δεν μπορούσαν να φαντασθούν ότι για να υπάρξει πρόοδος και αλλαγή προς το καλύτερο έπρεπε να αμφισβητηθούν πρόσωπα και καταστάσεις ισχυρές και παγιωμένες. Ευτυχώς όλα άλλαξαν και υπάρχει σαφέστατη βελτίωση σε κάθε επίπεδο.
Κύπελλο με αλλαγή τρόπου διεξαγωγής με άριστα αποτελέσματα και σίγουρα με περισσότερες απαιτήσεις τη νέα χρονιά όπως και σε όλα τα πρωταθλήματα. Έγινε το καλύτερο αλλά εδώ είναι η παγίδα γιατί το καλύτερο αν μη τι άλλο δεν θέλει να γυρίζει πίσω . Θέλει μια σταθερή βάση και συνεχή βελτίωση. Το μέτρο της βελτίωσης εξαρτάται κυρίως από την οικονομική πραγματικότητα.

Διαβάστε  το άριστο για μία ακόμη φορά άρθρο
ΕΔΩ

πηγή. http://kavala-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου