Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΣΤΕΡΑΣ και ΦΙΛΙΑ στο τελικό.

 Ο ΑΣΤΕΡΑΣ χωρίς να είναι καλός έχοντας μόνο κάποια καλά διαστήματα κέρδισε την πολύ κακή ΘΥΕΛΛΑ με 60-75.
 Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι σε αντίθεση με το επόμενο ΑΟΣ-ΦΙΛΙΑ με την δεύτερη να είναι καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό.
 Τελικό σκορ 56-71.

 Μουδιασμένο ξακίνημα και από τους δύο με την διαφορά να είναι στο καλάθι
02,00   13-11
Και μέσα σε δύο λεπτά οι παίκτες της Θύελλας έκαναν τόσα μύρια  λάθη και το σκορ γίνεται
 στο 00,14  13-18 Λήξη του πρώτου  δεκαλέπτου και καλάθι 13-20  το σκορ.
Ο  ΑΣΤΕΡΑΣ  είχε τους "μικρούς " να τρέχουν σε όλο το γήπεδο και η μπάλα να καταλήγει στον ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ. Δεν ειχαν λύσεις σε αυτό το πρόβλημα οι παίκτες της Θύελλας και έκανε ότι ήθελε.
2ο  δεκάλεπτο και υπάρχει μια ομάδα στο παρκέ. Καιν μη φανταστείται σούπερ μπάσκετ. Κακός έως μέτριος ο Αστέρας αλλά τραγική σε αυτό το δεκάλεπτο η Θύελλα. Συνέχεια λαθών χάσιμο εύκολων καλαθιών και η διαφορά ανεβαίνει με τελικό σκορ δεκαλέπτου 31-45  (18-25). Οι μικροί μόνο στην ηλικία είναι πολύ καλοί καιμάλλον δίκαια πήραν και την πρωτιά ως έφηβοι.
3ο  δεκάλεπτο με μια ισσοροπία  στο παιχνίδι. Η Θύελλα σταμάτησε τα λάθη φόρτωσε με φάουλ τον Αθανασιάδη και είχε γενικά καλή παρουσία  . Ο Αστέρας προβλημάτισε λίγο αλλά και πάλι είχε κάποιες εξάρσεις και κράτησε ψηλά τη διαφορά.
4ο  δεκάλεπτο και είδαμε καλύτερο μπάσκετ με την ΘΥΕΛΛΑ να προσπαθεί αλλά φάνηκε ότι δεν ήταν σήμερα σύνολο. Καλύτερη εικόνα είχε όταν μπήκαν οι πιο μικροί στο παρκέ και έτρεξαν περισσότερο. Τελικό σκορ 60-75.
 Πολλές κόντρες και γκρίνια μεταξύ των παικτών με τους διαιτητές να μοιράζουν αρκετές Τ.Π για να ηρεμήσουν.










.


































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου