Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ Μια πρόταση είναι το Final4

Η προκήρυξη  φέτος για το παιδικό δεν διευκρινίζει (αυτό κατάλαβα) το πως θα γίνουν  τελικά  τα παιχνίδια που απομένουν.
Θα είναι παιχνίδια σε ουδέτερη έδρα τα προκριματικά πχ  το ΣΑΒΒΑΤΟ  κενό διάστημα μικρός τελικός και τελικός Το επόμενο ΣΑΒΒΑΤΟ  ή ΚΥΡΙΑΚΗ  ή θα γίνουν με την μορφή του F4.
Στην Θεσ/νίκη το F4   είναι θεσμός. Θα μπορούσε να γίνει και εδώ  με μόνο κέρδη  στο άθλημα.
Και μόνο το ότι αυτή τη μορφή  διεξαγωγής γνωρίζουμε σε μεγάλες διοργανώσεις παγκόσμια αλλά και στην χώρα μας δίνει αυτόματα ακόμη περισσότερο κύρος.
Ας πάμε με παράδειγμα.
Έχουμε τα ζευγάρια  ΑΣΠΙΔΑ-ΠΑΝΣΕΡ/ΚΟΣ    και  ΤΙΤΑΝΕΣ -ΓΑΣ  (η σειρά μικρή σημασία έχει).
Αυτά θα μπορεί να ορισθούν  ΣΑΒΒΑΤΟ  το πρώτο 05,00μμ  και το επόμενο 07,00μμ.
Αυτόματα θα υπάρχει πάρα πολύς κόσμος στο γήπεδο . Και όχι μόνο από παίκτες 4ων ομάδων με φίλους και γονείς αλλά και όσοι αγαπούν το μπάσκετ δεν μπορεί θα τσιμπήσουν.
Την επόμενή μέρα ΚΥΡΙΑΚΗ  στις 07,00  ο μικρός τελικός  και στις 09,00 πάντα μμ  ο μεγάλος τελικός. Δύο μέρες γεμάτες με παιχνίδια αμείωτο ενδιαφέρον για όλους. Μια γιορτή που αν καλοστηθεί  και έχει προβολή ανάλογη μόνο επιτυχία θα έχει. Σαν έδρα ΄των αγώνων αν το κριτήριο είναι το γήπεδο τότε το "Φ.Αμοιρίδης " πρέπει να είναι η μόνιμη έδρα διεξαγωγής όλων των F4 .Ειδικά φέτος  η πόλη  της ΚΑΒΑΛΑΣ  είναι η πιο ιδανική περίπτωση. Δεν υπάρχει καμιά ομάδα της πόλης  είναι μία από ΔΡΑΜΑ  μίση ώρα δρόμος  μία από ΣΕΡΡΕΣ  το πολύ μία ώρα δρόμος  μία από ΞΑΝΘΗ  και η πιο μακρυά η Κομοτηνή  αλλά με την ΕΓΝΑΤΙΑ  η απόσταση είναι ελάχιστη σε χρόνο.
Θα μπορούν να κάνουν δρομολόγια οι ομάδες  εάν δεν μπορούν να μείνουν ένα βράδυ στην πόλη  και όσες έχουν την οικονομική δυνατότητα θα μπορούσε η ΕΚΑΣΑΜΑΘ  να διαπραγματευθεί δωμάτια σε οικονομικές τιμές να βρει χορηγό για μειώσει την όλη επιβάρυνση . Είναι η Περιφέρεια ο Δημος της Καβάλας. 
Γήπεδο  φυσικά το κλειστό στην ΚΑΛΑΜΙΤΣΑ .
Αυτή τη πρόταση λίγο πολύ την θέλουν στο σύνολό τους οι ομάδες   την θέλουν και οι προπονητές των ομάδων που δεν πέρασαν στην τελική φάση. Την θέλουν  οι υπόλοιπες ομάδες και προπονητές γιατί  θέλουν και πιστεύουν ότι με αυτό το τρόπο ουσιαστικά έχουν αναβάθμιση του πρωταθλήματος.
Ακόμη και στην περίπτωση  που υπάρχουν ταλέντα και θα χρειασθεί οι μάνατζερ  να τα προωθήσουν θα είναι πιο σωστό και καλύτερο οργανωτικά να γίνει ένα ΣΚ  η όλη διοργάνωση.
Η πρώτη φορά είναι η πιο δύσκολη αλλά και αυτή που βάζει θεμέλια για μια επιτυχημένη διοργάνωση που θα μπορούσε να γίνει θεσμός. Μπορεί παράλληλα να γίνουν και άλλες διοργανώσεις να υπάρξουν προσκεκλημένοι πχ παίκτες επιπέδου  Α1   που θα λειτουργήσουν σαν μαγνήτες για το κοινό. Θυμηθείτε την προσέλευση του κόσμου στο "Φ.Α"  με την Εθνική ομάδα. Δεν λέω το ίδιο μέγεθος αλλά έστω σε ένα μικρό ποσοστό εάν υπάρξει κάτι ανάλογο η προβολή θα είναι πολύ μεγάλη.
Επίσης που είναι αδιανόητο να μην υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων από κανάλια τοπικά.
Έχουμε ένα προϊόν το οποίο χρειάζεται προβολή για την ανάπτυξή του αυτό θα γίνει μόνο εάν μπει στο παιχνίδι η παραπάνω προβολή . Αν υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη ζωντανή  . Εδώ πάνε και καλύπτουν κάθε κούνημα φύλλου από το παραμικρό αεράκι .Αν  υπάρχει καλή οργάνωση θα υπάρχει και προσέλκυση κόσμου και αυτόματα ο κόσμος λογίζεται ως αγοραστικό κοινό θα υπάρχουν χορηγοί.
Έχεις  πχ  κάποιες γαλακτοβιομηχανίες που παίζουν σε όλους τους νομούς.
Τις πλησιάζεις και ρωτάς θέλετε  να προσβληθείτε  στην ΞΑΝΘΗ  που έχετε μικρή κατανάλωση ?  Φανταστείτε ότι η ομάδα της ΞΑΝΘΗΣ  θα πρέπει να φωτογραφηθεί  με τον χορηγό και  στο γήπεδο που θα παίζει το παρκέ θα έχει το δικό σας σήμα. Αν θέλετε το κάτι παραπάνω κάντε περισσότερη επιθετική διαφήμιση στο γήπεδο το ΣΚ  των παιχνιδιών .Θα είναι γι αυτούς η καλύτερη προβολή  .
Ένα παράδειγμα έφερα υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να κατεβάσουν καλύτερες και πιο εφαρμόσιμες προτάσεις.
Αρκεί στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ  να το πιστέψουν και να το θέλουν . Έχουν ευκαιρία να πάνε πολλά βήματα μπροστά το παιδικό πρωτάθλημα . Αυτό είναι η βάση όλου του τοπικού πρωταθλήματος. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν όλοι και όσο περισσότερο το βοηθήσουν τόσο γρήγορα θα δούνε επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου