Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΙΔΙΚΟ Το απόλυτο φαβορί ...............


 ΑΣΤΕΡΑΣ -ΑΣΠΙΔΑ 58-72
11/11 σε νίκες μετράει η αήττητη ΑΣΠΙΔΑ  του Χ.Βαχαρίδη. Στο κατ΄ονομα ντέρμπι με τον ΑΣΤΕΡΑ  έδειξε ποια ομάδα είναι το αφεντικό στον όμιλο. Κέρδισε μάλιστα και με διαφορά 14 πόντων σε ένα παιχνίδι όπου αυτός που καιγόταν για την νίκη ήταν ο γηπεδούχος ΑΣΤΕΡΑΣ.
Και τώρα τα πράγματα έχουν δυσκολέψει υπερβολικά και μάλλον είναι απίθανο να περάσει στην επόμενη φάση μιας και ο αντίπαλος για την δεύτερη θέση (η πρώτη έκλεισε ) ΓΑΣ  θα πρέπει να κάνει ήττα από την ΑΣΠΙΔΑ (επόμενη αγωνιστική) κάτι φυσιολογικό αλλά θα πρέπει να χάσει και από τον αδύναμο   Ηρακλή ή την άλλη ομάδα της Καβάλας την Ένωση Ποταμουδίων. Αν η ήττα από την ΑΣΠΙΔΑ για τον ΓΑΣ  είναι εντός προγράμματος το να χάσει από τις άλλες δύο μοιάζει με θαύμα.
Η ΑΣΠΙΔΑ  έκανε την δουλειά της και κέρδισε και το δεύτερο ντέρμπι με τον ΑΣΤΕΡΑ.
Από την αρχή επέβαλε τον ρυθμό της και με την  γνωστή τετράδα της και εδώ να τονίσω ότι ο Κουρτίδης Βαλάντης ήταν ένας από τους καλύτερους παμπαίδας  στην επιλογή που έγινε κάτι που του άξιζε, και δημιούργησε διαφορά μεγάλη. Αλλά στόχος της ήταν απλά η νίκη έστω και με ένα πόντο και δόθηκε η ευκαιρία  στον προπονητή της να δοκιμάσει πολλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του. Η διαφορά έτσι από τους τριάντα πόντους έπεσε  στους 14 .  Η ομάδα του Χ.Β βλέπει τώρα την επόμενη φάση και στο μυαλό όλων τώρα είναι ποιος αντίπαλος άραγε από τους άλλους ομίλους είναι ο δυνατός.
Μπράβο στα παιδιά για την άριστη τους πορεία.




Ο ΓΑΣ  δεν βρήκε αντίσταση από την άλλη ομάδα της Ξάνθης τον ΑΡΙΩΝΑ τον οποίο κέρδισε με 63-49  και εδώ η διαφορά 14 πόντοι !!!!
Την επόμενη αγωνιστική πηγαίνει στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει την ΑΣΠΙΔΑ . όπως έγραψα παραπάνω είναι απίθανο να χάσει την δεύτερη θέση. Τώρα το ποιο πιθανό είναι στην επόμενη φάση να αντιμετωπίσει ομάδα από την πόλη του και μάλλον θα είναι ο ΑΙΑΝΤΑΣ  που είναι πρώτος στον τέταρτο όμιλο. Η άλλη θέση παίζεται μεταξύ Θύελλας ΑΕΚ  .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου