Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ 10/1/16

ΑΕΚ  -  ΑΣΠΙΔΑ  56-68
Τυπική διαδικασία και άλλη μια νίκη για την Ασπίδα που έμεινε στις ψηλές θέσεις της  κορυφής .
Την ίδια στιγμή έσπαζε το σερί των πέντε νικών της ΑΕΚ.
Η Ασπίδα από την αρχή έλεγξε το παιχνίδι δημιούργησε διαφορά και ποτέ δεν κοίταξε πίσω.Στο  05,00 το σκορ ήταν  43-65  και η ΑΕΚ  προσπάθησε  και κατάφερε να μειώσει την διαφορά στους 12 ενώ η Ασπίδα έβαλε μόνο τρεις πόντους σε αυτό το διάστημα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
14-17, 13-22, 10-17 , 19-12

ΓΕΦΥΡΑ-ΓΑΣ Κομ.  70-57
Ήττα για τον ΓΑΣ  από την ΓΕΦΥΡΑ.

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ- ΟΡΦΕΑΣ

ΑΡΕΤΣΟΥ-ΧΑΝΘ    74-91

ΓΣΕ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ         91-79
45-40  ημιχρονο
Τα κατάφερε ο  ΓΣΕ  και κέρδισε  .Σπουδαία νίκη  που του δίνει ελπίδες. Τα κατάφερε όμως και έχασε η Αγ.Βαρβάρα .

ΒΑΟ-ΙΚΑΡΟΙ   61-69



ΖΕΦΥΡΟΣ-ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ   75-65

8 σχόλια:

  1. Ο Καμαράκης είναι ακόμα στη θέση του;Τελικά με την άμυνα μάλλον σώζεις τη κατηγορία αν κρίνω από την ασπίδα,ενώ με την επίθεση κινδυνεύεις να πέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είσαι περίπτωση. Προφανώς και είναι και θα μείνει εκεί κανένας λόγος για αλλαγή πιστεύω. Θα συμφωνήσω ότι την κατηγορία την κερδίζεις με την άμυνα αλλά χάνει το μπάσκετ πιστεύω να συμφωνείς. Το ζήτημα δεν ήταν αν θα έμενε κατηγορία. Και στο τελευταίο παιχνίδι αν δεις το σκορ του πρώτου μέρους θα καταλάβεις ότι το πρόβλημα ήταν η επίθεση στο δεύτερο μέρος. Και εδώ έχει να κάνει με το κατά πόσο αντιλαμβάνονται κάποιοι πως προέχει η ομάδα και μετά το άτομο. Ξέρεις καλύτερα ότι αυτό συμβαίνει πολύ συχνά. Παίκτες μεγάλοι σε αξία να έχουν ανταγωνισμό μεταξύ τους για το πιο απλό να σου πω .Ποιός θα βγει πρώτος σκόρερ. Αν καταλάβουν ότι έτσι κάνουν κακό τελικά και σοτυς ίδιους έχει καλώς διαφορετικά δεν ξέρω και γω...........Όλα αυτά είναι προσωπική μου άποψη. Λίγο πολύ συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες. Εκείνες που κατάφεραν να ισορροπήσουν αυτές τις καταστάσεις πάνε καλά. Πιο απλά δεν γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κανενας λόγος για αλλαγη? Η αγία βαρβαρα ρίξει πιο πολλά λεφτά από όλες τις γειτονικές ομάδες και ειναι κάτω από όλες πλην ελευθερουπολης. Επιμένει σε έναν παίκτη και έχει κάνει τους υπόλοιπους ρολιστες.Παρεπιπτοντως 69 έβαλε η Βαρβάρα,όχι 79

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εάν κατάλαβα καλά εννοείς Αμπελακιώτη και Κουμλέλη για τους πόντους? Ακόμη κάτι.Αφού όπως δείχνει η Αγία Βαρβάρα δεν αναβαίνει ούτε θα πέσει, γιατί δεν δίνουν χρόνο στα παιδιά με μικρότερη ηλικία?Μανάκας,Χατζηαντωνίου κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ρε παιδιά πείτε κ σε μας ποιο ειναι το μπάτζετ της Αγίας ΒΑΡΒΑΡΑΣ κ ποιο των άλλων ομάδων,να μάθουμε κ μεις!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσα έριξε δηλαδή για να ζητήσω και εγώ το κάτι για την προβολή που τους κάνω καιρό. Αν σκεφτείς ότι "συνάδελφος" είχε ζητήσει κάποτε κάπου από κάποιον ένα χιλιαρικάκι για προβολή της ομάδας τώρα με την κρίση 4 'η 5 κατοστάρικα τα βρίσκω λογικά....
    Αν ρωτήσεις θα δεις ότι υπάρχουν ομάδες που δίνουν περισσότερα και δεν φαίνονται.
    Για τους παίκτες που επιμένει δεν είναι ένας αλλά παραπάνω και οι δύο οι πολλοί γνωστοί νομίζω ότι πρέπει να παίζουν πολύ. Δεν θα διαφωνήσω για όλους τους μικρούς και η άποψή μου είναι ότι έχει πολλούς και καλούς μικρούς για να παίζουν πάρα πολύ. Καλύτερη απόδειξη από την νίκη με τον Εθνικό ή το παιχνίδι της πρεμιέρας δεν υπάρχει. Δεν είμαι προπονητής και δεν γνωρίζω το πως και το γιατί.
    Για το σκορ 69 απόλυτο δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήταν επόμενο με Κουμλέλη, Αμπελακιώτη η ομάδα να δέχεται 91 πόντους και να μην μπορεί να βρει ισορροπίες, αφού θέλει μια μπάλα ο καθένας. Όσο για τους μικρούς ο Στάθης έτσι κι αλλιώς παίζει πάντα με μικρό ρόστερ 7-8 παικτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εκει στην ξανθη πολλοι προπονητες ρε παιδι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή