Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ 10/01/2016

Καλή χρονιά  και ας δούμε και λίγο καλό θέαμα  στην κατηγορία.
 Δεν λέω  μετράει το αποτέλεσμα αλλά το θέαμα είναι το αλάτι  του μπάσκετ. Χωρίς αυτό  θα μείνει μόνο η αίσθηση της νίκης και όπως λένε οι ποδοσφαιρικοί τα ατελείωτα σφυρίγματα και οι διακοπές στο παιχνίδι.

 Η  ΓΕΦΥΡΑ έκανε την ήττα της. Για τη νέα χρονιά υποδέχεται τον ΓΑΣ  . Ο  αντίπαλος δεν θέλει να χάσει επαφή με την κορυφή κα΄τι που θα γίνει σε περίπτωση ήττας. Τώρα εάν μπορεί να υποχρεώσει εντός για δεύτερο παιχνίδι σε ήττα την πρωτοπόρο του ομίλου θα είναι σπουδαία  επιτυχία.

Η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ  υποδέχεται τον ΟΡΦΕΑ  που φέτος δεν δείχνει καθόλου σταθερός. Είναι ικανός για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο. Να  πλησιάσει τους πρώτους στον δεύτερο γύρο αλλά και να μπλέξει στην ουρά της βαθμολογίας.

Την δεύτερη της βαθμολογίας υποδέχεται η τελευταία  ΑΡΕΤΣΟΥ. Σαφώς  θα πρέπει να κάνει την υπέρβασή της απέναντι στην  ΧΑΝΘ  διαφορετικά το διπλό είναι το πιο φυσιολογικό αποτέλεσμα της αγωνιστικής.

ΒΑΟ  και  ΙΚΑΡΟΙ  . Η σπουδαία νίκη με την ΓΕΦΥΡΑ  έδωσε άλλο αέρα  στους ΣΕΡΡΑΙΟΥΣ. Λογικά δεν θα πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα  με τον ΒΑΟ.

Ο  ΖΕΦΥΡΟΣ   υποδέχεται την ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ  . Είναι μία από τις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή τους στην κατηγορία. Για την φιλοξενούμενη ο λόγος που δεν έδειξε ακόμη  πως μπορεί να κάνει την διαφορά και να δικαιολογήσει την προσπάθειά της για παραμονή.

ΑΕΚ -ΑΣΠΙΔΑ
Δύο ομάδες της ΘΡΑΚΗΣ  με τις καλύτερες δυνατές σχέσεις. Με μια γρήγορη ανάλυση το πάνω χέρι το έχει η ΑΣΠΙΔΑ αλλά η πορεία της ΑΕΚ  έδειξε άλλα. Την είχαμε όλοι ως φαβορί για υποβιβασμός και έχει κάνει το ακριβώς αντίθετο. Η δουλειά που κάνει ο Θ.Κουκουβίνος φαίνεται σε κάθε παιχνίδι.
Από την άλλη η ΑΣΠΙΔΑ  είναι μια ανάσα από την κορυφή. Δεν θέλει να χάσει επαφή και είναι ξεκάθαρο ότι θέλει να μείνει εκεί και το λιγότερο να αποδείξει ότι είναι ομάδα για μεγαλύτερα σαλόνια. Δεν την χωράει η Γ΄  τις πέφτει λίγο βαριά η Β΄ .

Εμφύλιος  σύμφωνα με τον Χ.Κρυσταλίδη  στην Καβάλα.
Διαβάστε  ΕΔΩ    την ολοκληρωμένη δουλειά που έκανε για το παιχνίδι.

ΓΣΕ εναντίον ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ
Η πρώτη παλεύει  για την σωτηρία της . Είναι αλήθεια ότι παλεύει όλα τα παιχνίδια και έχασε μερικά στο νήμα. Αν είχε κάνει την διαφορά τώρα θα ήταν σε διαφορετική θέση. Τα περιθώρια είναι ελάχιστα και κάθε ήττα πονάει και πληγώνει πιο πολύ. Ευκαιρία από τις τελευταίες  μια νίκη με την ΣΑΝΤΑ.
Για την φιλοξενούμενη τα γνωστά. Απότομη προσγείωση  στην πραγματικότητα. Τα λάθη οι ατυχίες οι τραυματισμοί  της άλλαξαν τους στόχους. Είναι στο όριο εάν κάνει και άλλα λάθη να αναγκασθεί να παλέψει για σωτηρία. Εντάξει με το υλικό που έχει δεν είναι ομάδα  για να παλέψει να παραμείνει στην κατηγορία μπορεί πολύ ψηλά . Ένας ολόκληρος γύρος  υπάρχει στην συνέχεια μπορεί να αποδείξει πολλά αρκεί να πάψουν τα προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου