Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015

Γ΄ΕΘΝΙΚΗ 9η

 Με ένα ακόμη παιχνίδι πρωτοπόρων η αγωνιστική.Η ΧΑΝΘ υποδέχεται την ΓΕΦΥΡΑ και στα υπόλοιπα ξεχωρίζει η αναμέτρηση ΟΡΦΕΑΣ -ΓΑΣ  .


ΑΣΠΙΔΑ-ΒΑΟ
Δεν θα πρέπει να έχει πρόβλημα η Ασπίδα απέναντι στον ΒΑΟ. Η ομάδα βρίσκει ρυθμό έχουν μπει σχεδόν όλοι οι παίκτες που για διάφορους λόγους έμεναν έξω καιρό.
Την προηγούμενη αγωνιστική  έχασε στις λεπτομέρειες το παιχνίδι και αυτό γιατί στο τέλος δεν ήταν εύστοχοι σε αντίθεση με την ΓΕΦΥΡΑ  . Σύμφωνα με τον προπονητή της Κ.Ιωαννίδη η ομάδα αφήνει πίσω  το αποτέλεσμα  και βλέπει την συνέχεια αφού έχει την ευκαιρία  για να πάρει ένα καλό σερί αποτελεσμάτων  μιας και ακολουθεί σχετικά "εύκολο" πρόγραμμα.
 

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ-ΓΣΕ

Σφίγγει ο κλοιός για τον ΓΣΕ.  Πρέπει να πάρει μπροστά  μαζί με την άλλη ομάδα της Καβάλας για να έχουν μέλλον στην κατηγορία.

ΑΕΚ-ΑΡΕΤΣΟΥ
Βρε την ΑΕΚ  .....Τίναξε την μπάνκα στον αέρα και πήραν αέρα τα πανιά της . Μέσα στην Κομοτηνή μπορεί να προσθέσει ακόμη μια νίκη  και να ξεφύγει για τα καλά . Μπορεί να το κάνει  γιατί όλα συνηγορούν υπέρ της.

ΟΡΦΕΑΣ-ΓΑΣ
Αυτό είναι καλό παιχνίδι. Ανοιχτό για κάθε αποτέλεσμα.

ΧΑΝΘ-ΓΕΦΥΡΑ
Το παιχνίδι της αγωνιστικής.  Με νίκη η ΓΕΦΥΡΑ  κρατάει τα πρωτεία και μάλιστα αήττητη.
Αλλά μέσα στην ΧΑΝΘ  είναι δύσκολο. Αν το κάνει θα είναι η κορυφαία ομάδα του ομίλου διαφορετικά  θα έχει συγκάτοικο .

ΙΚΑΡΟΙ-ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ
Λογικά  είναι άσος  .


ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ- ΖΕΦΥΡΟΣ
Αυτή η ΣΑΝΤΑ  είναι ικανή για όλα. Όταν την είχαν όλοι ξεγραμμένη   το είχε βάλει σκοπό να τους τρελάνει όλους. Όταν φέτος έδειχνε από την αρχή ότι θα μπορούσε να σταθεί καλύτερα  βαθμολογικά κάνει το ακριβώς αντίθετο. Από λάθη  έως τραγικές εμφανίσεις στα τελευταία λεπτά και μετράει ήδη αρκετά παιχνίδια χαμένα . Με αντίπαλο τον ΖΕΦΥΡΟ  που δείχνει σταθερότητα κανείς δεν ξέρει πως θα φερθεί. Είναι ικανή για όλα  . Άντε και πολύχρονη.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου