Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ 6η Αγωνιστική 15/11/2015

Πρώτη και αήττητη η ΓΕΦΥΡΑ με 5/0  και 10 βαθμούς  ακολουθούν η ΧΑΝΘ με 4/1 και 8 Β
στα ίδια η ΑΣΠΙΔΑ   και  ΖΕΦΥΡΟΣ .
Με 3/2 ΙΚΑΡΟΙ και  ΓΑΣ
2/3  και  7Β ΑΕΚ -ΣΑΝΤΑ-ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ-ΟΡΦΕΑΣ
1/4  και  6 Β  ΓΣΕ-ΑΡΕΤΣΟΥ
  με  δύο νίκες τρεις ήττες αλλά με μείον δύο βαθμούς η ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ  και 5 βαθμούς
και 0/5    5 Β   χωρίς νίκη δηλαδή  ο  ΒΑΟ


ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ - ΑΣΠΙΔΑ

Το δίδυμο ΠΕΤΣ- ΠΑΛΑΚΗ   αρχίζει  να αποδίδει πολύ καλά . Στην περιφέρεια υπάρχουν παίκτες
έτοιμοι  για τα δύσκολα και σιγά σιγά μπαίνουν στο κλίμα  και οι εκτός δράσης λόγω τραυματισμού .
Έρχεται από μια σπουδαία νίκη με τον ΓΑΣ   είναι στην δεύτερη θέση με μία μόνο ήττα και εάν κάνει το διπλό  στην Χαλκιδική  με όπλο για την συνέχεια την πολύ δυνατή άμυνα  το μέλλον μοιάζει πιο καλό  στην συλλογή βαθμών .
Η γηπεδούχος Γαλάτιστα  αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζει γιατί διαφορετικά θα έχει περιπέτειες. Έχει διαφορά ποιότητας  από την Ασπίδα αλλά παίζει εντός και είναι στα υπέρ της.
Διπλό σα να γέρνει το παιχνίδι.

ΖΕΦΥΡΟΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

Αυτό το παιχνίδι είναι από τα πιο αμφίρροπα.
 Ένα μικρό πλεονέκτημα στον ΖΕΦΥΡΟ λόγω έδρας.

ΓΕΦΥΡΑ-ΑΕΚ

Θα σπάσει το αήττητο  της πρωτοπόρου γέφυρας και μάλιστα στην έδρα του η ΑΕΚ?
Όλα γίνονται στο μπάσκετ είναι ακόμη αρχή  . Φέτος είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχουν τα σούπερ φαβορί  που θα τερματίσουν με μία δυο ήττες. Τα παιχνίδια είναι ανοιχτά για κάθε αποτέλεσμα οι ομάδες στο σύνολό τους τώρα βρίσκουν βηματισμό. Και γι αυτό το λόγο υπάρχει ενδεχόμενο μεγάλης έκπληξης στο παιχνίδι. Μετά ακολουθεί "Κέρασμα από τον Σ.Παπούη".

ΒΑΟ-ΑΡΕΤΣΟΥ
Θα μπορέσει εντός ο ΒΑΟ  να κάνει την παρθενική του νίκη ?
Αν δεν μπορέσει και με την Αρετσού τότε δύσκολα θα το πετύχει στην συνέχεια.


ΓΣΕ-ΟΡΦΕΑΣ
Ο ΓΣΕ  με την επιστροφή του Αδαμόπουλου έκανε και την πρώτη του νίκη. Παίζει πάλι στην έδρα του με έναν αντίπαλο που προέρχεται από ήττα εντός από την άλλη ομάδα της Καβάλας την ΣΑΝΤΑ. Καλή   ψυχολογία ο γηπεδούχος  πεσμένο ηθικό ο φιλοξενούμενος. Παιχνίδι ζωτικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. Αν κερδίσει ο ΓΣΕ  παίρνει πολύτιμους βαθμούς . Κάθε χαμένος βαθμός στα εντός έδρας είναι μαχαιριά  για την συνέχεια. .
 Το ερώτημα είναι εάν ο ΟΡΦΕΑΣ  θα μπορέσει να αλλάξει σελίδα  μετά την εντός έδρας ήττα του.
Δεν είναι η ήττα αυτή καθ αυτή που τον ρίχνει . Οι ήττες είναι μέσα στο παιχνίδι αλλά ο τρόπος που έγινε. Σε μία έδρα από τις πιο καυτές του ομίλου  η ομάδα  στο τελευταίο δεκάλεπτο φάνηκε να μην έχει  δυνάμεις και ψυχολογία.

ΓΑΣ-ΧΑΝΘ
Με νίκη ο ΓΑΣ  παραμένει στο κυνήγι της πρωτιάς. Αυτόματα μειώνει και το πλεονέκτημα της ΧΑΝΘ που έχει μία μόνο ήττα. Αν χάσει  θα μείνει πίσω και η ΧΑΝΘ  εδραιώνεται στην δεύτερη θέση.
Ένα προβληματάκι  έχει στην πίεση ο ΓΑΣ  και αυτό έχει σημασία γιατί η ΧΑΝΘ  είναι ομάδα που σε συγκεκριμένα δεκάλεπτα  ανεβάζει υπερβολικά την πίεση. Η  ΧΑΝΘ  μπορεί να πιέζει συνεχώς αλλά  επιλέγει ο προπονητής της  σε κάποιο δεκάλεπτο 3-4  να πιέσει μέχρι εσχάτων . Αν ο αντίπαλος καταφέρει να βρει λύση στην πίεση  και περάσει γρήγορα την μπάλα στην επίθεση η ΧΑΝΘ αποκτά μειονέκτημα.
Και  ο ΓΑΣ  σε αυτό το κομμάτι έχει ένα θεματάκι. Έχει καλή περιφέρεια και καλό σουτ στην ρακέτα θέλει ένα κλικ βελτίωση για να μπορέσει να σταθεί στο παιχνίδι.

ΙΚΑΡΟΙ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Δύο ήττες εντός εκτός στα παιχνίδια του μετράνε οι ΙΚΑΡΟΙ. Εντός με την Ασπίδα  έδειξε πολλά αμυντικά κενά και κακή επιθετική εικόνα. Στο επόμενο εκτός έδρας ήταν ακόμη πιο κακός.
Αντίπαλος η ΣΑΝΤΑ  που έπαιξε επιτέλους πλήρης και έρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη .
Δεύτερο παιχνίδι με ομάδα των ΣΕΡΡΩΝ για τον Καμαράκη  .
Αν θα καταφέρει να πάρει το διπλό  θα νιώσει αυτός και οι παίκτες του τουλάχιστον μια δικαίωση για τις δηλώσεις που είχε κάνει και επικρίθηκαν στην συνέχεια. Μια νίκη στις ΣΕΡΡΕΣ  θα είναι απόδειξη της ποιότητας του υλικού που διαχειρίζεται . Αντίθετα μια ήττα για τους Ικάρους  δημιουργεί προβλήματα  σε κάθε κατεύθυνση.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΓΕΦΥΡΑ            10   5/0
ΧΑΝΘ                9   4/1
ΑΣΠΙΔΑ             9   4/1
ΖΕΦΥΡΟΣ          9   4/1
ΓΑΣ                     8   3/2
ΙΚΑΡΟΙ              8    3/2
ΑΕΚ                    7    2/3
ΣΑΝΤΑ                7    2/3
ΓΑΛΑΤ/Α             7    2/3
ΟΡΦΕΑΣ              7     2/3
ΓΣΕ                      6    1/4
ΑΡΕΤΣΟΥ            6    1/4
ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ    5  2/3  -2
ΒΑΟ                     5   0/5


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου