Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΑΝΔΡΩΝ ΑΡΙΩΝ-ΦΙΛΙΑ 53-57



Γ.Α.Σ. ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ  53 – Γ.Σ. ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ 57

Μπορεί  να μην έχω γράψει τίποτα   για καμιά διοργάνωση αλλά  από την ενημέρωση που είχα  για το συγκεκριμένο παιχνίδι  στάθηκα  γιατί έχει την δική σημασία.
 Από το παιχνίδι φάνηκε η αξία η μπασκετική του Χαράλαμπου Σαββουλίδη.  Ο  παίκτης γέννημα θρέμμα του Αρίωνα  ήταν αυτός που τον υποχρέωσε σε ήττα. 40% περίπου των πόντων της νέας ομάδας του  τους έβαλε αυτός 23  με 4  τρίποντα. Αντίπαλοι του  ο Θεοδωρόπουλος Φώτης Παιτάρης κλπ  που έπαιζε μαζί τους χρόνια. 
Άραγε  ο πατέρας Ιωάννης  πως ένιωθε?
Με την ήττα αυτή ο Αρίωνας   έκανε ένα μικρό βήμα πίσω  αντίθετα η Φιλία  ξαναμπήκε στο παιχνίδι.Αυτή η εκτός έδρας νίκη στην πορεία θα φανεί πόσο σημαντική είναι.
 
 

Δεκάλεπτα: 15-17, 07-15, 17-10, 14-15
Διαιτητές: Ρούκας- Μπάμπης

Γ.Α.Σ. ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Παπαδόπουλος)Παιτάρης , Νυμφόπυολος, Ανδρέου, Θεοδωρόπουλος 4, Μαυροσκολίδης 7(1), Αμπεριάδης 12(1), Νταβουλτζόπουλος 10, Λεπίδας 5, Λιβησιανός 7(1), Καλεάδης , Φώτης 1 , Πλατανίτης 6(1)

Γ.Σ.ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ(Ουζουνίδης) Παρασκευαίδης, Μπερτσιμάς 4, Γεμουσακάκης, Κατσιαβριάς 10, Γιαννακουδάκης, Χερκελετζής 5, Σαββουλίδης 23(4), Κοντούρης 2, Δήμος, Θεοδωρίδης 10, Κόττας 3, Σιμιτσάκης.

2 σχόλια:

  1. υπήρχε και ένα άλλο παιδί που κάποτε ήταν στον Αρίωνα, ο Θεοδωρίδης, που ήταν και 2ος σκορερ της Φιλίας αλλά για αυτόν τίποτα. Αλλά ξέχασα εσύ γράφεις για όποιον παίκτη έχεις σχέση και μιλάς με τον μπαμπά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόμ ήταν κάποτε στον ΑΡΙΩΝΑ . Έχει χρόνια που έφυγε και ασφαλώς είναι πολύ καλός παίκτης και επίσης είναι μεγάλο λάθος μου που δεν τον μηνμονευσα. Μια μεγάλη συγνώμη για την παράλειψη από το Θεοδωρίδη.
    Εκείνο που θέλησα να σημειώσω ήταν το πόσο καταλυτική ήταν η εμφάνιση του Χ.Σ και είναι τιμή μου που έχω τις καλύτερες σχέσεις με τον μικρό τον ξέρω από τα πρώτα του μπασκετικά βήματα όπως και την άριστη σχεση που διατηρώ με τον πατέρα του .
    Την προηγούμενη χρονιά ήταν στην εφηβική ομάδα που πήγε στο πανελλήνιο και φέτος καθάρισε την πρώην ομάδα του.Πάνω σε αυτό έγραψα ότι έγραψα.
    Πάντως για να σε διορθώσω δεν μιλάω με τον μπαμπά μου γιατί έχει συγχωρεθεί εδώ και τρία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή