Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΝΑΤΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ.





Aπό το  http://www.infobasket.gr   
Τουρνουά  μικρών ηλικιών διοργανώνεται  στο μεγάλο χωριό  . Δεν είναι αυτή η είδηση .
Με τον κόσμο που έχει η Αττική  μισός πληθυσμός της χώρας είναι εκεί είναι τουλάχιστον αστείο να γίνεται λόγος για διοργανώσεις τέτοιου είδους.
Το ζουμί είναι αλλού.    

 "η υποχρέωση των προπονητών στις τρεις πρώτες περιόδους να έχουν χρησιμοποιήσει όλους τους εγγεγραμμένους στο φύλλο αγώνα αθλητές, αλλά και η απαγόρευση της άμυνας ζώνης και των παραλλαγών της, το Ζone Press, καθώς και κάθε είδους παγίδα! "

Ναι  καλά διαβάσατε.  Σκοπός είναι να παίξουν όλοι  και να κάνουν αυτό που πρέπει ελεύθερα απλά να μάθουν  να παίζουν να χτυπάνε σωστά τη μπάλα να σουτάρουν σωστά να μπαίνουν σωστά
 στο lay up   και όχι να μαθαίνουν τακτικές άμυνας πχ ζώνη που δεν προσφέρει στο κομμάτι της ατομικής βελτίωσης  ΤΙΠΟΤΑ.


Όλο το άρθρο στη συνέχεια.
panattiko tournoura mikron ilikionΈνα πρωτάθλημα που αφήνει πολλές υποσχέσεις για την ανάδειξη των μικρών παιδιών που αγκαλιάζουν το μπάσκετ θα ξεκινήσει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου. Πρόκειται για το «Παναττικό τουρνουά μικρών ηλικιών» και στο οποίο συνδιοργανώνουν η ΑΕΚ, ο Πανελευσινιακός, ο Ίκαρος Καλλιθέας και η ΕΟΚ, έχοντας στόχο να δώσουν αυτή τη βαρύτητα που απαιτείται στα τμήματα υποδομών… Οι νεαροί αθλητές που θα συμμετέχουν σε αυτό το τουρνουά είναι γεννημένοι από το 2001 και νεότεροι, με τους διοργανωτές μάλιστα να θέτουν προϋποθέσεις ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα ν΄ αγωνιστούν. Για το λόγο αυτό, άλλωστε μεταξύ των όρων της προκήρυξης είναι η υποχρέωση των προπονητών στις τρεις πρώτες περιόδους να έχουν χρησιμοποιήσει όλους τους εγγεγραμμένους στο φύλλο αγώνα αθλητές, αλλά και η απαγόρευση της άμυνας ζώνης και των παραλλαγών της, το Ζone Press, καθώς και κάθε είδους παγίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου