Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΕΜΕΡΙΑ

Όλα είναι πιθανά και όλα γίνονται  στον όμιλο.
Μουδιασμένο ξεκίνημα για το σύνολο των ομάδων με πολύ χαμηλά σκορ  και αρκετές εκπλήξεις.
Η μεγαλύτερη στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ  με την ΑΕΚ  να κερδίζει τους ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΗ και  ΡΑΜΜΟ μαζί  με τους μικρούς  της ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑΣ .
Δεν ξέρω εάν μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη  η νίκη της ΧΑΝΘ  επί της ΧΑΛΚΗΔΌΝΑΣ  αλλά έδειξε τουλάχιστον  πως η δεύτερη  μπορεί να κάνει τη διαφορά  και επίσης πως οι ομάδες της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ  έχουν ένα προβληματάκι.

ΤΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΣΠΙΔΑ-ΟΡΦΕΑΣ   60-56
Ίδρωσε  για να κερδίσει  η ΑΣΠΙΔΑ  τον πολύ ακλό ΟΡΦΕΑ.
Είχε ένα καλό ξεκίνημα  δημιούργησε μια διαφορά  έως και 13 πόντους  έδειξε  πως έλεγχε το παιχνίδι  γιατί αμυντικά ήταν πολύ καλή  περιορίζοντας  τον αντίπαλο σε πολύ  χαμηλό σκορ  αλλά επιθετικά η ζώνη άμυνας του ΟΡΦΕΑ  της δημιούργησε πολλά προβλήματα στο τελευταίο μέρος.
Πολλά λάθη αστοχία  σε ελεύθερα σουτ σε συνάρτηση με την αντεπίθεση του ΟΡΦΕΑ  και το παιχνίδι   γύρισε σε ντέρμπι  με τον ΟΡΦΕΑ  να πα΄ρινει κεφάλι στο σκορ  . Μέχρι και τα τελευταία λεπτά η μάχη ήταν πόντο πόντο με τον ΟΡΦΕΑ  να κάνει τέσσερα  συνεχή λάθη  να χρεώνεται  με Τεχνική Ποινή  δίνοντας μια σπουδαία ευκαιρία την οποία άρπαξε η ΑΣΠΙΔΑ  κερδίζοντας  το παιχνίδι.
'Ηταν ένα παιχνίδι  με έμφαση στις άμυνες  .

H θέση της ΑΣ[ΙΔΑΣ
ΕΔΩ

Η άλλη άποψη
διαβάστε ΕΔΩ
ΠΗΓΗ. http://www.serresbasket.gr

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ -ΧΑΝΘ.  63-55
Οι πληροφορίες έλεγαν πως η γηπεδούχος ομάδα μάζεψε ότι καλύτερο υπήρχε στο Α΄ τοπικό της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ .
Αλλά στην πράξη φάνηκε ότι  η ΧΑΝΘ  έχει το καλύτερο υλικό  παίρνοντας μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με τον δικό μας Π.Ερμείδη να σημειώνει 10 πόντους.
Την επόμενη αγωνιστική ο Πάνος αντιμετωπίζει την ομάδα στην οποία έμαθε μπάσκετ την ΑΣΠΙΔΑ.

ΑΡΕΤΣΟΥ -ΙΚΑΡΟΙ.   62-76
Άλλη μία απόδειξη ότι οι ομάδες της περιφέρειας είναι καλύτερες.
Οι ΙΚΑΡΟΙ  πήραν μια σπουδαία έκτος έδρας νίκη  με μεγάλη διαφορά.
Έδειξαν προθέσεις  οι ΣΕΡΡΑΙΟΙ  για τη φετινή χρονιά.

ΓΣΕ-ΓΑΣ   57-72

Ίσως  ο ΓΑΣ  να είναι η καλύτερη ομάδα  . Από την άλλη οι πληροφορίες άσχετα με τις απουσίες  για αποδυναμωμένο ΓΣΕ  βγήκαν αληθινές.
Ο  ΓΑΣ  έκανε επίδειξη δύναμης  στην Ελευθερούπολη  και πήρε μια άνετη νίκη.

ΒΑΟ-ΓΑΛΑΤΙΣΤΑ.67-73
Η  ομάδα της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  κέρδισε  εκτός με΄άνεση τον ιστορικό ΒΑΟ.

ΓΕΦΥΡΑ-ΖΕΦΥΡΟΣ   58-46
Στο ντέρμπι της ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ  κέρδισε ο γηπεδούχος σε ένα παιχνίδι που το διακρίνει το πολύ χαμηλό σκορ. Θυμίζει από παιδικό έως κακό εφηβικό.

ΑΕΚ  -ΣΑΝΤΑ   63-56




Κέρδισε  η ΑΕΚ   αλλά έδειξε  πολλές αδυναμίες  .
Έχασε  η ΣΑΝΤΑ  αλλά κέρδισε  στο κομμάτι του πάγκου.
'Επαιξε πλήρης η ΑΕΚ  απέναντι σε ένα αντίπαλο  με πέντε βασικούς παίκτες  να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής   .Και όταν λείπουν  Κουμλέλης  Φασουλάς  Κάτσικας Χαριζάνης Σουλίδης  η πιο λογική σκέψη είναι πως ο αντίπαλος θα κάνει πάρτι.
Εδώ είναι το σημείο περί αδυναμιών για την ΑΕΚ .
Εάν ζορίστηκε τόσο να κερδίσει  μια ομάδα στην οποία έπαιζε για σαράντα λεπτά  ο Αμπελακιώτης και ο δεύτερος έμπειρος ΡΑΜΜΟΣ  να βγαίνει με πέντε φάουλ στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου με τους υπόλοιπους να είναι ουσιαστικά άπειροι  και ανέτοιμοι αλλά παρόλα αυτά να φτάνουν τη διαφορά  στους τρεις και να προκαλούν εμφράγματα  προς το τέλος τότε είναι ξεκάθαρι πως η γηπεδούχος ομάδα έχει  σοβαρά προβλήματα.
Χωρίς ψηλό  η ΣΑΝΤΑ  με τρεις η ΑΕΚ  αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είδα να εκμεταλλεύεται το πλεονέκτημα που είχε . Μια φλυαρία στην περιφέρεια  πολλά σουτ  όχι με καλές προϋποθέσεις  και την μπάλα απορίας άξιο να μην περνάει  μέσα στο ζωγραφιστό.
ΑΠό την άλλη ο Νίκος  Αμπελακιώτης έδειξε πως παρόλο που περνούν τ χρόνια έχει πολλά να δώσει.  Έπαιξε σαράντα λεπτά τα έκανε όλα αν και κάποιες φορές υπερέλαβε  και έπρεπε να είναι πιο ομαδικός αλλά ουσιαστικά με συμπαραστάτες τους μικρούς  έδειξε πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει.
Ένα τραγικό λάθος  και ένα κακό ξεκίνημα  για την ΣΑΝΤΑ.
Από την άλλη  η ΑΕΚ  έχει πολύ δουλειά ακόμη  και θα πρέπει να αλλάξει πολλά για να μπορέσει να σταθεί  στην κατηγορία.

Δεκάλεπτα: 21-10, 34-24, 51-38, 63-55

ΑΕ Κομοτηνής (Στοάκης): Σταματέλος 7, Χονδρόπουλος 11 (1), Κουτσοβασίλης 5 (1), Γεροντίτης 5, Σιμάκης 19 (3), Χατζηπαυλίδης 4, Τελούδης 10 (2), Καναράς 2, Παπαγεωργίου, Βακρινος, Θεοδωριδης, Μουρατ


Αγία Βαρβάρα (Καμαράκης): Μαλαθούνης 6, Μητρούλης 2, Ράμμος 13 (1), Αμπελακιώτης 24 (2), Μανάκας 10, Μπάμπουλης, Αγανικόλας, Στ. Σαμαράς, Χατζηαντωνίου, Μπανάσας.




Η  άποψη  της ΑΕΚ  από το επίσημο σαιτ.

πηγη.http://www.aekomotinis.gr


Έχοντας τα ηνία σε όλην την διάρκεια της αναμέτρησης, η Αθλητική Ένωση Κομοτηνης επικράτησε με 63-55 την Αγία Βάρβαρα.
Με όπλο το πάθος και την ενέργεια στην αμυνα, η ομάδα του Βασίλη Στοακη πήρε το ροζ φύλλο αγώνα στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Κομοτηνης!

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και το επιτελείο.


ΟΛΑ  ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ  ΚΑΙ ΦΥΛΛΑ ΑΓΩΝΟΣ  ΑΠΟ ΤΟ http://www.infobasket.gr
ΕΔΩ 



10 σχόλια:

  1. Γιατί δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής οι πέντε βασικοί της Αγ.Βαρβάρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥΣ . ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

      Διαγραφή
  2. Ο "προπονητής τέτοιας εμβέλειας" που όποια ομάδα τον έχει θέτει ως στόχο την άνοδο(Λαγκαδάς μέχρι να τον διώξουν,Ελευθερούπολη πρόπερσι και πέρσι) πως επέτρεψε να γίνει κάτι τέτοιο;;Μερικές φορές δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε ότι το μπάσκετ προχωράει.Εγώ πάντως το xanthibasket περίμενα ότι θα είναι στην Ξάνθη χθες που είχε αγώνα Γ εθνικής και όχι σε άλλα γήπεδα.Εκτός και αν δεν υφίσταται πλέον xanthibasket και είναι komotinibasket,kavalabasket,serresbasket. Αν ναι,πείτε το μας να μην μπαίνουμε να διαβάζουμε τσάμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν διαβάσεις τις συνθέσεις από το παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΣΑΝΤΑ ίσως καταλάβεις γιατί ήμουν εκεί.
      Ήταν σε τόσα παιχνίδια και είπε να αλλάξει λίγο
      Θεός βουδας και αλλαχ να δώσουν και να μην ξαναμπεις στο σαιτ. Εξάλλου τζάμπα διάβαζες τόσα χρόνια τίποτα δεν πρόσφερες δεν σου έχω καμιά υποχρέωση καημένε. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

      Διαγραφή
    2. 1)Επομένως για τα επόμενα 1-2-3 χρόνια μπορείς να μετονομαστείς σε kavalabasket.
      2)Προφανώς εδώ πάει η ημιμάθεια.
      ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ -ΧΑΝΘ : 45-51
      ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 15-14, 23-28, 35-42, 45-51
      Διαιτητές : Δαμίγος – Παπαδόπουλος Χαρ.
      ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ (Καραγιαννίδης) : Αλεξιάδης, Μαρκίδης 12,Σιδηρόπουλος, Μαραπίδης 4, Δέτσικας 10, Λαιδής 2, Μπατάκος 10 (1), Σεφερίδης 5 (1), Παπαδόπουλος 2.
      ΧΑΝΘ (Καραπιπερίδης) : Βλάχος 7 (1),Παυλέας 5,Λεμονιάς,Σταματέλλος 5 (1), Ελευθεριάδης 3, Αγγελίδης 7, Ερμείδης, Γιανλλάρης, Παπαχρήστου 2, Δαβάνης 12 (2),Ιωαννίδης, Μελίδης 10.
      3)Ο ΓΑΣ και το Αιγάλεω να κερδίζουν και όλοι οι αλλοι να πάνε να... μου μοιάζει ότι είναι το μότο της σελίδας τον τελευταίο μηνα...

      Διαγραφή
    3. Η ΚΑΒΑΛΑ έχει εδώ και χρόνια το δικό της σαιτ επαγγελματικών προδιαγραφών. Άρα και να ήθελα μου πήρε τη δουλειά άλλος.
      Τα στοιχεία των άλλων παιχνιδιών προφανώς τα αντλώ από αλλού. Αν είναι λάθος λάθος τα μεταφέρω και εγώ . Η ημιμάθεια που είναι γιατί τον ορισμό της τον ξέρω διαφορετικά.
      Πάντως σε ευχαριστώ για τα σωστά στοιχεία. Μπορείς να φανείς χρήσιμος σην πορεία. Έχεις μια ευκαιρία να διορθώσεις τα λάθη που κάνω γίνοντας εσύ αθλητικογράφος και αυτό στα σοβαρά. Χρειάζομαι ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν για το καλό του μπάσκετ. Αν θέλεις πραγματικά μπορώ να σου στείλω στοιχεία επικοινωνίας.
      Πάντως δεν μπορώ να δίνω το παρόν σε όλα τα γήπεδα οπότε προσπαθώ όταν έχω όρεξη να πληροφορούμαι από τους δικούς μου ανπρώπους σε κάθε ομάδα . Πρόσεξε έγραψα Όταν έχω όρεξη γιατί με το πλήρωμα του χρόνου υπάρχει μια τάση βαρεμάρας.
      Το μοτό της ΠΑΡΑΓΚΑΣ που το θυμήθηκες. Για το ΑΙΓΑΛΕΩ δεν ξέρω αλλά σίγουρα δεν παρακολουθείς το σαιτ τα τελευταία χρόνια.
      Κόκκινο πανί για τους παράγοντες και τους περίεργους του ΓΑΣ ήμουν για μεγάλο διάστημα. Η εντύπωση που είχαν ήταν πως είμαι ΒΕΡΟΣ ΑΣΠΙΔΑΙΟΣ όχι πως τόσα χρόνια δεν είχα σε πρώτη θέση την ομάδα αλλά τουλάχιστον προσπαθούσα να προβάλω και τους υπόλοιπους. Εκεί στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ με έβλεπαν κατά καιρούς ως άνθρωπο της ΑΕΚ του ΑΙΑΝΤΑ αλλά ποτέ του ΓΑΣ. Και αυτό γιατί τα έχωνα σε ότι έβλεπα κατά τη γνώμη μου στραβό.
      Οπότε δεν ισχύει σε καμιά περίπτωση το τελευταίο.
      Αν γράψεις κάτι καλό για τον αντίπαλο αυτόματα γίνεσαι και ανθρωπός του αντιπάλου πχ ??????
      Τώαρ εάν έτυχε να γραφτεί κάτι παραπάνω για τον ΓΑΣ είναι ίσως επειδή πήγε εκεί ο Δ.Καραμπέκης ένας παίκτης που ξέρω τόσο καλά τον έχω μια ιδιαίτερη αδυναμία και δεν είναι κακό αυτό γιατί ο Μήτσος πιστεύω ότι το αξίζει .
      Γενικά πάντως όποιος στέλνει υλικό πληροφορίες φωτό δημοσιεύεται . Είπαμε κουράστηκα και περιμένω από τους άλλους να τρέξουν και αυτοί για την ομάδα τους. Στο φινάλε προβάλεται έτσι η ομάδα τους.

      Διαγραφή
  3. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Έχεις πάρα πολλές ανακρίβειες για τα ματς, καλύτερα αν δεν έχεις πληροφόρηση ή δεν είσαι παρών μην γράφεις τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tελικά είναι Ξάνθη μπάσκετ ή Αν.Μακεδονία και Θράκη .Τίποτα για τον Αρίωνα παιδικό ,εφηβικό.Για την Ασπίδα μία σειρά εφηβικό, μόνο σκορ παιδικό.Ούτε συνθέσεις πόντους φωτο, τίποτα.Ανάλυση όμως του ΓΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ.Αλλά χωρίς σκορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μια ζωη τα ιδια .Για τον ΑΡΙΩΝΑ ούτρ ένα τγηλέφωνο για ενημέρωση.Για τις όποιες συνθέσεις είναι δύσκολο να τα κάνεις όλα έχετε δίκιο αλλά τόσα μπορώ.
      Έτυχε να είμαι στο παιχνίδι του ΓΑΣ με τον ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΤΣΑΡΑ με τρομερή εξέλιξη . Ξεκίνησε ως xanthibasket αλλα στην πορεία έκανε πολλά για το περιφερειακό μπάσκετ. Σιγά σιγά η κούραση όμως δεν βοηθάει για πολλά.

      Διαγραφή