Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

ΑΣΠΙΔΑ-ΣΑΝΤΑ 76-65

Ότι ξεκίνησε ωραία  με βραβεύσεις  και άλλα όμορφα  λίγο έλειψε να τιναχθούν όλα στο τέλος.
Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι νικ΄λητρια η  ΑΣΠΙΔΑ με 76-65 .
Αυτά που καθόρισαν το παιχνίδι ήταν ο τραυματισμός του ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΗ  στο έκτο λεπτό  της έναρξης και φυσικό είναι όταν λείπει ο παίκτης που σημειώνει 20-25 πόντους  η ομάδα του να χάνει εύκολα όπως θα περίμενα όλοι..
Επειδή θα αναφερθώ  περισσότερο αργότερα  θέλω να σταθώ σε τρεις παίκτες που πιστεύω ότι έκριναν το παιχνίδι νωρίς αυτό σημαίνει ότι οι υπόλοιποι  ήταν κακοί.
Όσοι ήταν στο παιχνίδι θα συμφωνήσουν πιστεύω μαζί μου.
Καταπληκτικός ο  μικρός Γ.Μανάκας  και η απορία μου είναι γιατί δεν έπαιξε περισσότερο.
Λίγο έλλειψε να γίνει αντικαταστάτης του Αμπελακιώτη  ο  Γιαννης Σουλίδης που έκανε ένα σπουδαίο από κάθε άποψη παιχνίδι. Τον Γ.Σ  να έχει τέτοιο οίστρο έχω να τον δω πολύ καιρό.
Και τέλος αυτός που πιστεύω ότι έκρινε το παιχνίδι και έδωσε την νίκη στην ομάδα του ήταν
ο  Βασίλης Τσώγκας. Σημείωσε τα πιο κρίσιμα τρίποντα  όυαν η ΑΣΠΙΔΑ  είχε αφλογιστία επιθετικά.

11 σχόλια:

  1. Η Ασπίδα δεν είχε αφλογιστία φίλε, έβαλε 76 και ήταν συνεχώς πάνω στο σκορ. Πάλι άλλο ματς έβλεπες, πάλι με το συναίσθημα το έβλεπες μάλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το ήθος του Καμαράκη κουβέντα????..... ρε πώς αλλάζουν τα πράγματα. Χαχαχαχα όπου φυσάει άνεμος παώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μας είπες γιατί πήγαν να τιναχθούν στο τέλος?Ποιός και γιατί ξεκίνησε την ιστορία? Η ασπίδα που ήταν μπροστα 10 πόντους.? Πήγε ο Καμαράκης να το κάνει ροντέο μπας και το γυρίσει αλλά ο 7 τον τιμώρησε.Ρε Καμαράκη με 35 λεπτά ζώνη εκτός έδρας θέλεις να κερδίσεις?
    Σε πήρε λίγο ο ύπνος και άφησες τον Ψηλό τον μικρό έξω .Είχες και την διαιτησία μαζί.Αλήθεια πόσες βολές σούταρε η Βαρβάρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν καταδικάσεις τη συμπεριφορά και τις ύβρεις του καμαράκη σημαίνει ότι χρησιμοποιείς αυτή τη σελίδα ως μέσο προσωπικής προβολής και προώθησης και ότι σχολιάζεις με συμφέρον . Ο "κυριος" αυτός ,που είναι 50 χρόνια στα γήπεδα και τον εξυμνούσες στην αρχή της σεζόν, στο τέλος του αγώνα έβριζε τα θεία και απειλούσε για το ματς του 2ου γύρου. Θεωρείς ότι η συμπεριφορά αυτή είναι πρέπουσα για έναν άνθρωπο που συναναστρέφεται καθημερινά με 18χρονα παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ασπίδα έδωσε ένα πολύ καλό μάθημα στον κ. Καμαράκη και στους ομοίους του, ότι οι τακτικές του 80, με τα μπινελίκια και τις Χριστοπαναγίες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Και εν τέλει η θεία δίκη ήρθε με την διαφορά να σκαρφαλώνει στους 11 πόντους με την λήξη του ματς. Όσο για τον δεύτερο γύρο αργεί ακόμα...μέχρι τότε ας κάνουμε υπομονή για τους στόχους της κάθε ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανονικά θα έπρεπε να συνεχίσω τον σχολιασμό και να ανεβάσω τις φωτογραφίες τόσο από την βράβευση του αρχηγού Δ.Τατάρη όσο και από το παιχνίδι. Μεσολάβησε η εορτή μου και ευχαριστώ όσους πήραν τηλέφωνο για τις ευχές και όσους δεν πήραν για τους δικούς τους λόγους.
    Λόγω εορτής δεν κάθησα να συνεχίσω από εκεί που άφησα την δουλειά .Δεύτερο φαίνεται ότι κάτι με προστάτευσε γιατί με το που τελείωσε το παιχνίδι δευτερόλεπτά έφυγα από το γήπεδο και νιώθω τυχερός γιατί έμαθα ότι ακούσθηκαν πολλά Γαλλικά (λόγω επίσκεψης Ολάντ) στο τέλος του παιχνιδιού.
    Αφλογιστία γράφω και ο ανωνυμος γράφει πως έβλεπα άλλο παιχνίδι. Πιστεύω ότι αυτός δεν ήταν στο γήπεδο γιατί υπάρχει ένα σημείο όπου η ΑΣΠΙΔΑ επιθετικά έχει κολήσει η διαφορά πέφτει στους τρεις πόντους και έρχεται ο Τσώγκας με δύο συνεχόμενα τρίποντα (Μπορεί και τρια αν δεν κάνω λάθος) και ανεβάζει και πάλι τη διαφορά. Μάλλον δεν διάβασες καλά ούτε τα λίγα που έγραψα φίλε μου.Εγώ ήμουν στο παιχνίδι εσύ δεν ξέρω εάν ήσουν εκεί. Από συναίσθημα μπόλικο άλλο τόσο και εσύ γιατί έβλεπες μόνο μία ομάδα. Εγώ θα είχα χίλιους λόγους να εκδηλώσω την θέση μου αλλά ο καλός θεούλης με προφύλαξε από κακοτοπιές .
    Θα ήθελα όλους εσάς να σας δω στην θέση μου και τι στο διάλο θα γράφατε λεβέντες μου.
    Συμπεριφορές έχω καταδικάσει πολλές φορές . Για το τι έγινε στην διάρκεια του παιχνιδιού τα έμαθα στην πορεία και ασφαλώς μετά το παιχνίδι. Εκείνο που έβλεπα κατά την διάρκειά του ήταν μπούγιο και από τους δύο πάγκους στην γραμματεία έναν όχλο να τινάζει το παιχνίδι στο αέρα και τους διαιτητές να κρατάνε φαναράκι. Αυτοί θα μπορούσαν να το σταματήσουν σε χρόνο dt αλλά δεν το έκαναν.
    Πέρα από τις συμπεριφορές υπάρχει και η ιστορία κάθε ανθρώπου και ο Σ.Καμαράκης πέρα από τις προσωπικές απόψεις του καθενός είναι η Ιστορία του μπάσκετ στην περιοχή μας μας αρέσει δεν μας αρέσει. Και μόνο τα χρόνια που είναι στο παρκέ λένε πολλά. Αν δεν τον γουστάρετε γιατί φωνάζει βρίζει δικαίωμα σας αλλά την ιστορία του στον χώρο είμαστε πολλοί μικροί για να την κρίνουμε.
    Αυτό λεγετε ισοπέδωση.
    Μήπως είναι μόνο ο Σ.Κ που βρίζει παιδιά?????? Ξέρετε πόσοι προπονητές διαφόρων ακαδημιών είναι χειρότεροι σε συμπεριφορά??
    Για δείτε λίγο δίπλα σας !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις και είναι κρίμα γιατί επιβεβαιώνεις το όπου φυσάει άνεμος. Όσο για την δύσκολη θέση που είσαι, αποφάσισε ως τι θα γράφεις. Ως γονιός που έχει συμφέρον? ως δημοσιογράφος ανεπηρρέαστος? ως φίλαθλος του μπάσκετ που πάει όπου φυσάει ο άνεμος? Αποφάσισε γιατί έχεις εκτεθεί ανεπανόρθωτα και δεν ξέρεις τι γράφεις. Όσο για αυτά που λες για τον Καμαράκη αφήνω να τα κρίνουν οι υπόλοιποι, που θα φρίξουν με αυτά που γράφεις. Η ιστορία του μπάσκετ στην περιοχή μας?????? Απίστευτος είσαι.

      Διαγραφή
    2. Δεν ήμουν καλός στην έκθεση .....Η έκθεση στον χειμωνιάτικο ήλιο είναι τρέλα βοηθάει στην δημιουργία βιταμίνης D ΜΠΕ κλπ.
      Γονιός είμαι εδώ και 18,5 χρόνια αλλά σε προκαλώ εάν βρεις έστω και ένα σχόλιο για το παιδί μου ΕΔΩ να το βγάλεις και σταματάω να γράφω σου χαρίζω το μπλογκ. Αλλά αν δεν βρεις απλά θα δημοσιεύσεις το ονομά σου. Πετάω το βρώμικο ΓΑΝΤΙ.
      Ανεπηρέαστος δεν είναι κανένας προσπαθούν να είναι.....Είναι τόσο απλό και αν ανοίξεις κανένα βιβλίο παραπάνω θα το διαπιστώσεις. Ο Άνεμος στην ΞΑΝΘΗ πάντα κρατάει τρεις ημέρες με αυξομείωση έντασης.
      Για τον ΚΑΜΑΡΑΚΗ ρώτα και λίγο κάποιους παλιούς. ΠΧ τον δικό μας δ'ασκαλο του μπάσκετ τον ΤΕΛΗ ΗΛΙΑΔΗ.
      Είμαι απίστευτος γιατί έχω μεγάλες αντοχές που εξακολουθώ να ασχολούμαι ακόμη αλλά να ξέρεις ότι είμαι και μεγάλη κουφάλα. Γουστάρω να σας την λέω να τινάζω την ησυχία σας στον αέρα με τις ΜΠΙΠ που γράφω. Γουστάρω που σας την λέω και εξακολουθείται να διαβάζετε. ΓΑΤΑΚΙΑ Ε ΓΑΤΑΚΙΑ. ΖΗΤΩ ΜΟΥ ΡΕ ......

      Διαγραφή
  7. Γραφε και αστούς να σφυριζουν τουλάχιστον μαθενουμε και κατή από την Ξάνθη για το μπασκετ. Αν θα σταματήσεις να δούμε που θα διβαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή