Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Εφηβικο ΑΣΠΙΔΑ-ΑΕΚ 69-45

Μόνο εύκολη δεν ήταν η επικράτηση της γηπεδούχου ΑΣΠΙΔΑΣ  για τρία δεκάλεπτα.
Η  ΑΕΚ  με αιχμή τον ΛΕΦΗ  με πολύ καλά ποσοστά σε τρίποντα και ουσιαστικά όλη η ομάδα της ΑΕΚ  έβαλε τα δύσκολα στην ΑΣΠΙΔΑ.
Στο πρώτο δεκάλεπτο 'ηταν μπροστά με 9-15
Στο δεύτερο   παρόλο που η ΑΣΠΙΔΑ ξύπνησε  έμεινε κοντά στο σκορ με το ημιχρόνιο να βρίσκει την γηπεδούχο μπροστά με 31-29.  22-14  ήταν ένα καλό δεκάλεπτο επιθετικά  αλλά αμυντικά  δεν τα πήγε καλά.

Το τρίτο ήταν  από τα χειρότερα  και για τις δύο ομάδες  μέχρι και το 04.00  με  επιμέρους σκορ στο σημείο αυτό  2-3    τόσο καλά δηλαδή  33-32  .
Πήρε μπροστά η γηπεδούχος και σημείωσε  συνολικά  16 πόντους στα υπόλοιπα λεπτά με την ΑΕΚ  να σημειώνει  μόνο δέκα   και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή άμυνα του ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ  στο ΛΕΦΗ  που τον κράτησε  πολύ χαμηλά στο σκοράρισμα. Και συνήθως πόντους σημείωνε ο δεύτερος  για την ΑΕΚ.
Να σημειώσω ότι η ΑΕΚ κατέβηκε με μια πεντάδα  ουσιαστικά  ένα τραυματία και δύο παιδιά του παιδικού οπότε τα πήγαν άριστα.
Από την μια πλευυρά  με το ζόρι πεντάδα και από την άλλη  πλήρης δωδεκάδα  και άλλοι πέντε  να περισσεύουν. Πολύ υλικό για τον Παναγιωτόπουλο.
Η  ΑΣΠΙΔΑ  παρουσιάσθηκε νωθρή   ίσως λόγο πρεμέριας  αργή στις αντιδράσεις της γενικά με κάποιες έκλαμψειςς σαν ομάδα αλλά κυρίως με ατονικές προσπάθειες του ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ  που κατά κοινή ομολογία   ήταν ο καλύτερος  από την ομάδα του
Ξεχώρισαν  οι ΓΚΙΚΑΣ  αλλά με πολλά λάθη  ο ΖΑΡΡΑΣ  στο τελευταίο δεκάλεπτο .
Χωρ΄ς εκλ΄'αμψεις αλλά και χωρίς λάθη ο έμπειρος Καργίδης.
Γενικά φάνηκε  πως χρειάζεται δουλειά στο κομμάτι της  ομοιογένειας - συνεργασίας και αυτό γιατί έδειξαν πως με λίγη δουλειά  μπορούν να κάνουν πολλά . Κάποιες στιγμές στο 4ο  δεκάλεπτο  δημιουργήθηκαν πολύ καλές συνεργασίες  που δείχνουν ποιότητα.
Από την ΑΕΚ  η αγωνιστική εμπειρία από την Α ΕΚΑΣΑΜΑΘ  του ΛΕΦΗ  ήταν εμφανής .
Ήταν  μακράν ο καλύτερος του παιχνιδιού.























προπονητής  και  βοηθιός  ΑΕΚ




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου