Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Κρίμα.....β΄εθνικη ΌΛΑ ΑΠΌ ΧΈΡΙ ΣΤΗΜΈΝΑ............

Ελιναι κρίμα να βλέπεις τέτοια κακή  που έχει μάτια μόνο για τον άλλον.
Αν δεν τιμωρηθούν οι δύο διαιτητές του σημερινού παιχνιδιού σημαίνει ότι υπάρχει πραγματικά δράκος στο παραμύθι.
Είναι ντροπή  για το άθλημα αυτά που δεν είδαν οι διαιτητές.
Αν είναι έτσι στην Α1  τότε συγνώμη από τον Χ.ΡΟΥΚΑ  τον ΖΗΚΙΔΗ  και τους υπόλοιπους που παίζουν σε μικρότερες κατηγορίες τοπικά κλπ.
Είναι κρίμα γιατί έτσι δεν προστάτευσαν παίκτες με τεράστια εμπειρία και παρουσία στον χώρο.
Όταν υπάρχει ατιμωρησία λογικό είναι ο ΠΕΤΑΣ και κάθε παίκτης να κάνει ότι έκανε.
Έπρεπε να αποβληθεί τουλάχιστον δύο φορές για τις φονικές αγκωνιές του.
Είναι κρίμα γιατί πας στο γήπεδο για να δεις τέτοιους παίκτες που κάποτε τους έβλεπες στην Α1  μετά στην Α2 να χρειάζονται δεκανίκι για να κερδίσουν.
Αλήθεια πιστεύουν ότι με τη σημερινή νίκη κέρδισαν έτσι απλά. Μα αυτά που έγινα θα τους ακολουθούν συνέχεια και είναι κρίμα για την υστεροφημία τους.
Επικίνδυνο το διαιτητικό δίδυμο γιατί επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι αλλά υπήρχε τιμωρία μόνο για την μία ομάδα. 13 έναντι 49       βολών  με 35 πόντους από αυτές  4 τεχνικές ποινές και μόνο στο τέλος δόθηκε στον ΠΡΟΜΗΘΕΑ γιατί ήταν πια τόσο εξόφθαλμο που θα έμπαιναν μέσα όλοι.
Η δική μου κίνηση ήταν να φύγω αγανακτισμένος από το παρκέ φωνάζοντας πως κάνανε σαν τα μούτρα τους το παιχνίδι. Με επεξήγηση στο τέλος πως έγινε κώλος το παιχνίδι.
Λοιπόν απαριθμώ
2ο  ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
09-26  Τ.Π στο πάγκο της ΑΣΠΙΔΑΣ γιατί λέει ότι σηκώθηκαν. Δεν σηκώθηκε κανένας . Η εξήγηση πως δεν μπορούσε με τίποτα να ξεφύγει ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ αντίθετα είχε τεράστιο πρόβλημα και μόνο με την εσωτερική βοήθεια ήταν ζωντανός στο παρκέ.
07-24  ατομική ενέργεια του ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ περνάει τους πάντες του γίνεται πεντακάθαρο αμυντικό φάουλ αλλά το δίδυμο έχει άλλη γνώμη. Μάλιστα κάνει αυστηρές συστάσεις στον παίκτη και στον πάγκο ..   Ξέρουν όλοι πως όταν τον εξαγριώσεις  τον παίκτη  είναι  εύκολο να του ρίξεις Τ.Π
06,08  Επίθεση για τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ  κάνει πολλά βήματα ο παίκτης του αλλά ως δια μαγείας παίρνει φάουλ.
03,34   αμυντικό καθαρό φάουλ από τον Χ.ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ χρεώνεται  ως αντιαθλητικό.........έτσι το είδαν ή καλύτερα έτσι ήθελαν να είναι  . Το σκορ 30-34  . Δεν μπορεί να ξεφύγει ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.
3ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
8,47   33-34  απίθανο φάουλ 3ο  στον Γ.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ  με την ευκαιρία βολές για τον ΠΡΟΜΗΘΕΑ  είπαμε 49 βολές εκτέλεσε έναντι 13  για την ΑΣΠΙΔΑ
06,54  Εγκληματικό  φάουλ αγκωνιά του ΠΕΤΑ  στον Δούκα Γρούδο που τον σωριάσει κάτω  ....Δεν είδε κανένας διαιτητής τίποτα και φυσικά σφυρίζουν φάουλ στον πεσμένο στο παρκέ ΓΡΟΥΔΟ  φάουλ.   Είχαν πια ξεφύγει    έκαναν Κ..ο το παιχνίδι. Έβλεπαν πως δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσει διαφορετικά ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ  .
Στο 03,27  η ΑΣΠΙΔΑ περνάει μπροστά 45-44
01,51  50-46
Βλέπετε πως παρόλο το ρεσιτάλ διαιτησίας ο φιλοξενούμενος δεν τραβάει ...Θέλει στήριγμα.
00,22  απίθανο φάουλ στον ΠΑΛΛΑΚΗ γιατί είδε κατάματα τον ΠΕΤΑ. Και φυσικά βολές.
Την  ίδια στιγμή για να πάρουν οι παίκτες  της ΑΣΠΙΔΑΣ  φάουλ πρέπει να πέσουν ματωμένοι στο παρκέ. Το περίεργο είναι πως όλοι τριγύρω από το παρκέ φωνάζουμε τα λέμε στους διαιτητές αυτοί μας κοιτούν αλλά δεν τολμούν να κάνουν την αυτονόητη κίνηση εάν θεωρούν πως έχουν δίκιο να μας βγάλουν από το γήπεδο.
4ο  ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ
Είναι η τελευταία χοντράδα που κατέγραψα γιατί έφυγα από το παρκέ μόνος μου αγανακτισμένος .
Γιατί την ώρα που φώναζα και έφευγα γύρισε ο σουπερ ρεφ  να ζητήσει την απομακρυνσή μου . Κρίμα που δεν πρόλαβε  ......
09,25  καταπληκτική φάση η μπάλα αλλάζει χέρια φεύγει εκτός παρκέ αλλά με άλμα φανταστικό ο ΓΡΟΥΔΟΣ την σώζει χωρίς να πατήσει παρκές. Είδαν γραμμή. Αλλη μία ευκαιρία  για βολές.
    Συμπέρασμα ότι και να έκαναν οι παίκτες της ΑΣΠΙΔΑΣ θα έχαναν δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσουν. Άρα τέτοια παιχνίδια που είναι προαποφασιμένα πως θα λήξουν δεν πρέπει να τα παλεύει καμιά μικρή ομάδα.
Άδικος κόπος  και τζάμπα κουράζονται οι παίκτες τζάμπα βραχνιάζουν οι φίλαθλοι.
Αν έγραφε κάποιος φύλλο αγώνος για τους διαιητές θα έπρεπε να τιμωρηθούν με αποκελισμό για τον επόμενο χρόνο..........
Κρίμα γιατί έτσι δεν προστάτευσαν το μπάσκετ τον αντίπαλο που φάνηκε να χρειάζεται την αρωγή τους την διατησία τον κόσμο τους παίκτες.
Παράγκα  και τίποτα.
Κύριοι να τους χαίρεστε  ήταν εξαιρετικοί.
Δεν είναι όμως έξυπνοι  γιατί οι έξυπνοι διαιτητές όταν θέλουν να καθαρίσουν παιχνίδια το κάνουν με τρόπο   3 δεύτερα στη ρακέτα  κα΄τι βήματ κανένα φάουλ περίεργο αλλά με τρόπο για να μην αντιδρά κανένας. Σήμερα δεν ήταν παιχνίδι αλλά ρινγκ σε μια πλευρά του παρκέ γιατί όταν άλλαζε κατοχή η αυστηρότητα περίσευε.
Σήμερα αδικείται παράφωρα η ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ γιατί έπρεπε να κερδίσει . 
Κρίμα γιατί έπαιξαν πολύ καλό  μπάσκετ  και έδειξαν πως είναι άδικη η βαθμολογική θέση που έχουν.
Κρίμα γιατί είδα παίκτες που τους θαύμαζα να γίνονται στα τελειώματά τους κακοί και αυτό είναι το πιο αθώο που μπορώ να πω.
Κρίμα γιατί μετά το πραξικόπημα και με την έτσι θέλω συμμετοχή στον Βόρειο όμιλο  βλέπουμε το πως και το γιατί του μπάσκετ στο παρασκήνιο.
            Καληνύχτα.


13 σχόλια:

  1. Στις κερκίδες ήταν κάποιος κύριος που ήταν με την αποστολή των Πατρών. Είπε ανάμεσα στα άλλα το πιο απλό που είναι όλη η αλήθεια:
    "Φωνάξατε 10-20 μαλάκες δεν θα σας ακούσει κανείς και δεν έγινε και τίποτα, αν φωνάξει ο Προμηθέας θα κουνηθεί το σύστημα"
    στην παρατήρηση ότι δεν χρειάζεται τέτοια εξόφθαλμη βοήθεια η απάντηση ήταν: "Όπως βλέπεις χρειάζεται"
    Καληνύχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν βλέπω κανεναν δικό σας να περνάει από το "πάρκινγκ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι πάντως δεν στηλιτεύεται καθόλου η ΚΕΔ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήταν αδύνατο να κερδίσει η Ασπίδα με τέτοια διαιτησία. Κρίμα γιατί η προσπάθεια ήταν μεγάλη και τα παιδιά άξιζαν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η διοίκηση της ομάδας θα κάνει κάποιες ενέργειες να την προστατέψει από τις κακές διαιτησίες ή θα παρακολουθεί απαθέστατη και θα κάνει δημόσιες σχέσεις. Αν δεν μπορούν ούτε αυτό τι ρόλο έχουν δηλαδή. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε χειρουργεία. Δεν αξίζει να πέσει η ομάδα, ειδικά όπως παίζει τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαράδεκτη και προκλητική διαιτησία. Είπαμε οι δυνατοί να έχουν εύνοια αλλά όχι κι έτσι. Ήμαρτον. Αντιμετώπισαν την ομάδα της Ξάνθης λές και δεν υπήρχε στο παρκέ. Συγχαρητήρια στην Ασπίδα για το πόσο πάλεψε το ματς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Διοίκηση του ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ευχαριστεί την ομάδα του Α.Π.Σ. Ασπίς Ξάνθης για τη φιλοξενία της και τη γενικότερη υποδοχή που συνάντησε η ομάδα μας και της εύχεται –από καρδιάς- να επιτύχει το στόχο της παραμονής της στη Β΄ Εθνική Κατηγορία που έχει θέσει για τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

    Χα χα χα χα χα χα χα χα χα αυτό είναι δούλεμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό θα είναι να αναφερθούν κάποια πράγματα, γιατί όταν παρακολουθείται έναν αγώνα πρέπει να βλέπεται τι πραγματικά συμβαίνει. Οι διαιτητές του συγκεκριμένου αγώνα δεν προστάτευσαν κανένα παίκτη της Πάτρας, ούτε επεδιώξαν να νικήσει η Πάτρα για να κρατήσει την θέση της. Απλά ενήργησαν ως έπρεπε για να βοηθήσουν ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο με την Ασπίδα, γιατί μια ενδεχόμενη νίκη της θα την έφερναν σε πλεονεκτική θέση έναντι τον ομάδων γύρω από την ζώνη του υποβιβασμού. Είναι πολύ απλά τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσο θα πλησιάζει το τέλος του πρωταθλήματος τόσο θα γίνεται αντιληπτό πόσο αδύναμη είναι η Ξάνθη έναντι άλλων ομάδων κυρίως της Θεσσαλονίκης στο θέμα της διαιτησίας. Μακάρι να τα καταφέρει η Ασπίδα αλλά επειδή παρακολουθώ μπάσκετ τα τελευταία 30 χρόνια, μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο χωρίς διασυνδέσεις. Δεν πας πουθενά σε μεγάλες κατηγορίες χωρίς δυνατή και έτοιμη σε όλους τους τομείς διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σταθείτε όλοι δίπλα στην ομάδα της πόλης σας, βοηθήστε την και να έχετε υπομονή. Είμαι ένας Πατρινός φοιτητής, που είδε το ματς, κατάλαβε πολλά αλλά πάνω απ' όλα αγαπάει το μπάσκετ και θέλει να υπάρχουν ομάδες σαν την Ασπίδα. Είστε μακριά από τα κέντρα αποφάσεων και αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη αλλά και πιο περήφανη την προσπάθεια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ενας προεδρος εχει τα coffee island και ο αλλος μια σχολη οδηγων.Περιμενατε ιδια αντιμετωπιση;Χωρις να λεω οτι τους εστησαν οι Πατρινοι,τα 2 κορακια εκαναν δημοσιες σχεσεις στον αγωνα και αυτο φαινοταν.Γραμμενη την ειχαν την Ασπιδα.Το οτι παιδια που δεν πληρωνονται σταθηκαν απεναντι στον Πεττα των 30 χιλιαδων ευρω το χρονο και στον Πετροβιτς των 20 χιλιαδων λεει κατι.Οποτε ας το ξεχασουν τα παιδια,να μας φερουν διπλο απο την Κατερίνη και ολοι εμεις οι υπολοιποι ας μεινουμε κοντα τους.Το αξιζουν νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όλη η πόλη πρέπει να είναι περήφανη για την προσπάθεια αυτή της ομάδας, που με νύχια και με δόντια και χωρίς να έχει βοήθεια από πουθενά παλεύει να μείνει στην Β εθνική. Εμείς που μας αρέσει να βλέπουμε μπάσκετ πρέπει να είμαστε δίπλα της μέχρι το τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το μπάσκετ έχει επιστρέψει στην πόλη μας και πρέπει όλοι να βοηθήσουμε τις ομάδες μας να σταθούν σε υψηλό επίπεδο. Μπράβο στην Ασπίδα και στον Αρίωνα για τις προσπάθειες που καταβάλλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή