Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

EΦΗΒΙΚΟ ΤΕΛΙΚΗ 28/2/15

28/2/2015  1,00ΜΜ  ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ  ΤΙΤΑΝΕΣ -ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
Δύο στροφές πριν το τέλος
.Οι ΤΙΤΑΝΕΣ  υποδέχονται την ομάδα των ΣΕΡΡΩΝ την οποία κέρδισαν και εκτός 'εδρας με  68-89 . Νομίζω ότι είναι τυπική διαδικασία για το ποιος θα είναι ο νικητής.
Και όλα θα κριθούν την επόμενη αγωνιστική 7/3/2015   04,00  μμ στο Α.Μπαλτατζή μεταξύ ΑΡΙΩΝΑ και ΤΙΤΑΝΩΝ.
Τα τελευταία τρία χρόνια  το πρωτάθλημα αλλάζει νομό.
Τελευταία χρονιά κυριαρχίας της ΕΝΩΣΗΣ τη χρονιά 11-12   την σκυτάλη παίρνουν οι ΙΚΑΡΟΙ μετά τις δύο νίκες με την ΑΣΠΙΔΑ  (Οι παίκτες εκείνων των ομάδων αποτελούν τον σημερινό κορμό σε ΑΣΠΙΔΑ και ΙΚΑΡΟΥΣ) . Αλλαγή έδρας και πάλι με την ΑΣΠΙΔΑ  να πετυχαίνει για πρώτη φορά  την κατάκτηση της πρωτιάς. Να σημειώσω όμως πως και οι τρεις ομάδες ΕΝΩΣΗ ΙΚΑΡΟΙ και ΑΣΠΙΔΑ δεν προχώρησαν στην επόμενη φάση. Η ΕΝΩΣΗ παρόλο που το Πανελλήνιο πρωτάθλημα διοργανώνεται στην ΚΑΒΑΛΑ  δεν τα καταφέρνει αφού αποκλείσθηκε από τον ΠΙΕΡΙΚΟ.
Σειρά των ΙΚΑΡΩΝ  να χάσουν την πρόκριση από την ΚΑΣΤΟΡΙΑ  και την επομένη η ΑΣΠΙΔΑ απλά συμμετέχει στην τελική φάση χωρίς να πετύχει νίκη.

Να δούμε εάν φέτος θα αλλάξει νομό και πάλι το πρωτάθλημα και αν ο πρωταθλητής καταφέρει να προκριθεί στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Καλές οι πρωτιές αλλά η συνέχεια και η συμμετοχή σε πανελλήνια πρωταθλήματα σαφώς και είναι ότι καλύτερο.
Το φετινό πρωτάθλημα Εφήβων θα μπορούσε να είναι το καλύτερο με δεδομένο πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο οι της 2ας και τρίτης Λυκείου.
Καλό για τα παιδιά κακό για τους φοιτητές που βλέπουν άλλη μία κλειστή πόρτα.
Θα μπορούσε να είναι το καλύτερο πρωτάθλημα εάν αυτά τα παιδιά  είχαν το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην άθληση.   
Δεν το έχουν γιατί οι σοφοί γέροντες του τόπου κάτι σκουριασμένα μυαλά που ανάθεμα εάν ίδρωσαν σε αλάνα  όχι να παίξουν σε ομάδες μπορούν να καταλάβουν πως έτσι μόνο μαλθακούς πολίτες πρόβατα που ακολουθούν πιστά οδηγίες δημιουργούν.
 Ίσως όμως και αυτή να είναι η τακτική τους και η στόχευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου