Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

A1 1-6 28/2/15

3-0  ANATOΛΗ  -ΔΥΣΗ.
Την Παρασκευή είχα την ευκαιρία για μια κουβέντα σχετικά με τα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής και ποιά τυχόν μπορεί να είναι τα αποτελέσματα.
Η άποψη που επικράτησε ήταν πως όλα είναι ανοιχτά στα τρία παιχνίδια.
Μπορεί να έχασε η ΑΕΚ  στο κύπελλο αλλά το πρωτάθλημα είναι κάτι διαφορετικό .
Επίσης η απόσταση μπορεί να επηρεάσει το ΡΟΥΠΕΛ και να χάσει από τη ΦΙΛΙΑ.
Τέλος η άποψη μου για την ΘΥΕΛΛΑ ήταν πως πρόκειται για το Γαλατικό χωριό που αψηφά τον Καίσαρα και τις λεγεώνες του και εντός έδρας όλοι θα γευτούνε το πικρό ποτήρι  της ήττας.


Οι Γαλάτες τίναξαν την μπάνκα στον αέρα.
Μπορεί το ντέρμπι να ήταν ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα αλλά η νίκη της ΘΥΕΛΛΑΣ  αλλάζει τα δεδομένα.
 Καλή η ΘΥΕΛΛΑ κακός ο φιλοξενούμενος και έχασε δίκαια .
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
19-17   19-15   10-13  15-10

Ελλείψεις είχαν και οι δύο αλλά κέρδισε στο τέλος η ΦΙΛΙΑ . Το ΡΟΥΠΕΛ δεν ήταν  ανταγωνιστικό στο τέλος  4ο δεκάλεπτο και δίκαιη η νίκη για την ΦΙΛΙΑ
.Ισόρροπημένο το πρώτο δεκάλεπτο. Καλύτερη η ΦΙΛΙΑ στο δεύτερο ανέβασε τη διαφορά από το καλάθι στους 7 πόντους. Στο τρίτο το ΡΟΥΠΕΛ μείωσε και κατάφερε να περάσει μπροστά με 4εις πόντους. Το τέταρτο ανήκει στη γηπεδούχο που πήρε τη νίκη με διαφορά  4 πόντων κάνοντας ένα 8-0.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
12-10  21-16   6-17   20-12

Διαβασμένη η ΑΕΚ  και φαίνεται ότι δούλεψε πολύ  στα σημεία της αδυναμίας που είχε στο κύπελλο.  Εννέα πόντοι διαφοράς δεν είναι λίγοι στο σημείο που βρίσκομαστε.
Με ένα σούπερ εκτελεστικά Χονδρόπουλο 28 πόντους και απόλυτη κυριαρχία στα καλάθια  κρατούσε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκειά του .
 Δεν έφτασαν οι εξάρσεις των Αθανασιάδη και Παπαζώτου για να αναστραφεί η κατάσταση. Δικαιότατη από κάθε άποψη η νίκη για την ΑΕΚ  που αλλάζει πολλά
 Με δεδομένο την ήττα του Πανσερραικού στις ΦΕΡΡΕΣ η πίεση τώρα πέφτει στην ΑΕΚ που αποκτά ρόλο φαβορί. Την επόμενη αγωνιστική εάν καταφέρει να περάσει από την έδρα του ΡΟΥΠΕΛ θα αποκτήσει άλλο αέρα  . Ο ΑΣΤΕΡΑΣ υποδέχεται την ΘΥΕΛΛΑ και τέλος η ΦΙΛΙΑ ταξιδεύει στις ΣΕΕΡΡΕΣ.
Συναρπαστική προβλέπεται η εξέλιξη της τελικής φάσης,

ΑΕΚ- ΑΣΤΕΡΑΣ 91-82
ΘΥΕΛΛΑ -ΠΑΝΣΕΡ/ΟΣ 63-55
ΦΙΛΙΑ-ΡΟΥΠΕΛ 59-55

Περισσότερα σε λίγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου