Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Α1 και Α2 Παιχνίδια κατάταξης

04.00  ΘΥΕΛΛΑ -ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
05,00  ΦΙΛΙΑ-ΡΟΥΠΕΛ
05,00  ΑΕΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι Δυτικοί είναι φιλοξενούμενοι .
Από το allstar ΔΥΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ 
Ξεκινάει η τελική φάση των ΑΝΔΡΩΝ για το ποια θα τερματίσει πρώτη που σημαίνει άνοδο στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ.
Φαβορί ..................................
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΕΚ.
 Τυχαία η σειρά γιατί έχω την άποψη και δεδομένης της βαθμολογίας ότι όλοι έχουν την ευκαιρία . Δεν υπάρχει φαβορί μεταξύ των τριών. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ  που σύμφωνα με το υλικό του χρίστηκε φαβορί στην αρχή της χρονιάς με την ήττα του στις ΣΕΡΡΕΣ  έδειξε πως έχει αδυναμίες. Μπορεί να κέρδισε στο κύπελλο την ΑΕΚ  αλλά τώρα όλα αλλάζουν.
 Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ σκληροτράχηλη ομάδα  που θέλει να πετύχει τον στόχο που έχει εδώ και τρία χρόνια  απόδειξε ότι μπορεί στα δύσκολα .
Η ΑΕΚ  θεωρείται η ευχάριστη έκπληξη. Είναι η ομάδα που αλλάζει τα δεδομένα στην πόλη της.
Έβαλε τάξη στα οικονομικά απόκτησε μέχρι και τμήμα marketing και προώθησης της ομάδας αλλά κυρίας με την τοποθέτηση ενός γνωστού αθλητικογράφου σε ρόλο πρώτου προπονητή.
Ο Βασίλης Στοάκης γνωστός αθλητικογράφος και ουσιαστικά η ψυχή του μπλοκ του ΓΑΣ πριν από δύο χρόνια με την παρότρυνση του Σ,ΠΑΠΟΥΗ οργανώνεται στην ομάδα της ΑΕΚ ως βοηθός του Σ,Παπούη για να κάνει την μεγάλη έκπληξη  και να αναλάβει την θέση του πρώτου προπονητή στην ανδρική. Δεν θα έλεγα ότι ήμαστε και τόσοι ανοιχτοί  και λίγο ήχησε παράξενα. Η δικαίωση ήρθε στη πορεία και τώρα η ΑΕΚ  διεκδικεί σαν δεύτερη ΑΣΠΙΔΑ την άνοδο στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ.
   Να σταθώ εδώ . Σε περίπτωση που η ΑΕΚ  πάρει την άνοδο θα έχει την επόμενη χρονιά δύο ομάδες στην κατηγορία. Πρωτοφανές  και όχι μόνο. Αυτά σε νέο άρθρο.
Φυσικά  στην τελική φάση συμμετέχουν η ΘΥΕΛΛΑ το ΡΟΥΠΕΛ  και ΦΙΛΙΑ.
Η πρώτη έκανε θα έλεγα αξιοθαύμαστη πορεία . Έρχεται από την Α2  και κατάφερε να μπει στην τριάδα  της τελικής φάσης. Το ΡΟΥΠΕΛ παλεύει πολλά χρόνια να γίνει δύναμη στον χώρο . Θέλει εκεί στον Ν.ΣΕΡΡΩΝ  να δείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έκανε κατά καιρούς διάφορες προσπάθειες διχώς καλό αποτέλεσμα. Μάλιστα και αυτό όπως και η ΘΥΕΛΛΑ τη προηγούμενη χρονιά ήταν στην Α2.
Τέλος η ΦΙΛΙΑ  έχει γίνει μια σταθερή αξία  στον χώρο. Μπορεί να μην διεκδικεί πολλά αλλά φαίνεται ότι οι άνθρωποι εκεί είναι προσγειωμένοι ξέρουν τι μπορούν και ανάλογα κανονίζουν τη πορεία τους. Και το να είσαι σταθερός σήμερα έχει τη δικά του αξία.

Υπάρχει όμως και η μάχη για την σωτηρία..
Υπάρχει το παιχνίδι   ΑΟΣ-ΑΡΙΩΝ  17,00.

Α2 
ΑΙΑΣ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ

Ελπίζω επιτέλους να βάλουν σε δράση το καλό σχέδιο η μάλλον την ιδέα που είχαν να ξαναγυρίσουμε στην μία κατηγορία  με δύο ομίλους.
Είναι ξεκάθαρο ότι έτσι δεν περπατάει  η κατάσταση. Το πείραμα πριν από δύο χρόνια ήταν πολύ καλό. Καιρός να ξαναγυρίσουμε εκεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου