Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

ΈΦΗΒΙΚΟ 29-11-2014

ΑΕΚ- ΑΣΠΙΔΑ  59-58

ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΡΙΩΝΑΣ 55-82

Μετά την ήττα της ΑΣΠΙΔΑΣ  ο ΑΡΙΩΝΑΣ μόνο με θαύμα χάνει τη πρόκριση.
Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την ΑΣΠΙΔΑ  ακόμη και να χάσει μένει το παιχνίδι με τον ΓΑΣ εκτός όπου με νίκη παίρνει τη πρώτη θέση.


Παιχνίδι για γερά νεύρα  με νικήτρια την ΑΕΚ  με δύο βολές στα 00,02 δεύτερα.
Είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη η φιλοξενούμενη ομάδα εάν ήταν εύστοχη σε μία από τις 4εις βολές στα τελευταία 00,28΄΄ .
Ένταση και πολλά παράπονα  για τα σφυρίγματα του δεύτερου διαιτητή ενός κυριολεκτικά άπειρου παιδιού . Μια κακή κίνηση από τον πρώτο που στις πιο κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού δεν πήρε πάνω του το παιχνίδι εκθέτοντας έτσι τον πρωτάρη.
        Η ατμόσφαιρα που δημιούργήθηκε από το προηγούμενο παιχνίδι τα όποια τηλέφωνα πληροφόρησης έγιναν για το πόσο κακοί και βίαιοι είναι οι γονείς της ΑΣΠΙΔΑΣ έκαναν τη δουλειά τους .
Ευτυχώς που ο πιο κοντινός κάδος απορριμάτων (πλαστικός) ήταν στον πάγκο της ΑΕΚ  και πολύ μακρυά από τους κακούς γονείς και αποφύγαμε την ρίψη του.




12 σχόλια:

  1. "Ευτυχώς που ο πιο κοντινός κάδος απορριμάτων (πλαστικός) ήταν στον πάγκο της ΑΕΚ και πολύ μακρυά από τους κακούς γονείς και αποφύγαμε την ρίψη του." Συνηθίζεις να πετάς κουβάδες στο γήπεδο; Αυτό το παράδειγμα δίνεις στο παιδί σου ρε Χατζηαντωνίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε ανώνυμε αυτό κατάλαβες ???? Θέλω να ξέρω εσύ τι παραδείγματα δίνεις στο δικό σου παιδί.....

      Διαγραφή
  2. που ειναι οι ποντοι στο εθνικος-αριων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν τους στείλεις τους ανεβάζω . Κάνε ένα τηλεφώνημα για να χρεωθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το φυλλο αγωνος δεν μπορεις να το βρεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ε κυριε χατζηαντωνιου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μάλλον δεν μπορώ Εσύ τι κάνεις δεν μπορείς να βοηθήσεις λίγο ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και που ηταν μακρια ο καδος δε σας πειραξε... αφου δεν εχουμε καδο ας ριξουμε κανα καγκελο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ ρε ανώνυμε,σε πείραξε το κάγκελο. Η συμπεριφορά των φιλάθλων (που ένα μεγάλο μέρος ήταν παίκτες του ΓΑΣ) δε σε πείραξε! Ο ορισμός του χαιρέκακου! Αλλά έτσι είναι αυτά. Άμα είσαι ΓΑΣ και χάνεις μέσα έξω από την Ασπίδα,σου βγαίνει απωθημένο και θες να χάσει. Καλό θα ήταν κάποιοι παίκτες να αλλάξουν χαρακτήρα, αν θελουν να γίνουν κάποια στιγμή αθλητές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1.φοβερη τριπλα σχετικα με το καγκελο... 2.επειδη υποστηριζαν την ετερη ομαδα της πολης σημαινει οτι ειναι χαιρεκακοι? 3.τι το κακο εκαναν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ok. Θα δικαιλογούσα την τόση χαρά αν υπήρχε και συνέχεια μετά από αυτό. Η Ασπίδα μέσα στη λύπη της έχει να θυμάται το περσινό πρωτάθλημα και την παρηγορεί λίγο ( αν και από ότι άκουσα,είχαν υψηλούς στόχους και φέτος) , ΑΕΚ και ΓΑΣ τι έχουν να θυμούνται; Τους προηγούμενος αποκλεισμούς; Πάντως οι νίκες Ξανθιώτικων ομάδων στο εφηβικό απέναντι σε αυτή της Κομοτηνής είναι 6, με μόλις μια ήττα,αυτή της Κυριακής. Αυτό είναι το μπάσκετ της πόλης μας,και δεν ξερω αν θα το φτάσετε ποτέ, με όποιον διαιτητή κι αν σας σφυρίζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δηλαδη για να πανηγυριζεις μια νικη και μαλιστα ντερμπαρα μεχρι τελευταιου δευτερολεπτου πρεπει να διεκδικεις πρωταθλημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή