Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Β΄ ΕΘΝΙΚΗ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ

Τελείωσαν τα ψέμματα  .
Αφετηρία η Κυριακή 12/10/14 για την έναρξη μιας μακράς διαδικασίας για ΑΣΠΙΔΑ και ΓΑΣ.
Ότι φιλικά προλαβαίνουν  και μετά στα δύσκολα.
Εδώ τα πράγματα είναι από πολύ έως πα΄ρα πολύ ζόρικα. Συνεχόμενα σερί νικών κομμάτι δύσκολο να ξαναδούμε και από τις δύο ομάδες.
Σαν πρώτη φυσικά θέση -επιδίωξη και των δύο ομάδων  είναι μια καλή πορεία που θα συνοδεύεται από την σωτηρία -παραμονή στη κατηγορία.
Ευχής έργο να μπορέσουν και οι δύο ομάδες της περιοχής μας να σταθούν στο ύψος τους και στο τέλος να πανηγυρίσουν την παραμονή τους.
Φέτος έχουμε το παλαβό να δίνουν οι ομάδες μας τοπικά ντέρμπι με ομάδα της ΠΑΤΡΑΣ.
Έτσι σκέφτηκαν έτσι αποφάσισαν .
 Να έδιναν και κανένα ευρώ για τη μετακίνηση  χαλάλι τότε αλλά τίποτα .

Πρώτη αγωνιστική εντός για την ΑΣΠΙΔΑ αντιμέτωπη με το ΣΤΡΑΤΩΝΙ.
 Μια ομάδα που έχει την εμπειρία της κατηγορία  με πολύ καλό υλικό κυρίως στη ρακέτα.
Βαριά κορμιά  έμπειρα με ότι συνεπάγεται αυτό.
Και τη προηγούμενη χρονιά στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ με ομάδα της ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ  την ΑΡΝΑΙΑ εκτός όμως είχε ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της με μια σπουδαία νίκη και έστρεψε νωρίς τα φώτα πάνω της.

Την ίδια ώρα ο ΓΑΣ δοκιμάζεται εκτός  με την ΧΑΝΘ  και αμέσως μετά την επόμενη αγωνιστική οι δύο ομάδες δίνουν τη πρώτη μεταξύ τους μάχη  στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ.
Πολλά φιλικά και για τις δύο ομάδες αλλά μικρή η δυνατότητα να πάρουν εκείνο το υλικό που θα τους κάνει αν όχι πρωταγωνιστές αλλά μια σταθερή δύναμη στη κατηγορία
. Βλέπετε είναι τεράστιες οι διαφορές και οι δυνατότητες μεταξύ επαρχίας και μεγάλων πόλεων π.χ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ πόσο μάλλον που ΄φετος η ομάδα της Πάτρας ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ακούγεται ότι έχει ξοδέψει ένα κάρο χρήματα για μεταγραφές ανεβάζοντας τη διαφορά όχι με ομάδες σαν την ΑΣΠΙΔΑ και τον ΓΑΣ αλλά με τις υποτιθέμενες δυνατές ομάδες της Θεσ/νικης.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
ΧΑΝΘ -ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ- ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ
ΛΙΒΑΔΕΙΑ- ΕΥΟΣΜΟΣ
ΑΟ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ
ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ-ΑΝΑΤΟΛΙΑ
ΑΣΠΙΔΑ -  ΣΤΡΑΤΩΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου