Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Τρεις φορές το ίδιο λάθος???





Aυτό το φύλλο αγώνος έχει ιστορική σημασία πιά




















2011-12   Πρωταθλήτρια Β΄ τοπικού ΕΚΑΣΑΜΑΘ.Άνοδος στην Α΄ τοπικό
2012-13   Πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ  άνοδος  στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ
2013-14   Δευτεραθλήτρια   και πάλι άνοδος  στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ.
    Τρένο που δεν λέει να σταματήσει η ΑΣΠΙΔΑ  που κέρδισε με το σπαθί της την άνοδο στην Β΄ ΕΘΝΙΚΗ κερδίζοντας και τον ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ την τελευταία αγωνιστική.
Μπορεί πολλά σαιτ να έχουν ήδη γράψει για την άνοδο αλλά δυστυχώς γι αυτά δεν μπόρεσαν να ζήσουν το όλο κλίμα τόσο στην διάρκεια του παιχνιδιού αλλά και τα όσα ακολούθησαν μετά.
Είναι τόσο μεγάλο το υλικό αλλά και η κούραση μιας και η επιστροφή δεν επέτρεψε να γράψω τίποτα.
ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗ
Το xanthibasket  νιώθει πολύ περήφανος που ήταν παρών σε πολλά παιχνίδια της ομάδας και θα μπορέσει να μεταφέρει την πραγματική εικόνα  . Η ερασιτεχνική τρέλα και δουλειά ακόμη και σήμερα δείχνει πως έχει καλύτερα αποτελέσματα.
Αυτή η ομάδα άξιζε πολλά και τα κατέκτησε  δίκαια . Θα ήταν κρίμα να συμβεί οτιδήποτε άλλο.
Το ήθελαν πολύ και πήραν ότι άξιζαν. Μπορεί στην αρχή να άργησαν να βρούνε ρυθμό και το παιχνίδι να είναι ανοιχτό στο σκορ αλλά βλέποντας οι παίκτες της ΑΣΠΙΔΑΣ ότι περνάει ο χρόνος και δεν πρέπει να είναι τόσο χαλαροί πίεσαν έτρεξαν περισσότερο από τους νεώτερους παίκτες  του ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ . Από την στιγμή που δημιούργησε διαφορά η κερκίδα με την συμπαράσταση και ευγενική "χορηγία" της κατασκήνωσης  http://www.happydays.gr τρέλανε κόσμο και  πόρωσε ακόμη πιο πολύ τους παίκτες της ΑΣΠΙΔΑΣ.
          Πίεσε λίγο στο τέλος ο ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ αλλά ήταν τέτοια η σοβαρότητα των φιλοξενούμενων που δεν επέτρεψαν να συμβεί καμιά αλλαγή στο σκορ.
Τελευταία δεύτερα όλα κρίθηκαν και οι παίκτες των δύο ομάδων ανταλάσουν χειραψίες.
Πανζουρλισμός σε παρκέ και κερκίδα στην οποία ήταν 200 συν φίλαθλοι και καμιά 30αρια από τον ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ που δεν πίστευαν στα μάτια τους.
 Το άσχημο ............το ψηλό σε αντίτιμο εισητήριο κάτι που σχολιάσθηκε δεόντος από τους ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ.
 Ακολούθησε ένα ατελείωτο πάρτυ σε παρκέ κερκίδες όταν οι παίκτες αντί για τον καθιερωμένο χαιρετισμό στο παρκέ ανέβηκαν στην κερκίδα και έγιναν ένα με τους φιλάθλους .
Σαμπάνιες τραγούδια και ότι άλλο απαιτεί η στιγμή.
Αξέχαστες στιγμές για το Ξανθιώτικο μπάσκετ που έστω και αργά ξαναμπαίνει στο μπασκετικό χάρτη ακόμη πιο δυναμικά. Η απουσία ομάδας τα τεευταία χρόνια στοίχισε πολύ στους φίλους του μπάσκετ. Από την άλλη τίποτα δεν είναι μόνο κακό υπάρχει και η άλλη πλευρά.
Αυτή η έλλειψη πίσμωσε πολλούς που  ήθελαν την επιστροφή . Ο κόσμος αγκάλιασε την ομάδα από την πρώτη μέρα και αυτή η αγάπη φάνηκε στο τελευταίο παιχνίδι στην ΘΕΣ/ΝΙΚΗ.
Κόσμος που δεν έδινε το παρών στα παιχνίδια της ΜΑΚΡΟ ή Α.Σ ΞΑΝΘΗ είναι σχεδόν σε όλα τυα εντός έδρας παιχνίδια και όχι μόνο. Πήγαν ΚΑΒΑΛΑ-ΔΡΑΜΑ-ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ.




ΠΑΙΧΝΙΔΙ




















ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ











 ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ










 Είναι τρελός ο αρχηγός !!!!!!!!!!!

















 Και ο αρχηγός  Δημήτρης Τατάρης.




















Μπουγέλο στα πρωτάκια.




Κ.Ιωαννίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου