Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

EΦΗΒΙΚΟ ΑΡΙΩΝΑΣ-ΤΙΤΑΝΕΣ 67-62

Τρία  ήταν τα πολύ αρνητικά στο παιχνίδι που επισκίασαν την σπουδαία νίκη του ΑΡΙΩΝΑ.
1ο  Ο πολύ σοβαρός τραυματισμός του παίκτη των ΤΙΤΑΝΩΝ Νο 8  ΜΠΑΖΙΟΣ.
Ήταν τόσο σοβαρός που χρειάσθηκε να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο από τον Δ.Παναγιωτόπουλο.
Πληροφορίες κάνουν λόγο για κάταγμα στο σκαφοειδές.
Άδικο πολύ για το παλικάρι ευχές να μην είναι πολύ σοβαρό και γρήγορη όσο το δυνατόν ανάρρωση.

  2ο  Αυτό που φαίνεται στη φωτό και έφυγε προς τους φιλάθλους.
Δεν είχα εικόνα παρόλο που πέρασε από δίπλα από που έφυγε.





3ο  Η ένταση και η παρολίγον σύρραξη με την λήξη με αφορμή το παραπάνω αντικείμενο.


      4ο  Ναι υπάρχει και τέταρτο το αντιαθλητικό φάουλ που δόθηκε 02,05 πριν τη λήξη σε μαρκάρισμα  του Ματθαίου (ΑΡΙΩΝΑΣ) σε παίκτη των ΤΙΤΑΝΩΝ (ΓΑΙΤΑΝΗΣ-ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ)  χωρίς κατοχή μπάλας και οι δύο . Δεν δίνεται φάουλ και πόσο μάλλον Τ.Π.

Αυτό ήταν αφορμή να χαλάσει η καλή ατμόσφαιρα που με νύχια και δόντια υπήρχε στο γήπεδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαιτητές θα γράψουν πολλά στο φύλλο αγώνος...........

Στο παιχνίδι.
Πολύ καλά διαβασμένος ο ΑΡΙΩΝΑΣ με καλό σχήμα και πολύ όρεξη μπήκε με χίλια στο παιχνίδι.



Έκλεισε κάθε διάδρομο προς το καλάθι.
 Πίεσε καλά περιφερειακά και εκμεταλλευόμενος την τραγική ευστοχία της τριάδας Θεολογίδη Γαιτανη-Γρηγοριάδη δημιούργησε διαφορά με το καλημέρα.
23-6 το πρώτο δεκάλεπτο και το ερώτημα ήταν εάν θα έχει συνέχεια.
    Και είχε ακόμη καλύτερη συνέχεια με την πολύ καλή περιφέρειά του,.
 Σαββουλίδης-Ερμείδης-Ματθαίος  εκτελούν να πασάρουν να μαρκάρουν πολύ καλά.
Στην ρακέτα ο Αραλάγιος δεν νευρίασε καθόλου ήταν αποτελεσματικός και με βοηθό τον Καρτάλη που όμως δεν ήταν τόσο εύστοχος στην αρχή  έκλεισαν τη ρακέτα.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ  23-6
Εδώ αρχίσουν οι σκέψεις όχι μόνο για νίκη αλλά και ανατροπή της διαφορά.
07,50   η διαφορά στους 18
5,40  30-12
3,07  35-15 με το δεκάλεπτο να κλείνει 43-25  (20-19)

Οι ΤΙΤΑΝΕΣ έχουν αποδείξει ότι δεν τα παρατάνε όσο και να χάνουνε .
 Μπορεί να βαρούσανε μέχρι εκείνη τη στιγμή στου καραγκιόζη το γάμο αλλά έδειξαν με την κλασική τους αμυντική πίεση πως όταν αρχίσουν και μπαίνουν τα τρίποντα θα υπάρξει αλλαγή
.Η Αλλαγή αυτή ξεκίνησε με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου .Για την ακρίβεια μετά το 06-56 λεπτό Τότε το σκορ ήταν 49-25.
05,18  49-32
04,09  50-35
03,54  τάιμ ΑΡΙΩΝΑΣ
01,52 52-39
01,36  52-41
01-19 Τ.Π  σε Καρτάλη ΑΡΙΩΝΑ  52-43 και ξανά τάιμ ο ΑΡΙΩΝΑΣ
00,58  μεγάλο τρίποντο του ΕΡΜΕΙΔΗ που κρατάει λίγο τη διαφορά 55-43
00,30  απάντηση από τον  ΓΑΙΤΑΝΗ και τέλος δεκαλέπτου με 55-46  Επιμέρους σκορ 12-21

Και πάμε στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Ο Χ.Π του ΑΡΙΩΝΑ δεν κάνει πολλές αλλαγές .Παίζει σχεδόν πλην ελαχίστων λεπτων με την ίδια πεντάδα και αρχίζει η κόπωση. Οι αλλαγές για να πάρουν ανάσες οι βασικοί ήταν οι ΑΦΟΙ ΠΑΙΤΑΡΗ και Βαλλασίδης και αυτό για λίγο.
Αρχίζει η κούραση και αυτό το βλέπει ο προπονητής των ΤΙΤΑΝΩΝ που αρχίζει το πλάνο της πίεσης σε όλο το γήπεδο. Γνωστή τακτική της ομάδας του που μπλοκάρει τον αντίπαλο και τον αναγκάζει σε πολλά λάθη. Αρχίζει και η αστοχία για τον ΑΡΙΩΝΑ και η διαφορά όλο και κατεβαίνει.
08,45  57-46
08,09  60-46
07,04  ταιμ οι ΤΙΤΑΝΕΣ και αρχίζει η πίεση  να ανεβαίνει . Στην αρχή δεν έχει αποτέλεσμα γιατί ο ΑΡΙΩΝΑΣ καταφέρνει να κάνει στο 05,20 το 63-48.
Η κούραση είναι όλο και πιο εμφανής 03,46  63-51
03,19  63-54
02,05  Τ.Π  κατά του ΑΡΙΩΝΑ όπως έγραψα πάνω  64-55
01,43 64-57
01,30 66-57
01,09  Τ.Π  στον πάγκο του ΑΡΙΩΝΑ !!!! 66-58
00,53   1/2  Γρηγοριάδης  66-59
00,37   Αραλάγιος 67-59
00,13   67-62
00,08  0/2 Σαββουλίδης και λήξη .


Νίκη αλλά χωρίς το μεγάλο αντίκρυσμα για τον ΑΡΙΩΝΑ. Η πολύ μεγάλη διαφορά του πρώτου παιχνιδιού δεν καλύφθηκε. Είναι στο -15  και θα πρέπει να κάνει νίκη με πολύ μεγάλη διαφορά μέσα στην ΑΣΠΙΔΑ και μετά να περιμένει την ΑΣΠΙΔΑ να κερδίσει μεν τους ΤΙΤΑΝΕΣ με μεγάλη διαφορά αλλά όχι μεγαλύτερη που να στερεί την πρωτιά από τον ΑΡΙΩΝΑ.
Σήμερα ήταν άλλη ομάδα έπαιξε πολύ έξυπνα με πάθος και αν υπήρχαν ανάσες από τον πάγκο στους βασικούς ίσως να μπορούσε να κρατήσει τη διαφορά που είχε φτάσει μέχρι και τους 24.
   Οι  ΤΙΤΑΝΕΣ  έδειξαν τις αδυναμίες που έχουν όταν οι πολύ καλοί σουτέρ που έχουν δεν βρεθούν στη μέρα τους. Η ρακέτα δεν είναι στα φόρτε της αν και ο ΠΕΔΙΚΗΣ Νο 15  έπαιξε πολύ ξύλο και πάλεψε όσο αν΄τεχε αλλά ήταν μόνος του.




Τώρα το άλλο Σάββατο το παιχνίδι ΑΣΠΙΔΑ-ΑΡΙΩΝ.
Σε κάθε περίπτωση όλα θα κριθούν τη τελευταία αγωνιστική στη ΔΡΑΜΑ ΑΣΠΙΔΑ-ΤΙΤΑΝΕΣ.

Περαστικά στο παλικάρι  και όλα τα άλλα  είναι ασήμαντα. 



19 σχόλια:

  1. Τραγικός ο Ρουκας απέδειξε όπως κ απέναντι στην ασπίδα πόσο κομπλεξικός είναι και πόσο προκλητικος απέναντι σε όλους. Μήπως να αποσυρθουν από τα υπόλοιπα ματς οι ξανθιωτικες ομάδες για να ταρακουνηθουν ορισμένοι; λέω μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ανθρωπος ειναι απολυτως επικίνδυνος.... Γιατι δεν ζητούν οι δύο ομαδες μας να μην τους σφυραει?? Πως τον ανέχονται? Να πηγαινει Κομοτηνη και Καβάλα να βγαζει μεροκάματο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κρίμα, έχασε η Ασπίδα τη χρυσή ευκαιρία να περάσει! Τώρα θα σκοτωθούν οι Ξανθιώτες μεταξύ τους και στο τέλος θα περάσουν οι Δραμινοί. Ο Αρίωνας δεν έχει καμία ελπίδα, θα παίξει μόνο για να αποκλειστεί η Ασπίδα. Επίσης η Ασπίδα δεν έχει καμία ελπίδα γιατί πρέπει να κερδίσει τον Αρίωνα και να πάει στη Δράμα για νίκη... Όμως εκεί έχουν γνώση οι φύλακες, ούτε Ρούκες ούτε Ηγέτες!! Εκεί είναι σφαγείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας αλλά μιλάμε για εφηβικό πρωτάθλημα..Είναι δυνατόν να μιλάτε για σφαγές και άλλα τέτοια γραφικά; .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως είναι η πιο ενδιαφέρουσα σειρά τελικών στο εφηβικό τα τελευταία χρόνια και αξίζουν συγχαρητήρια και στις 3 ομάδες. Μακάρι να περάσει η καλύτερη. Φίλαθλος από Καβάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επτά διακοπές για ρίψη αντικειμένων. Δύο ματωμένα πρόσωπα, ένα χέρι σπασμένο,επίθεση στον προπονητή και τους παίκτες της Δράμας,και κατά τα αλλά αδικήθηκε η Ξάνθη!!! Ωραία προσέγγιση για εφηβικό πρωτάθλημα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο τρόπος που παρουσιάζεις πραγματικά μπορεί να δώσει ποικίλες εντυπώσεις και σε κάποιον που δεν ήταν στο γήπεδο θα θυμίζει ζουγκλα.
      Ότι έγραψα τα είδα δεν έγραψα και άλλα τόσα γιατί σκοπός είναι το παιχνίδι το ίδιο.
      Ρίψη αντικειμένων ???? Όχι δα γιατί πρόκειται για κορδέλες και ελλείψη αυτών χαρτί υγείας . Τα πετούσαν πιτσιρικάδες όχι πάντως για να τραυματίσουν αλλά για το χαβαλέ. Μήπως είναι η πρώτη φορά ?
      Ματωμένα πρόσωπα ? Χέρι σπασμένο?
      Υπονοείε ότι όλα έγιναν εσκεμένα ? Τότε δεν ξέρεις τι λες αγαπητέ . Το γήπεδο πάγωσε όταν χτύπησε το παλικάρι σταμάτησαν όλοι και έτρεξαν να το πάνε όσο πιο γρήγορα γίνεται στο νοσοκομείο . Εσύ γιατί διαστρεβλώνεις την εικόνα ? Προβοκατόρικο είναι αυτό.
      Υπάρχει μια αντιπαράθεση μεταξύ συγκεκριμένων παικτών των δύο ομάδων και κρατάει από το πρώτο παιχνίδι . Ποιός είναι ο καλός και ποιός ο κακός εδώ.
      Περίμενα τα χειρότερα αλλά όπως έγραψα το κλίμα παρόλο που ήταν τεταμένο κρατήθηκε μέχρι την Τ.Π και μέρχρι να φύγει το μπουκάλι.
      Πριν γίνει η επίθεση στους παίκτες της ΔΡΑΜΑΣ που είναι απαράδεκτο μέχρι εκεί που δεν φτάνει από κάτι ψευτόμαγκες.
      Δίπλα καθόμουν και μαζί με άλλους βάλαμε φωνές και πλάτες. Αλλά η ένταση ήρθε όταν απογειώθηκε ένα μπουκάλι νερό μάθε από που .......στον κόσμο .
      Τουλάχιστον δεν μίλησα για αδικία. Αλλά βλέπω πως δύσκολα χωνεύεται μια ήττα και αυτό είναι πολύ κακό για όλους.
      Δεν ήταν σε καλή μέρα οι καλοί παίκτες διάβασε καλύτερα το παιχνίδι ο προπονητής του ΑΡΙΩΝΑ και ήρθε η ήττα.
      Τόσο απλά είναι τα πράγματα.Έπρεπε δηλαδή να κερδίσετε πάση θυσία .......Τι νόημα έχει τότε ένα πρωτάθλημα.

      Ξαναδιάβασε το κείμενο και θα δεις ότι ξεκινάει με τον τραυματισμό του παίκτη και τελειώνει με ευχές για νάρωση
      Θα συμφωνήσω με τον αναγνώστη που κάνει λόγο για καλό εφηβικό πρωτάθλημα.
      Παρόλα τα προβληματά του είναι πολύ δυναμικό.

      Διαγραφή
  7. τι λες βρε αστείε Δραμινέ?? Που προσπαθείς να κάνεις το άσπρο μαύρο επειδή πέταξαν τα παιδάκια μέσα χαρτάκια? Ο προπονητής σας (αν δεν είσαι εσύ) που έβριζε τους διαιτητές και τον κοιτούσαν σαν αρνάκια και τα πιτσιρίκια σας που το αντε γ....σου στους διαιτητές το είχα ψωμοτύρι δεν σε ενόχλησε?? Όσο για τα σφαγεία της Δράμας τα έχουμε ζήσει πολλές φορές και θα τα ζήσουμε άλλες τόσες. Κρίμα που αναφέρεις το παιδάκι που έσπασε το χέρι του σαν κάτι μεμπτό, αυτό είναι απαράδεκτο... όλοι έπαθαν σοκ και ο προπονητής της ασπίδας τον πήγε στο νοσοκομείο και ολοι τον χειροκροτούσαν. Δυστυχώς οι παρωπίδες δεν είναι καλό πράγμα και τις έχετε μπολιάσει στα παιδία σας αν δούμε τη συμπεριφορά τους μετά το τέλος... Τι να κάνουμε χάνουν και οι υπερομαδες.... χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας χαρούμε το μπάσκετ που μας προσφέρουν τα παιδιά των 3 ομάδων, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά. Πιστεύω ότι μέχρι τέλους το εφηβικό πρωτάθλημα θα προσφέρει πολλές συγκινήσεις και ωραίο θέαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. α ρε ρουκα κριμα που εξαιτιας σου ο αριωνας δεν πηρε τη διαφορα ποντων εισαι απαραδεκτος γτ εισαι καλος διαιτητης αλλα εισαι 100% εναντιος στις ξανθιωτικες ομαδες κ θα πρεπει να σε δηλωσουν ως <> δν γινετε αλλο ενδεχομενως προχθες να στερησες καποια απο τις 2 ομαδες τη συμμετοχη τους στα προκριματικα ειτε αυτο λεγεται ασπιδα ειτε αριωνας κ θα υπηρχε πιθανοτητα μεγαλη αλλα εξαιτιας σου θα περασουν οι δραμινοι κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. *** ανεπιθυμητο ηθελα να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η διαιτησια απαραδεκτη στα τελευταια λεπτα του παιχνιδιου.. Ο ρουκας για ακομη μια φορα εκανε το θαυμα του. Απαραδεκτος..εκει που η ομαδα της ξανθης κυνηγουσε τη διαφορα εκει τους χαντακωσε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Ρούκας είναι του συνδέσμου αλλά δε γουστάρει τον πρόεδρο του συνδέσμου διαιτητών και γλύφει τον Δραμινό Μπακάλη ο οποίος ορίζει τους διαιτητές και σε πιο μεγάλες κατηγορίες. Όσο για το ποια ομάδα θα περάσει από το εφηβικό , αυτή θα είναι οι Τιτάνες στη Δράμα μέσα δεν περνάει η Ασπίδα ή αν θέλετε και να είναι καλή αγωνιστικά δε θα την αφήσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ο ανθρωπος ειναι ελεεινος και τιποτενιος αξιζει να φαει πολυ βρυσιμο απο την κερκιδα στο σαββατιακο παιχινιδι και απο τις 2 πλευρες ασχετα με το τελικο αποτελεσμα , γτ μετα το ματς με τους τιτανες στερησε την δυνατοτητα σε μια απ'τις δυο ομαδες μας να πανε παρακατω αυτο τα λεει ολα 2 τεχνικες ποινες , ενα αντιαθλητικο , μερικα ανυπρκτα φαουλ εριξαν τη διφορα απο τους 16 -17 ποντους στους 7 αυτος εισαι ρουκα ενω η ξανθιωτικη ομαδα θα επαιρνε τη διαφορα και οι ομαδες μας εχασαν μοναδικη ευκαιρια για διεκδικηση της προκρισης .Τελος παντων πολυ καλη προσπαθεια φετος απο τους 2 ξανθιωτες μονομαχους , οι οποιοι μπορει στην τελικη φαση να ηταν λιγο ατυχη,δεν εχει τελειωσει τπτ ας το παλεψουν κι οτι βγει . Μακαρι να βγουν απ'τις 2 ομαδες παικτες , οι ποιοι θα τροφοδοτησουν (ομαδα ή ομαδες της πολης μας σε μεγαλη κατηγορια οποια και να ναι αυτη ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. xanthibasket μπορειτε να μ πειτε ολους του πιθανους συνδυασμους αποτελεμταων (διαφορων) γιατις ξανθιωτικε;ς ομαδες κ για την ασπιδα αλλα και για τον αριωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Ασπίδα με 2 νίκες, ανεξαρτήτων των διαφορών, βγαίνει πρώτη. Αν χάσει από Αρίωνα, ανάλογα με το πόσο θα χάσει, θα πρέπει να κερδίσει τους Τιτάνες με κάποια διαφορά. Ο Αρίωνας πρέπει να κερδίσει την Ασπίδα πάνω από 15 πόντους και να κερδίσει η Ασπίδα τους Τιτάνες με 4 πόντους. Αυτά με μια γρήγορη ματιά. Σίγουρα η Ασπίδα με δύο καθαρές νίκες έχει πιο ξεκάθαρα τα πράγματα μπροστά της, πάντως το φαβορί είναι οι Τιτάνες που με μία νίκη εντός με την Ασπίδα καθαρίζει. Ας δούμε ακόμα δύο δυνατά παιχνίδια και ας περάσει ο καλύτερος. Εξάλλου φέτος και οι 3 ομάδες μας έχουν χαρίσει δυνατές συγκινήσεις και μία συναρπαστική εξέλιξη. Συγχαρητήρια και στις 3 ομάδες και στους προπονητές τους για την αξιόλογη προσσπάθεια που γίνεται. Εγώ πάντως σαν ουδέτερος το χαίρομαι το φετινό πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ευχαριστω φιλε παντως εγω ως ξανθιωτης ευχομαι να περασει μια απο εδω ασχετα ποια θα ειναι αυτη ,αλλα πιστευω ο αριωνας δεν εχει πει την τελευταια του λεξη ακομα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν η ΑΣΠΙΔΑ κερδίσει το Σάββατο τον Αρίωνα, μετά πάει στην Δράμα για έναν τελικό με τους Τιτάνες. Σε ένα παιχνίδι όλα γίνονται, έστω και αν είναι εκτός έδρας. Για τον Αρίωνα είναι μόνο μαθηματικές οι πιθανότητες και απειροελάχιστες. Ας δούμε ένα καλό παιχνίδι το Σάββατο και ανάλογα με το αποτέλεσμα θα φανεί η εξέλιξη του πρωταθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙΤΑΝΕΣ +14 ΑΣΠΙΔΑ +2 ΑΡΙΩΝΑΣ-16
    ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΧΑΣΕΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΜΕ 15 ΠΑΕΙ -13 ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΙΚΗ ΜΕ 27 ΚΑΙ ΠΑΝΩ .
    ΜΕ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΑΡΙΩΝΑ 16 ΠΟΝΤΩΝ ΘΕΛΕΙ +27 ΜΕ ΤΙΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ.
    ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή