Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

ΦΙΛΙΑ--ΑΟΣ Σχολιασμός



Όποιος  βρέθηκε το Σάββατο στο κλειστό  της πόλης μας  σίγουρα δεν έμεινε ικανοποιημένος ούτε από το θέαμα αλλά ούτε και από το αποτέλεσμα. Ήταν ένα παιχνίδι με πολλά λάθη κακές επιλογές στην επίθεση και περίεργο ρυθμό.
Η ομάδα μου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού παρουσίασε διαφορετικά πρόσωπα και στην άμυνα και στην επίθεση, κάτι που δεν με ικανοποιεί καθόλου και δικαιολογεί απόλυτα το αποτέλεσμα.
Η αδράνεια των πρώτων λεπτών στην άμυνα και οι βιαστικές επιλογές στην επίθεση μας έφεραν 11 πόντους πίσω στο σκόρ και σίγουρα το 12-24 του πρώτου δεκαλέπτου ήταν ο λόγος τις ήττας σε αυτό το παιχνίδι. Στο δεύτερο δεκάλεπτο αλλάξαμε εντελώς νοοτροπία και με βάση την ομαδική δουλειά στην άμυνα καταφέραμε να ισορροπήσουμε κάπως την κατάσταση κάνοντας το σκορ 30-33 λίγο πριν τη λήξη του δεκαλέπτου. Το 30-37 του ημιχρόνου μας έδινε αρκετές ελπίδες τις οποίες και πάλι  μειώσαμε αφού πετύχαμε μόνο 3 πόντους κατά τη διάρκεια τις τρίτης περιόδου.
Στην τελευταία περίοδο του παιχνιδιού το 18-11 μας αδικεί καθώς είχαμε πολλές ευκαιρίες για ελευθέρα σουτ κυρίως από την περιφέρεια το οποία δεν εκμεταλλευτήκαμε και το παιχνίδι κύλισε μέχρι το τέλος με την ομάδα μου να κυνηγάει την διάφορα του πρώτου δεκαλέπτου και τον κακό εαυτό της σε πολύ κομβικά σημεία του παιχνιδιού.
Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι αναλαμβάνω και εγώ τις ευθύνες που μου αναλογούν για την εικόνα της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια γιατί είμαι και εγώ μέλος αυτού του συνόλου όχι μονό στις νίκες αλλά και στις ήττες και σε καμία περίπτωση δεν ρίχνω το φταίξιμο μόνο πάνω στους παίκτες μου.
Στα εναπομείναντα παιχνίδια που ακολουθούν όσο δύσκολα και να είναι πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια και στόχος είναι να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κυνηγήσουμε τη νίκη σε όλους τους αγώνες.
Ευχαριστούσε τον κόσμο της Ορεστιάδας για την στήριξη που μας παρέχει με την παρουσία του σε όλους τους εντός αγώνες.


Διαιτητες : Παπαγερίδης – Γιαννούλης

Δεκάλεπτα: 12-24, 18-13, 03-10, 18-11

Γ.Σ.ΦΙΛΙΑ(Ουζουνίδης) : Γιαννακουδάκης, Μπερτσιμάς 5,Ευαγγέλου 18(3),Κατσιαβριάς, Χριστοδουλής, Χερκελετζής, Κιρκιντζώτης 2, Παπαδόπουλος 1, Θεοδωρίδης 8, Καρακασίδης 10(1), Καραμάνης, Αμαραντίδης7.

Α.Ο.ΣΕΡΡΩΝ(Ιωαννίδης ): Κηπουρός 10, Σκαλιστής 7(1), Δώδος 15(1), Λιάπης 2, Τέντσος 5, Τρέντσιος 5, Μάτκαρης 2, Στόικος 7(1), Παπαδόπουλος 2, Καραμπατσιάκης 3(1).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου