Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΑΡΙΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ 57-37

Νίκη του ΑΡΙΩΝΑ καταδικαστική για τον ΗΡΑΚΛΗ που πρέπει να συνιθίζει στην ιδέα ότι θα παίζει μαζι με την ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ τη νέα  χρονιά.
Ο Β.Αρβανιτίδης το είπε και το εφαρμόζει στα τελευταία παιχνίδια δίνοντας χρόνο συμμετοχής στα παιδιά του εφηβικού που για ένα ακόμη παιχνίδι όπως και με τη σπουδαία νίκη με την ΑΕΚ απόδειξαν ότι πρέπει να βρίσκουν στηρίγματα και να τους δίνονται ευκαιρίες.
Συντηριτικά ξεκίνησε το παιχνίδι με τις δύο ομάδες να είναι μαζί στο σκορ στα δύο πρώτα δεκάλεπτα. Ο ΑΡΙΩΝΑΣ στηρίχθηκε στους μικρούς που ήρθαν με άλλο αέρα μετά τη νίκη επί των ΤΙΤΑΝΩΝ και όταν ανέβασαν ταχύτητα έδειξαν στον αντίπαλο και στον προπονητή τους ότι θα πρέπει να κοιτά αυτούς και μόνο αυτούς.
Τρίτο δεκάλεπτο με τον ΑΡΙΩΝΑ να σημειώνει 16 πόντους ενώ έχει στραγγαλίσει αμυντικά τον ΗΡΑΚΛΗ που σημειώνει μόνο 4εις .41-24  Δεν χαλάρωσε στο τέτσρτο όπου σημείωσε άλλους 16 με τον ΗΡΑΚΛΗ να συνέρχεται κάπως αλλά οι 13 πόντοι δεν ήταν αρκετοί.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
12-11  25-20   41-24   57-37

2 σχόλια:

  1. σε αυτο το παιχνιδι δεν εχει σχολια για τη διαιτησια; αλλα ξεχασα μονο οταν σας συμφερει αναφερεστε σε αυτους (διαιτητες).ενας υγιης φολαθλος απο καβαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ξέρεις κάτι και μπορείς να το στηρίξεις επώνυμα έστω και ανώνυμα γράψτο.
      Πραγματικά ξέχασες και δεν χρειάζεται καμιά υπενθύμιση . Από υγεία εύχομαι τα καλύτερα γιατί αυτό είναι το πρώτο.Μάλλον οι υπόλοιποι πάσχουμε από κάτι που το είδες εσύ. Γιατρέ μου.......!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν κερνάς καφέ να τα πούμε στη ΚΑΒΑΛΑ από κοντά.

      Διαγραφή