Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΟ 16/2/14

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΙΑΣ 62-50
ΑΣΠΙΔΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 75-60

Ζορίστηκαν οι πρώτοι να κερδίσουν . Με ελλείψεις ο ΑΣΤΕΡΑΣ  πήρε τη νίκη γιατί αυτή είχε μόνο στο μυαλό του.
Στο άλλο παιχνίδι ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ φάνηκε παλικάρι και ήταν μπροστά μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο με +10 πόντους. Τα 4 τρίποντα του μικρού ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ ήταν αυτά που ξύπνησαν την ΑΣΠΙΔΑ και πήρε τη νίκη.
Σύνθεση πόντοι ΑΣΠΙΔΑ.
ΒΑΧΑΡΙΔΗΣ  Σιάκκας, Σαββίδης 8, Σαρίκος 13(1), Αρβανιτίδης 2, Χατζη Ζαλίλ, Γκίκας 9, Καργίδης 17(1), Ζάρας 2, Κοτζαμπάσης 11, Τσολακίδης, Ματζάκος, Τσίλογλου 13(3), Παρπαλάς, Μαλάκης.
Δεκάλεπτα: 18-29, 12-7, 22-15, 23-09
Σκορ: 75-60
Επιτέλους σχολιασμός του παιχνιδού από τον προπονητή της ΑΣΠΙΔΑΣ  Χρήστο Βαχαρίδη.
Χ.Β   Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι, με κακές επιστροφές κακή άμυνα, κάτι που έδωσε το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να περάσει μπροστά στο σκορ. 
Στη συνέχεια, σφίξαμε την άμυνα και συμμαζέψαμε την διαφορά στους 6 πόντους στο ημίχρονο. 
Στο τρίτο δεκάλεπτο συνεχίσαμε την πιεστική άμυνα και περνώντας και πάνω στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Με την αρχή του  τελευταίου δεκαλέπτου, μπήκαν σημαντικά σουτ που μας έδωσαν την πρωτοπορία στο σκορ που καταφέραμε να την κρατήσουμε μέχρι το τέλος και ήρθε μια δίκαιη νίκη.
 
Επίσης, ιδιαίτερη αναφορά στον Τσίλογλου για τα σουτ που μας ξεκόλλησαν, στον Καργίδη, Σαββίδη, Κότζα, Γκίκα, Σαρίκο. Ο  Σιάκκας πολύ δουλειά στην άμυνα.
Πολύ καλοί όλοι τους. Αρνητικό σημείο, η τεχνική ποινή του Σαρίκου για αναρμοστη συμπεριφορα στον διαιτητή.
 
Διαδικαστικά τα τελευταία παιχνίδια με το μυαλό στην τελική φάση εκεί που το φάντασμα των ΤΙΤΑΝΩΝ τριγυρνά νύχτα μέρα στο μυαλό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου