Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Μια καθαρά προσωπική εξομολόγηση κλείσιμο και ταυτόχρονα αποχαιρετισμός είναι το παρακάτω άρθρο.
Πριν από καιρό ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια που λέγεται xanthibasket.
Στην πορεία του έγινε κάτι σαν ναρκωτικό για μένα. Έχω την αμυδρή εντύπωση ότι πέρα από το όποιο κακό έχω κάνει πρόσφερα ένα μικρό λιθαράκι  για να γίνει γνωστό το τοπικό μας μπάσκετ.
Έχω ένα πολύ ιδιότροπο χαρακτήρα  αλλά και μια παιδεία που δεν μ΄αφήνει να κάτσω στα αυγά μου.
  Λίγο ο εκρηκτικός χαρακτήρας λίγο η ιδεολογική μου μαλακία  και δεν μπορώ να ανεχτώ σαπίλα.
  Στην Ελληνική πραγματικότητα που ζούμε  όλα είναι διασυνδέσεις διαπλοκή  στήσιμο καθημερινό.
Όποιος έχει άκρες αν φυσικά του το επιτρέπει ο χαρακτήρας του προχωράει.
Θα μπορούσα εάν ήμουν οσφυοκάμπτης  να είχα στήσει καρίερα όπως τόσοι και τόσοι τουλάχιστον στον χώρο που κινείται το xanthibasket.
Αντίθετα σύμφωνα με τα δικά μου μυαλά πήγα κόντρα στο κύμα γιατί πίστευα και πιστεύω ότι όπως η κοινωνία πάσχει από  τυχοδιωκτισμό  καιροσκοπισμό και ανικανότητα των "αρχόντων" έτσι πάσχει και ο χώρος.
 Αυτό πίστευα .
Έκανα πολλούς εχθρούς  που κάλιστα θα μπορούσα να τους κάνω σύμμαχους αλλά τι θα άλλαζε ???
Τίποτα.   Όχι πως έχει αλλάξει  κάτι αλλά για το γαμώτο αν δεν δώσεις μάχες τι περιμένεις να αλλάξει !!!!!
 Έκανα και πολλούς φίλους κυρίως τα παιδιά από κάθε μεριά της Αν Μακ Θράκης.
Βλέπω τις φωτογραφίες των παιδιών και χαίρομαι .Αν κάποιο από αυτά πιστεύει ότι του έκανα κακό νιώθω ατελείωτες ενοχές  και αυτό γιατί πέρα από την αγάπη για το μπάσκετ είναι και γονιός.
Και ειδικά σήμερα είναι δύσκολο επάγγελμα αυτό.
Τι να σου κάνουν όλοι οι υπόλοιποι και αν είναι εχθροί μου ......Όταν νιώθεις ότι τα παιδιά χαίρονται με μια φωτογραφία που αναρτάς όλα τα υπόλοιπα είναι για τα μπάζα.
Ταρακούνησα και το πιστεύω αυτό που λέμε κατεστημένο. Προσπάθησα να κκινητοποιήσω και να δώσω με την συμμετοχή πολλών καλών φίλων κάτι καλό και νέο στο τοπικό μπάσκετ.
Αλλά ως εδώ . 
Και οι δικές μου αντοχές έχουν όριο.
       
Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο . Με νίκησε η αλητεία του χώρου.

       Μεγαλύτερη αξία έχουν τα παιδιά . Τίποτα δεν υπάρχει που μπορεί να συγκριθεί με αυτά.
Θα πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί απέναντί τους και πόσο μάλλον να τα μάθουμε εάν θέλουμε επιτέλους να αλλάξει κάτι στην κοινωνία μας να έχουν αρχές κανόνες όπως είχαν οι πρόγονοί μας που σε κάθε ευκαιρία για καθαρά ωφελιμίστικους λόγους  τους αναφέρουμε στα δύσκολα .
Καλή συνέχεια σε όλους.
Ευχαριστώ για την μεγάλη σας υπομονή.
Δημήτρης Χατζηαντωνίου.

   

37 σχόλια:

  1. Δημήτρη εξήγησέ μας τι ακριβώς έγινε.
    Μαυρίδης Σολων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σόλωνα όλα έχουν ημερομηνία λήξης.
      Τα δικά μου όρια ήταν μέχρι εδώ.
      Σκάφτηκα απλά πως κάνω κακό σε κάποιους ανθρώπους δικούς μου με την ενασχόληση μου
      κυρίως στα παιδιά μου .

      Διαγραφή
  2. Καιροσκόποι, τυχοδιώκτες και ανίκανοι, λοιπόν, οι ''Άρχοντες'' ε? Ενω εσύ είσαι η Παναγία αυτοπροσώπως. Αντί λοιπόν να παραπονιέσαι ότι ''σε νίκησε η αλητεία'' του χώρου του μπάσκετ, γιατί δεν κάθεσαι να αναλογιστείς τις δικές σου μαλακίες, να καθίσεις και να γεμίσεις τα κενά που υπάρχουν στο κούτελό σου, όσον αφορά τα σφυρίγματα, τους κανονισμούς, και γενικά, ό,τι περιβάλλει έναν άνθρωπο, που θέλει να είναι μέσα στα γήπεδα. Γιατί (εκτός του να κράζεις τους ρέφερι που σφύριξαν τον αγώνα, ο οποίος βρήκε την ομάδα σου χαμένη) δεν λες σε όλους, πώς κυλάει ροδάνι το στοματάκι σου (''...θα σε σκίσω μαλάκα!!!). Γιατί μια ζωή επιρρίπτεις τις αδυναμίες και τις ήττες της ομάδας που υποστηρίζεις στους ρέφερι..;;; Και είναι τόσο βρώμικο το σύστημα, που σε έφαγε.......ω, καθαρέ τύπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλον ήσουν μέσα στο παιχνίδι.
      Πότε έκραξα τον Ζηκίδη θυμάσαι ανώνυμε παράγοντα του χώρου??
      Όταν ήταν μπροστά με δύο πόντους η Ασπίδα και έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια ο Ζηκίδης να πλησιάσει ο ΓΑΣ δίνοντας δεν ξέρω πόσα φάουλ????
      Μήπως ήταν στο 01,30 πριν το τέλος όταν λίγο πιο πριν η διαφορά ήταν +8 για τους φιλοξενούμενους και ως εν θαύματος μειώθηκε στους δύο ???Αλλά και πάλι δεν έφτανε γιατί ο Ζηκίδης δικαιολογώντας τις αποφάσεις του στον πρόεδρό του είπε πως τα προκάλεσε η κερκίδα και γι αυτό σφύριξε όπως σφύριξε.
      Για την ακρίβεια είπα τα παρακάτω...
      Μ..... Ζηκίδη σε σεβάστηκα στο προηγούμενο παιχνίδι ΑΣΠΙΔΑ - ΑΕΚ (Ανδρικό) και έγραψα στην ανάρτηση πως ήσουν σε κακή μερα και δεν ανάρτησα κανένα βίντεο στο οποίο φαίνεται καθαρά η μαλακία σου...
      Δεν ντρέπεσαι γαϊδούρι που καταδικάζεις τα παιδιά και με το έτσι θέλω τα πηδάς???
      Θα σε σκίσω θα πρέπει να εξαφανισθείς από τη Θράκη και άλλα.
      Αλλά μόνο στον Ζηκίδη και όχι στον Αποστολίδη ...
      Δεν σου λέει κάτι αυτό.

      Θα μπορούσα παλιομαλάκα να ασχοληθώ με την περίπτωση με βίντεο (ανάρτηση) και να τον κάνω ρόμπα όπως έγινε και σε ένα άλλο παιχνίδι στο οποίο γράφτηκαν στο φύλλο αγώνος διάφορα έγινε παραποίηση του και ολόκληρο θέμα στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ με αποτέλεσμα για να μην γίνουν ρόμπες (αγαπημένος διαιτητής του Χαραλαμπίδη) το έκλεισαν αμέσως και ενώ ήταν να τιμωρηθεί υποτίθεται ο προπονητής της παιδικής ομάδας της Ασπίδας το θέμα έκλεισε.
      Γιατί έφυγε σαν βρεγμένη γάτα ο Ζηκίδης από τα αποδυτήρια αφού έκανε έλεγχο ο Αποστολίδης μήπως τον περιμένει κανένας οργισμένος γονιός και όταν με είδε δεν τόλμησε να πει μια κουβέντα....Γιατί τον περίμενα έξω από το γήπεδο να ακούσω την θέση του.
      Θα μπορούσα να κάνω πολλά γιατί γνωρίζεις την δύναμη που έχει το blog αλλά ποιό το κέρδος τελικά.
      Οι ίδιοι μαλάκες θα σφυρίζουν και τα ίδια λαμόγια θα είσαι σε θέσεις κλειδιά.

      Την αδικία που έγινε σε βάρος 15-16χρονων ποιος θα την επανορθώσει ?????

      Κουβέντα γι αυτό δεν έγραψες.
      Είδες εγώ υπογράφω κάθε σχόλιο μου .
      Εσύ κότα έχεις τη δύναμη να το κάνεις???


      Ανώνυμε τυπάκο παράγοντα σε έχω γραμμένο στα τέτοια μου.
      Αυτό το μπάσκετ μαθαίνατε στον κόσμο τέτοιους παράγοντες προπονητές βγάλατε τέτοιοι διαιτητές θα σας σφυρίζουν .
      Τώρα θα μπορείτε να κάνετε περισσότερες μαλακίες χωρίς καμιά κριτική και να πάτε μπροστά το μπάσκετ ακόμη ένα βήμα πιο μπροστά μόνο που περπατάτε ανάποδα.

      Διαγραφή
    2. Θες να μου πεις δηλαδή, οτι ο Ζηκίδης μπήκε μεροληπτικά μέσα στο γήπεδο, δεν ήξερε τι να κανει στο 4ο δεκαλεπτο, και εκανε το ματς ροντεο? Γνωριζεις, οτι στα 9'' πριν το τελος, το παιδακι που καθοταν στον παγκο της Ξανθης του ειπε ''αι γαμησου''. Ωραια παιδεια εχουν τα παιδια. Αλλα τι να πεις....Οταν βλεπει τον πατερα και τον καθε μεγαλυτερο απο εξω να βριζει τους διαιτητες, τι θα κανει και αυτο.Και αν ολοι σας νομιζετε οτι η διαιτησια στην Θρακη ειναι τοσο κακη, παρτε μια σφυριχτρα και μπειτε στο παρκε.

      Διαγραφή
  3. σταματας εδω την μερα που η ομαδα σου η Ασπιδα εχασε μεσα στον ΓΑΣ και αποκλειστηκε αποδεικνυοντας περιτρανα πως το blog σου μονο αντικειμενικο δεν ηταν ολον αυτον τον καιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί να είναι αντικειμενικό????
      Και τόσο καιρό γιατί το διάβαζες μαζόχα μου????
      Τώρα επιτέλους για σένα ήρθε η δικαίωση. Θα μπορείς να διαβάζεις πιο αντικειμενικά blog .

      Διαγραφή
    2. αφου δεν ηταν αντικειμενικο ας το ονομαζες aspidabc.gr και οχι xanthibasket

      Διαγραφή
  4. Το συγκεκριμένο blog ήταν ένας τρόπος ενημέρωσης για ότι γίνονταν στο ερασιτεχνικό μπάσκετ της Ξάνθης. Εύχομαι τουλάχιστον να συνεχιστεί η λειτουργία του, έστω και μόνο με ανάρτηση των αποτελεσμάτων κάθε αγωνιστική (π.χ. ακόμα δεν έμαθα τα χθεσινά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα αντρών)...

    Κώστας Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η δημοκρατία και η δημοσιογραφία λειτουργούν σωστά όταν ακούγονται όλες οι απόψεις. Εμείς οι δύο διαφωνήσαμε και συμφωνήσαμε σε πολλά. Αποκομίσαμε όμως πολλά οφέλη και στις δύο περιπτώσεις.
    Οι Κινέζοι λένε «ποτέ μην γράφεις γράμμα όταν είσαι θυμωμένος». Συνέχισε την προσπάθειά σου, μην τα παρατάς.

    Κρυσταλλίδης Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νομίζω οτί δεν αξίζει να ασχολούμαστε με τα λόγια και τις πράξεις αυτών που προσπαθούν να βλάψουν το άθλημα για τους δικούς τους λόγους. Εμείς τα παιδία θέλουμε ανθρώπους δίπλα μας που να μας στηρίζουν και να το επηρεάζουν μόνο θετικά.

    Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σας στο τοπικό μπάκσετ και για την στήριξη του αθλήματος!!! Εύχωμαι η απόφασή σας αυτή να μην ήταν η οριστική......

    Δημήτρης Τζάστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδή ρε παιδιά οι άλλες ομάδες που δεν περνάνε ποτέ στις επόμενες φάσεις τι πρέπει να κάνουν, για να χαλαρώσουμε λίγο. Η Ασπίδα δημιούργησε μία παράδοση τα τελευταία χρόνια, φέτος δεν κατάφερε να προκριθεί από τον πιο δύσκολο όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος και φέρατε την καταστροφή. Μιλάμε για παιδιά 15-16 χρονών που το πρώτο μέλημα θα πρέπει να είναι να δουλέψουν, να βελτιωθούν ατομικά για να γίνουν παίκτες. Αφήστε τα παιδιά να χαρούν αυτό που κάνουν και στηρίξτε τα με κάθε τρόπο, αυτό είναι το κέρδος από τον αθλητισμό, να βγάλουμε υγιή σώματα και υγιή πνεύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην ασχολειστε με τον Ζηκιδη.Ολοι ξερουν οτι δεν μπορει.Απλα δεν το ΄χει.Ειναι κακος διαιτητης.Ισως ο μοναδικος που καθε χρονο γινεται χειροτερος.Ειναι γνωστη η σχεση του με τον Γ.Α.Σ. Εμεις στην Κομοτηνη το ξερουμε.Εσεις τωρα το μαθατε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή μάλλον δεν καταλαβαινουν ορισμένοι. ο διαχειριστής του Blog φαντάζομαι ότι δεν δουλεύει για το REUTERS(για τους μη επαΐοντες είναι πρακτορείο ειδήσεων που έχει ως αρχή του την μη κρίση των γεγονότων και απλά την καταγραφή αυτών)αλλά είχε δηλώσει από την αρχή την συμπαθειά του πρός συγκεκριμένη ομάδα(συμπληρώνω οτι δεν είναι κακό αυτο). Το ζήτημα είναι ότι δυστυχώς δεν έχει άλλο προσωπικό χρόνο,με ότι συνεπάγεται αυτό, να χάσει. Δυστυχώς δεν είδα και ιδεές από όσους κατηγορούν προκείμενου να αλλάξουν πράγματα. Δημήτρη keep walking...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΟ BLOG.ΟΛΗ Η ΘΡΑΚΗ ΕΝΗΜΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΑΜΑΘ.ΑΠΛΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ.ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΒΑΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΕΛΕΙ "ΤΡΕΞΙΜΟ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΩΣΗ ΟΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απ΄όλα τα σχόλια βγαίνει το συμπέρασμα ότι το Blog στήθηκε μόνο για την προώθηση κάποιου παιδιού. Στο μεσοδιάστημα έρίχνε τα μπινελίκια μας στις άλλες ομάδες από ανδρικό μέχρι παιδικό και παριστάνατε τον επαϊόντα. Μάλλον χθεσινός είσαι κύριε Blogger. Σε λίγο καιρό δεν θα σε θυμάται κανείς. Αυτοί που αγαπούν πραγματικά το άθλημα, φαίνονται στα γήπεδα. Το καταλαβίνεις όταν βλέπεις αντίπαλους παίκτες, προπονητές και παράγοντες να φιλιούνται πριν και μετά τους αγώνες ασχέτως αποτελέσματος. Τους αρκεί που βρίσκονται εκεί και είναι φίλοι. Άλλωστε αυτοί θα είναι και μετά 10 χρόνια. Δεν θα την έχουν κάνει με ελαφρά πηδηματάκια διότι δεν κατάφεραν να προωθήσουν το παιδί τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσο μαλάκες είσαστε...
    Τουλάχιστον τα παιδιά στην Μικρή Κερκίδα δείχνουν ένα σεβασμό σε αυτό που κάνουν...
    Κάθεστε και βρίζετε διαιτητές στα γήπεδα κύριε Χατζηαντωνίου;;
    Κλείστε το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι σχέση έχει τώρα η μικρή κερκίδα; Ο καθένας ευλογάει τα γένια του. Αλλα αν θες αρνητικά σε όλους μπορείς να βρεις, αυτοί μπορεί να πουλάνε ένα τσατσιλίκι στον πανοπουλο και μην πεις οχι, οποιος εχει ματια βλεπει και μυαλο καταλαβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου αρέσει που γράφεις σαν ανώνυμος.Τσατσιλίκι πουλάμε μπράβο.Ξέρεις η Ξάνθη είναι μικρή,δεν χρειάζεται να αναφέρω κάτι άλλο.Οπότε εύκολα ρουφιανεύεται κάτι και σε εμάς.Ιδιαίτερα σπαστικό είναι όταν γράφεις σαν ανώνυμος.Και χέστης ΚΑΙ ΚΟΤΑ.
      Χάρης Ευφραιμίδης.Τσάτσος νούμερο 1.

      Διαγραφή
  14. Αγαπητοι αναγνωστες ο Ζηκίδης (όπως και πολλοί όμοιοι του) ήταν πάντα αρουραίος, μικρός, λίγος, άσχετος, εμπαθής,απλά τώρα τον ξέρουν με ονοματεπώνυμο όλοι οι φίλοι του μπασκετ στην περιφέρεια. Και φυσικά όλοι αυτοί τυπου Ζηκίδη σήμερα πανηγυρίζουν που αποφάσισες να το κλείσεις το μαγαζι. Δικό σου είναι φυσικά ότι θέλεις κάνεις αλλά να ξέρεις πως τη δική τους χάρη κάνεις. Για όλους αυτούς που σε κατηγορούν για οπαδισμό (κι εγώ ασπιδαίος είμαι) έχω να πω πρώτον πως όλοι σε διάβαζαν, πως εσύ ήσουν η βασική πηγή ενημέρωσης για αποτελέσματα και πέρα από το ότι κι εσύ είσαι ασπιδαίος έδωσες βήμα να πουν την άποψή τους όλοι οι "αντίπαλοι" και αυτό κάτι δείχνει. Και πάντως η μεγάλη σου προσφορά ήταν ότι υπήρξες σημείο αναφοράς για όλα εκείνα τα παιδιά της ξάνθης και όχι μονο που παίζουν μπασκετακι. Αυτή είναι η μεγαλη σου προσφορά και φυσικά η απόφαση ειναι δικη σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λοιπόν, κάποιος είτε είναι είτε παριστάνει επίτηδες τον μαλάκα, και αναφέρομαι στον κομπλεξικό Κομοτηναίο της παρέα μας. Το site λέγεται xanthibasket και είναι λογικό να στηρίζει και να προβάλει τις Ξανθιώτικες ομάδες. Το ίδιο, και με πολύ φανατισμό μάλιστα, κάνουν οι Σερραίοι για τις ομάδες τους στο serresbasket, το ίδιο κάνουν οι Καβαλιώτες στο kavalabasket, το ίδιο και οι Δραμινοί στο dramabasket…
    Αν θέλεις βρε παπάρα ανώνυμε Κομοτηναίε να προβάλλονται οι ομάδες, βάλε τον κώλο σου κάτω και φτιάξε ένα σάιτ, έχοντας τα κότσια να γράφεις ΕΠΩΝΥΜΑ (όπως κάνεις ο δημιουργός του xanthibasket, ενώ εσύ σαν κότα κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου), ονόμασε το komotinibasket ή rodopibasket, και γράφε ότι σκατά θες.
    Αν το παρόν σάιτ δεν σου αρέσει, μην μας ζαλίζεις τα αρχ…, πολύ απλά μην το επισκέπτεσαι. Το ότι όμως θες να κλείσει, δείχνει ότι εξυπηρετείς άλλα συμφέροντα (ίσως είσαι και ο διαιτητής Ζηκίδης, κύριε «ανώνυμε»)…

    Κώστας Λιώλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. file dimitri ginetai na perimeneis mexri na milhso? as milhso kai meta kremas to pc sou! opos kai ego kremasa to pinakaki moy me tosh ahdia gyro mou! katalaves poios eimai..tha milhso file dhmhtrh kai tha po polla gia xorhgoys mpampades diaithtes mpasketopateres.AYTA ME POLY DOSH XIOUMOR FILE , GIATI OPOS EIPES EMEIS MPOROUME NA KANOUME PAREES KAI NA PINOUME ENA TSIPOYARAKI MAZI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Gia na miliseis kai esy na doume ti tha peis...elpizo eponyma pleon giati oi perissoteroi katalavame poios eisai!

      Διαγραφή
  17. είναι αλήθεια οτι τα φάουλ στο τελευταίο 10λεπτο που ο ΓΑΣ πρέσαρε ήταν 2-12?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. kapios eipe gia fanatismos sto serresbasket... nomizw oti einai lathos gt ekei ginete apli anafora sta perisotera pexnidia kai oti tou len oi proponites... apo serres eimai alla kai emeis mazi sou eimaste... asxeta apo pou einai o kathenas tou aresei na iparxoun tetia blog gia to kalo tou athlimatos... voithas to athlima kai oloi tha eprepe na voithoun s afto aneksartitos katagogis... mazi sou eimaste kai apla euxomaste na min einai oristiki i apofasi sou... GIA TO KALO TOU ATHLIMATOS... TOU ATHLIMATOS POU AGAPAME... TO BASKET... anonimos apo serres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αν φύγεις απλά τους κάνεις την χάρη, σκέψου το καλά...δεν πρέπει να τους περάσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ELPIZO NA MIN EINAI ORISTIKI I APOFASI SOU KAI NA TO KSANASKEFTEIS LIGOI PIO ORIMA.EIMASTE OLI GNOSTES TIS TRAGIKIS ORGANOSIS POU IPARXEI SE OLA TA EPIPEDA TIS EKASAMATH.AUTOI POU SE VRIZOUN TORA THA ERTHOUN SE LIGO KAIRO STI THESI SOU KAI STI THESI MAS,TOY ADIKIMENOY,PRAGMA POU PAIXTES-PARAGONTES-PROPONITES MAS DOTHIKE TO VIMA NA TA POYME APO TO BLOG SOU KAI KATEUTHEIAN TA DIMOSIEYSES.GIA MENA THA EINAI ADIKIA NA KLEISEI ETSI OLI AYTI I PROSPATHEIA XRONON,GIATI EKTOS APO TIN PROVOLI OLON TON KATIGORION TIS EKASAMATH,PROSPATHISES POLLES FORES NA ENIMEROSEIS ME KALO I KAKO TROPO TOUS ANAGNOSTES SOU KAI PROSPATHISES ME OTI MESA EIXES NA DOSEIS MIA NEA ANASA SE AUTO POU AGAPAME OLOI.AN THIMAMAI KALA EISAI O PROTOS POU JEKINISES TO ALLA STAR GAME TIS ENOSIS,KATI POU EPREPE NA GINEI APOTIN IDIA TIN ENOSI......EGO PROSOPIKA THELO NA SE EUXARISTISO GIA TIN PROSPATHEIA POU EKANES TOSO KAIRO.KAPOIOI ANTHROPOI THA EINAI MIA ZOI BLAKES,MI PEFTEIS STO EPIPEDO TOUS.TO MONO LATHOS SOU PISTEUO EINAI,OTI SAN PATERAS PATHIAZESAI KAI MPOREI NA VGAZEIS LATHOS APOPSI,ALLA ME OSA EXOUME DEI KAI DIAVASEI APO EDO PISTEUO STIN KRISI SOU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η απουσία ποιό θα βοηθήσει?????? το μπάσκετ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ????? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ποιά ΕΚΑΣΑΜΑΘ και ποιο μπάσκετ.

      Διαγραφή
  22. Καλά πόσο πολύ μαλάκες μπορεί να είναι μερικοί άνθρωποι; Κατηγορείς το blog ενός ερασιτέχνη και εραστή αυτού που έκανε γιατι μεροληπτούσε υπέρ της Ξάνθης... είδες καμιά φορά τον τίλο του blog? Όχι γιατί πολύ απλά είσαι κάφρος. Ξέρεις πότε θα μπορούσες να ψελίσεις κάτι; Αν δεν έδινε το δικαιωμα στον κάθε κάφρο σαν και σένα να γράφεις το μακρύ σου και το κοντό σου! Και πάλι δεν έχεις δικαιωμα γιατι η ανάγνωση είναι ελέυθερη, αν θες διαβάζεις αν δεν θες διαβάζεις κάτι αλλο. Και στατιστικά μαθαίναμε και αποτελέσματα και τους παίκτες και τις ομάδες αλλα και το ποση χαζομάρα και πόσοι άσχετοι κυκλοφορούν στην μπασκετική πιάτσα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Απ' ότι βλέπω μόνο δύο είναι επώνυμοι σχολιαστές, εσύ Δημήτρη και ο Σόλων, τώρα κι εγώ.
    Όλοι οι άλλοι ανώνυμοι ρε παιδί μου????????
    Δημήτρη, δεν ξέρω αν σε οδήγησε σ'αυτή την απόφαση μόνο αυτό, γιατί σίγουρα δεν είναι μόνο αυτό.
    Παρ' όλα αυτά, ελπίζω να αναιρέσεις γιατί σε θέλω-θέλουμε στο χώρο.
    Ίσως να το έκανες εν βρασμώ και σίγουρα έτσι έκανες λάθος, δικαιολογείσαι και όλοι το καταλαβαίνουν, άλλωστε όλοι έχουμε νοιώσει στο πετσί μας κάποιας μορφής αδικία και αλητεία που μας εξόργισε και μας ώθησε σε βεβιασμένες αποφάσεις και λόγια, πνίξε λίγο τον εγωισμό σου, αναίρεσε και ξαναγύρνα.
    Πάντως, είτε έτσι είτε αλλιώς, να σε συγχαρώ για την ωραία σου δουλειά και να σε ευχαριστήσω για την ωραία συνεργασία και φιλία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Τζάστας, Κρυσταλλίδης, Ευφραιμίδης"... Βλέπε λίγο πιο προσεκτικά. Κόλλησε το μάτι σου στον τίτλο "Anonymous" και δεν βλέπεις ποιος υπογράφει αυτά που λέει. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Σωστά και συγνώμη, είδες τι κάνει η βιασύνη!!!!Επίσης Λιώλιος και Κώστας Λ.??. Ελπίζω μέχρι εδώ να μη μου διέφυγε κανένας.

      Διαγραφή
    4. Κώστας Λ. και Λιώλιος είμαι το ίδιο πρόσωπο

      Διαγραφή
  24. Η ΕΠΩΝΥΜΗ ΧΥΔΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ SITE ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είδα αργά το μήνυμα αποχώρησής σου αλλά ευτυχώς είδα πως επέστρεψες... καλά κουράγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή