Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Σπουδαία παιχνίδια από κάθε  άποψη για τις ομάδες της περιοχής μας.
Στην έδρα της ΜΕΝΤ θα προσπαθήσει η  ΣΑΝΤΑ να κάνει την επιστροφή στις νίκες.
Το 5/5 σε ήττες δεν είναι και ότι καλύτερο για την ομάδα του Λ.Μαγιάνη αλλά σίγουρα αδικείται από την βαθμολογική θέση που έχει. Πάλεψε σε πολλά παιχνίδια και μερικά τα έχασε στις λεπτομέρειες απέναντι σε μεγάλες ομάδες. Είναι μεγάλη ευκαιρία και σύμφωνα με τις δυνατότητες που έχουν οι δύο ομάδες να γυρίσει με ένα ροζ φύλλο.
Πολύ σπουδαίο βαθμολογικά παιχνίδι για τις πρώτες θέσεις έχει το μενού στην Κομοτηνή.
Ο ΓΑΣ  υποδέχεται τον  ΙΩΝΙΚΟ. Ο φιλοξενούμενος είναι μία από τις τρεις δυνατές ομάδες της Θεσ/νίκης αλλά και ο  ΓΑΣ  στην έδρα του είναι αήττητος.
Είναι φανερό πως ο ΓΑΣ  έχει βλέψεις για κάτι καλό φέτος. Η είσοδος στην ομάδα του Δ.Μασλαρινού έδωσε άλλη ποιότητα στο ήδη καλό σύνολο του ΓΑΣ με πολλά χρόνια εμπειρίας και παρουσίας στα σαλόνια της Γ΄Εθνικής.Τα χάλασε λίγο στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι γιατί σύμφωνα και με τον προπονητή της Ν.Λεμονίδη ( ένα ακόμη ατού) στο σύνολο της η ομάδα ήταν κακή και σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν πάλεψε.
Είναι η ευκαιρία να δείξουν τον καλό τους εαυτό απέναντι σε ένα αντίπαλο που τουλάχιστον η περιφέρειά του δεν συγχωρεί. Πολλά σουτ σε κάθε ευκαιρία τρέξιμο είναι ο χαρακτηριστικός τρόπος παιχνιδιού του ΙΩΝΙΚΟΥ. Είναι από τις ομάδες που άφησαν άριστες εντυπώσεις από όσες πέρασαν από το Εύμοιρο.
Τέλος  έχουμε και τοπικό ντέρμπυ μεταξύ ΕΘΝΙΚΟΥ και ΑΣΠΙΔΑΣ. Ακολουθεί και νέο με τη νέα χρονιά 05/01/2014  ΑΣΠΙΔΑ -ΓΑΣ.

Οι δύο νεοφώτιστες ομάδες αντίπαλοι.
 Σε άσχημη θέση ο γηπεδούχος που δεν έχει κάνει νίκη .
Πιστεύουν οι άνθρωποι του ΕΘΝΙΚΟΥ ότι μπορούν με την ΑΣΠΙΔΑ να κάνουν την πρώτη τους νίκη.  Τελούδης μαζί με τον Χονδρόπουλο τραβάνε το κουπί αλλά φαίνεται ότι δεν φτάνει.
Μπορεί ο καλός φίλος Τεό Αγγελωνίτης να ξαναέβαλε αθλητική στολή και να παίζει αλλά γούρι δεν έφερε.
Λογικά η φιλοξενούμενη υπερισχύει αλλά οι πολλοί τραυματισμοί -απουσίες  δυσκολεύουν το έργο της.
 Ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα όπως είναι τα δεδομένα  το παιχνίδι.

Οι ΤΙΤΑΝΕΣ  έχουν ρεπό

Στα υπόλοιπα παιχνίδια έχουμε .

Μαντουλίδης-Μακεδονικός
Απόλλων Αρναίας-Ευκαρπία
Ζέφυρος-Ανατόλια

Πηγή.superbasket


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου