Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 2012-2013

Ανακοίνωση .


2ο Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Πολιτιστικών συλλόγων Ξάνθης.


Την άνοιξη του 2012, μέσα από μια πρωτοβουλία μελών πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας διοργανώθηκαν για πρώτη φορά ένα πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης και ένα ποδοσφαίρου (5χ5) μεταξύ ομάδων από μέλη των πολιτιστικών συλλόγων.

Η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε αυτή το πρωτάθλημα ήταν διερευνητική και παρά την προσπάθεια όσων ανέλαβαν να το οργανώσουν, λόγω χρόνου και άλλων συνθηκών τελικά έλαβαν μέρος μόνο 4 ομάδες καλαθοσφαίρισης και 6 ποδοσφαίρου, παρά τον μεγάλο αριθμό συλλόγων της πόλης μας.

Η προσπάθεια αυτή μπορούμε να πούμε πως στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία για όλους μας καθώς επιτύχαμε αυτό που ήταν ο βασικός στόχος της ιδέας μας. Να γνωριστούμε τα μέλη των διαφορετικών συλλόγων, να πραγματοποιήσουμε κάτι όλοι μαζί, και φυσικά να προσφέρουμε μια διέξοδο διασκέδασης και άθλησης για τα μέλη μας. Ελπίζουμε πως αυτή η κίνηση θα είναι μόνο η αρχή για ακόμα περαιτέρω προσπάθειες συνεργασίας ακόμα και σε θέματα εκτός των συνηθισμένων αρμοδιοτήτων των πολιτιστικών συλλόγων.

Η επιτυχία του πρωταθλήματος μας οδηγεί σε μια νέα προσπάθεια να το επαναλάβουμε με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή και διάρκεια. Στόχος μας είναι πλέον να γίνει ένα δεύτερο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης κατά την διάρκεια του χειμώνα (και ένα πρωτάθλημα ποδοσφαίρου έπειτα) με όσο γίνεται περισσότερες ομάδες μπορούν να δημιουργηθούν από τους πολιτιστικούς συλλόγους.
Θα θέλαμε φυσικά την συμμετοχή όλων σας.

Μετά τις γιορτές παλιάς πόλης, θα γίνει μια συνάντηση όλων των ενδιαφερομένων, όπου θα δούμε τις συμμετοχές και θα κανονίσουμε τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης. Κάθε σύλλογος που ενδιαφέρεται να κατεβάσει ομάδα στο πρωτάθλημα, θα πρέπει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, να επικοινωνήσει με έναν από τους υπευθύνους (τα στοιχεία αναφέρονται παρακάτω) και να δηλώσει τον υπεύθυνο του και τα στοιχεία επικοινωνίας του για να ειδοποιηθεί για την συνάντηση.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει των Οκτώβριο και η διάρκεια του θα είναι ανάλογη του αριθμού των ομάδων που θα συμμετέχουν. Οι αγώνες θα γίνονται σε κλειστό γήπεδο, σε συνεργασία με τον Δήμο Ξάνθης και το ίδιο θα προσπαθήσουμε να γίνει και με τις προπονήσεις. Το κόστος για το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ μικρό και θα το αναλάβουμε οι συμμετέχοντες ενώ δεν αποκλείεται και η εύρεση σπόνσορα. Οι αγώνες γίνονται με διαιτητή και γραμματεία. Οι αθλητές των ομάδων πρέπει κατά κανόνα να είναι μέλη ή δάσκαλοι του κάθε συλλόγου, αλλά εννοείτε πως εάν δεν υπάρχουν αρκετά μέλη, προκειμένου να συμμετέχει ένας σύλλογος μπορεί να συμπεριλάβει και κάποια ακόμα άτομα. Περισσότερες λεπτομέρειες για το πρωτάθλημα θα αναφερθούν και θα κανονιστούν στις συναντήσεις των υπευθύνων των συλλόγων.

Σας παρακαλούμε να δείτε ζεστά το θέμα αυτό, και να συμμετέχετε και εσείς σε αυτήν την προσπάθεια που ελπίζουμε να συνεχιστεί και να γίνει ένας ακόμα θεσμός της πολιτιστικής κοινότητας της πόλης μας.

Τα μέλη των συλλόγων:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ,  ΒΑΤΡΑΧΟΙ,  ΧΟΞ.

Ο υπεύθυνος κάθε συλλόγου που επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα μπορεί να καλέσει σε ένα από τα παρακάτω τηλέφωνα πριν τις 15 Σεπτέμβρη και να δηλώσει τα στοιχεία επικοινωνίας για να ειδοποιηθεί για την 1η συνάντηση, ή για οποιαδήποτε απορία.

Γιάννης  6970077595
Χαρά     6936063020

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου