Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

2ο Δεκάλεπτο

Δεύτερο δεκάλεπτο.
Στο πρώτο και συμφωνήσω με κάποια σχόλια ο φιλοξενούμενος ήταν καλύτερος όπως καλή ήταν και η διαιτησία.
Για να δούμε τι σχόλια θα γίνουν εδώ.
http://youtu.be/wDi9NQNSQLU

7 σχόλια:

  1. μπράβο στον ρούκα. ο καλυτερος παικτης της χρυσουπολης. δεν εδωσε τιποτα για τους κοκκινους. η airball βολή παιζει? Απο πότε? Ο Ιακωβίδης αλήθεια πόσο έπαιξε? Ο Σπανός φταίει για όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o panseraikos mpike sigentomenos sto mats ki itan fanera kaliteros sto proto dekalepto ki oi paiktes tis xrisoupolis astoxoi k me polla lathi.diaititika tora kapoia faoul itan ipervolika eis varos ton gipedouxon alla mexri ekei.sto 2 dekalepto omos i xrisoupoli mpike dinata ekleise stin amina,eklepse mpales ki oi paiktes tis itan polu eustoxoi.i texniki sto theatro einai sosti.to airball stin voli einai mia diskoli fasi alla nomizo gleifei to stefani i mpala,an to dei kapoios prosektika.den nomizo pantos oti stin anatropi tou mats epaixe kathoristiko rolo i diatisia.apla oi paiktes ton serron pesane stin "pagida" k asxolithikan parapano aposo eprepe me ta sfirigmata...pantos genika oraio proto imixrono k me enallages.edeixan kapoia oraia stoixeia ki oi 2 omades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΝΙΩΘΩ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oι σερραιοι ψαχνουν αλλωθι και αποφασισαν να μην χασουν το παιχνιδι στα ισα και να προφασιστουν το ρουκα.Αυτο που ειδα ειναι να μην μπορουν να βαλουν καλαθι απεναντι στη ζωνη της χρυσουπολης και αυτο να τους εκνευριζει.Και επειδη ειναι χρονια στο γηπεδο και ειναι γνωστες του θεματος αποφασισαν να κανουν μπαχαλο τη κατηγορια εκμεταλλευομενοι την ευκολια του ρουκα να μοιραζει Τ.Ολοι το ξερουν αυτο αλλωστε..Ισως ηθελαν να φτιαξουν το κλιμα για το κυπελλο.Θα μου επιτρεψετε επομενως να διαφωνησω με ολη αυτη τη διαιτητολαγνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω απολυτα με τον προηγούμενο.Δεν μπορούσαν να βαλουν καλαθι στη ζωνη και τους εφταιγε ο Ρουκας.Τα σουτ του 4 και του 9 ο Ρουκας τα εκανε?Η χρυσουπολη επαιζε μπασκετ της πλακας.Αναρχο.Επαιρνε το 4 δυο ντιμπλες μεσα.Το 9 το ιδιο.Ο δε προπο των Σερραίων είχε το δικο του το 8 στον εναν και τον 15 στον αλλον.100 κιλα ο ένας,105 ο αλλος.Ο Εθνικός περίπατο θα κάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγουρα περιπατο ο εθνικος μονο που αν χρειαστει να τρεξει τι θα γίνει? Στην Ξανθη δεν γλιτώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγω δεν θα ημουν τοσο σιγουρος για το περιπατο του Εθνικου...Τους 2 παικτες της χρυσουπολης ποιος παικτης του εθνικου θα τους ματσαρει;Το τρεξιμο και τη πιεση της Ασπιδας πως θα τα αντιμετωπισει;Μεσα απο τις Σερρες θα περασει;Για να ανεβει μια ομαδα χρειαζεται 4 νικες λογικα οποτε πρεπει να κρατησει την εδρα της και να παρει και μια εκτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή