Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3-4/11/2012


ΑΝΔΡΩΝ


1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΝΘΗΡΕΣ  65 - 51
ΔΕΚ.  18-15 , 13-03 , 13-20 , 21-13 .  

ΗΡΑΚΛΗΣ : ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΑΚΡΙΔΗΣ 4, ΓΟΡΓΙΑΣ 3(1), ΡΟΤΣΑΣ 8(1), 
ΒΟΥΔΟΥΛΑΚΗΣ 4, ΜΠΑΜΠΑΣΑΚΑΛΗΣ 2, ΧΑΤΖΑΤΟΓΛΟΥ 2, 
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ 21(3), ΚΑΛΑΪΤΖΗΣ , ΖΟΡΜΠΑΛΑΣ 21.

ΠΑΝΘΗΡΕΣ : ΓΙΑΝΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 9, ΚΟΡΙΑΝΟΓΛΟΥ 4, ΒΑΡΙΚΟΣ ,
 ΚΑΛΦΟΠΟΥΛΟΣ 8(1), ΠΟΡΛΟΥ 4, ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ 10, ΣΙΩΠΗΣ 12(1),
 ΚΑΤΣΑΜΑΚΙΔΗΣ , ΜΑΥΡΙΔΗΣ , ΚΑΚΑΤΟΛΗΣ 2, ΚΟΥΡΚΟΥΡΑΪΔΗΣ 2.

Ν.Καλφοπουλος "ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ.
- Ο ΙΔΡΩΤΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ"
ΡΟΥΠΕΛ-ΠΑΝΣΕΡ/ΟΣ 68-69
Είχαν δεν είχαν το έκαναν ντρέμπι . Χωρίς την παρουσία του Π.Σπανού (Τιτάνες -Πανσερ) και ενώ ήταν μπροστά με +20  πόντους πελάγωσαν με την ζώνη του Ρούπελ και ξέχασαν τι σημαίνει καλάθι.
Τελικά τα τοπικά ντέρμπι των Σερρών είναι άγρια και δυνατά.

5η Αγωνιστική                                                                                                                                                      
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώναςΣκορ
03/11/201219:00ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΗΡΑΚΛΗΣ  - ΠΑΝΘΗΡΕΣ 65-51
03/11/201217:00ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΑΣΤΕΡΑΣ  - ΗΡΑΚΛΕΙΑ20-0
03/11/201217:00ΣΙΔΗΡ/ΣΤΡΟΥΡΟΥΠΕΛ  - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 68-69
03/11/201217:00ΔΟΞΑΤΟΥΔΟΞΑΤΟ - ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ


 2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΣΠΙΔΑ  64-60
"Εμπειρία απέναντι στο ταλέντο"
Αυτό έχει μεγαλύτερη αξία όταν το λένε και οι δύο προπονητές.Σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που  θέλουν την πρώτη θέση και προσπάθησαν με τον καλύτερο τρόπο για την νίκη.
    Η φιλοξενούμενη με νεανική διάθεση μπήκε πιο δυνατή στο παιχνίδι και με την πίεση το τελέντο και το τρέξιμο κατάφερε να πάρει κεφάλι . 
Η απουσία στα πρώτα λεπτά του Α.Κεκέ ήταν τροχοπέδη για την ανάπτυξη του παιχνιδού για τον Εθνικό.
Η είσοδός του έφερε την ισοροπία στο παιχνίδι και  ο νικητής θα ήταν αυτός που θα είχε λιγότερα λάθη και φυσικά χέρια που αντέχουν στα δύσκολα.
 Ο Εθνικός έχει πολλούς και έκανε τα λιγότερα λάθη. Η Ασπίδα έχει μόνο τον Τατάρη ως έμπειρο . 
Οι μιροί έτρεξαν έκαναν ότι μπορούσαν δείχνοντας πως το μέλλον είναι δικό τους και άφησαν την σφραγίδα ότι θα είναι μία από τις ομάδες που δίκαια θα είναι στις πρώτες.
Σημασία έχει ότι έγινε καλό παιχνίδι πρόσφεραν καλό θέαμα και για ακόμη φορά υπάρχει δικαίωση στο ότι ο 2ος όμιλος είναι πιο ανταγωνιστικός.
Στον δεύτερο γύρο πιστεύω θα είναι πιο συναρπαστική η αναμέτρηση.
  Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ.
    "



"Ο Εθνικός ξεκίνησε αν και με σχετική αστοχία στα τρίποντα, με τον αέρα της έδρας.Αντιδρούσε περισσότερο καλά στην άμυνα παρά στην επίθεση.Στο δεύτερο δεκάλεπτο η αστοχία στην επίθεση επέτρεψε στην Ασπίδα να χτίσει μια διαφορά 8 πόντων και να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενη.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός είχε τον "άγγελό του" με τον ΚΕΚΕ Άγγελο να πετυχαίνει τους 13 από τους 18 πόντους του και να σώζει την παράσταση για έναν Εθνικό που απλά τίποτα δεν πήγαινε μέσα.Ωστόσο έδειξε για άλλη μια φορά ότι τόσο οι 2 άσσοι του, Δουρδούλης(ο οποίος όταν βρει το χέρι του θα κάνει πολλούς αντιπάλους να κλαίνε) και Ξένος (εξαιρετικός οργανωτής), όσο και οι  φοργουορντ (Πομακάκης,Τελούδης,Σείνης) μπορεί να παίζει λίγο και ουσιαστικά όσο χρειάζεται για να κερδίζει αυτές τις πρώτες αγωνιστικές.Για τον ΚΕΚΕ έχουμε πει και θα ξαναπούμε ότι δεν χρείζει συστάσεων γιατί το ταλέντο του θα ακτινοβολεί έντονα σ'αυτήν και την επόμενη κατηγορία μέχρι έκει που τραβάνε τα όνειρά μας" 
Δ.Παναγιωτόπουλος.
   "Αν κάποιος έλεγε στην αρχή της χρονιάς ότι αυτή η ομάδα θα ήταν μέσα στις 3-4 της κορυφής θα έμοιαζε με αστείο.
Σκοπός μας ήταν μια αξιοπρεπής παρουσία και ότι προκύψει.
  Στην πορεία με πολύ δουλειά και ακόμη μεγαλύτερη διάθεση από τα παιδιά φάνηκε με τα αποτελέσματα πως το σύνορο μεγάλωσε . Οι στόχοι μεγάλωσαν και όχι άδικα. Εχουμε την τύχη να βρεθούμε σε ένα άριστο υλικό ασυνδετο στην αρχή αλλά με πολύ διάθεση και προπάντων πολύ μεγάλο ταλέντο. Παίκτες όπως ο Καραμπέκης Κουμπάνης Πέτς Λιβησιανός κλπ που ήρθαν φέτος μα έδωσαν το δικαίωμα να ελπίζουμε περισσότερα κάτι που φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο. Η παλιά φρουρά δένει κάθε μέρα και μαζί με τα παιδιά που ήρθαν από τον περσινό παιδικό μας κατέστησαν ανταγωνιστικούς.
Στο παιχνίδι του Σαββάτου θα μετρούσαμε τις δυνάμεις μας απέναντι στην πιο έμπειρη ομάδα του ομίλου.
Εμείς το πάθος την διάθεση το ταλέντο και ο Εθνικός την ωριμότητα την εμπειρία των μεγάλων μπασκετικά παικτών που έχει.
Άγνωστος Χ  ο Κεκές παρόλο που γνωρίζουμε την αξία του αλλά με απουσία από τα γήπεδα . Ήταν ο καταλύτης της νίκης για την ομάδα του μέχρι να μάθουμε τι κάνει εντός του γηπέδου.
Όταν αντιμετωπίζεις μεγάλες ομάδες και θέλεις να αποδείξεις ότι μπορείς να σταθείς απέναντί τους δεν γίνεται να είσαι τραγικά άστοχος στις βολές. Παρόλα αυτά τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μαζί με τον αντίπαλο πρόσφεραν άριστο θέαμα χωρις να σημειωθεί το παραμικρό. Τα εύγε που πήρα από τους τους διαιτητές για το ήθος τους είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή πιστεύω ως προπονητής. Πάλεψαν προσπάθησαν αλλά η εμπειρία νίκησε. Να σημειωθεί ότι αυτά τα παιδιά την επόμενη μέρα σαν εφηβικό θα έδιναν άλλο ένα ντέρμπι εκτός με την Ένωση.Εκεί έδειξαν πως έχουν καρδιά και αντοχές.Τους αξίζουν συγχαρητήρια."

ΔΕΚΑΛΕΠΤ:17-15, 8-18,20-7,19-21

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ:ΠΟΜΑΚΑΚΗΣ Γ(14Π.), ΓΕΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Μ,ΜΠΑΝΤΑΛΙΔΗΣ Α,ΚΑΠΟΥΛΑΣ Ε,ΞΕΝΟΣ Ε,ΠΑΣΣΙΑΣ Α,ΦΩΤΙΑΔΗΣ Γ, ΔΟΥΡΔΟΥΛΗΣ Γ(8π.),ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Γ,ΤΕΛΟΥΔΗΣ Σ(15π.),ΔΕΛΧΑΝΙΔΗΣ Σπ(11π.),ΚΕΚΕΣ Αγγελος (18π.)
ΠΡΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΝΔΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΣΠΙΔΑ:ΚΟΥΜΠΑΝΗΣ Μ,ΚΟΤΣΑΦΤΗΣ Μ,ΠΕΤΚΙΔΗΣ Ε,ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ Γ,ΤΑΚΙΔΗΣ Γ,ΣΙΩΡΑΣ Α,ΚΑΡΑΜΠΕΚΗΣ Α,ΚΩΤΑΚΗΣ Γ,ΛΙΒΗΣΙΑΝΟΣ Β,ΤΑΤΑΡΗΣ Δ,ΠΕΤΣ Ι,ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ι.
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ.
Β ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Κ

 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ-ΑΡΙΩΝ
Έδωσε μια στην καρδάρα και την έριξε!!!!
Η γηπεδούχος έκανε το θαύμα της και πάλι!!!!!
Διαλέξτε τίτλο για το παιχνίδι Ολυμπιάδα -Αρίωνας.
Η ομάδα του Μ.Ξανθίδη κατάφερε και ξεπέρασε την ήττα από την Ασπίδα και ανάτρεψε όλα τα προγνωστικά κερδίζοντας ένα από τα φαβορί τον Αρίωνα μετά από παράταση.  Τρίτη νίκη μετά από παράταση για την Ολυμπιάδα που τίναξε το πρωτάθλημα.
Η πλευρά των γηπεδούχων.
Μ.Ξανθίδης.. Συναρπαστικό παιχνίδι στην Αλεξανδρούπολη ανάμεσα στην Ολυμπιάδας  και τον Αρίωνα  Ξάνθης. Καλύτερη η Ολυμπιάδα μέχρι το 22΄ με το +19. Στο υπόλοιπο διάστημα ανώτερος ο  Αρίων  ο οποίος προηγήθηκε +7 στο 37΄. Καλή άμυνα από την  Ολυμπιάδα και πήγε το παιχνίδι στην παράταση .  
Η ομάδα μου με δυνατή άμυνα και καλές επιλογές στην επίθεση στην παράταση η ομάδα μου πήρε την νίκη . Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες  για το πάθος τους για νίκη. Απώλεια  για τον Αρίωνα η απουσία του Ντάγκαν . Την νίκη την αφιερώνουμε στον Γεροκώστα Παναγιώτη που θα λείψει μέχρι το τέλος της σαιζόν , Μπάτσικα Γιάννη που θα γυρίσει τον Ιανουάριο και Πραπίγγα Γιώργο με το οικογενειακό του πρόβλημα.  Πολύ καλή η διαιτησία των Ντούρα – Αποστολίδη.
Τα δεκάλεπτα
18-13/19-13/07-19/10-09/ παράταση 14-05
Τελικό σκορ 68-59
Πόντοι Ολυμπιάδας
Coach- Ξανθίδης Μ.
Αλεξούδης 10, Νούλας 23, Καλίφης 6, Παπακοτούλας 4, Παπαλαμπίδης 9, Λανόπουλος 2, Τρούπος 5(1), Γιαβρίδης 9(2), Πεταλωτής, Ζαχαρόπουλος, Λιανός, Αραμπατζής.
Πόντοι Αρίωνα
Coach-Παπαδόπολος Χ.
Πορφυρίδης 19, Αποστολίδης 11, Πλατανίτης 8(1) , Μαστορίδης 2, Βλάχος 1, Καφάλης 15, Ιωαννίδης 2, Αγγέλης, Λυσαντέρ, Μουρβάκης , 

ΦΙΛΙΑ-ΘΥΕΛΛΑ 70-40
Από το αποτέλεσμα και μόνο βγαίνει συμπέρασμα.
Γ.Ουζουνίδης: ΑΡΧΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ.
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ  ΑΛΛΑ ΝΕΥΡΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΛΑΘΙ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΗΚΕ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ 22 ΠΟΝΤΟΥΣ(24-04).ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ 10 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ.
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΚΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΓΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΦΕΡΩΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΟΚΑΝΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ  ΣΤΟΥΣ 11 ΠΟΝΤΟΥΣ. 
Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΠΟΥ Η ΑΜΥΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ.  
ΟΙ ΦΕΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΜΕ PRESS ΣΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ. ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ 30 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 70-40.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΛΛΑ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΑΒΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΚΑΙ ΟΙ 19π. ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗ  ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

Διαιτητές: Μπαρμπούδης- Παντελάκη

Δεκάλεπτα: 13-4, 16-10, 16-14, 25-12

Φιλία Ορεστιάδας (Ουζουνίδης): Κιρκιντζιώτης, Μαυρίδης, Μπερτσιμάς 3, Κατσιαβριάς 8, Χριστοδούλης, Χερκελετζής 8, Καραμάνης 8, Παπαδόπουλος 9, Καραφυλλίδης 4, Καρακασίδης 19 (1), Γούναρης 4, Αμαραντίδης 3

Θύελλα Φερών (Καραμάτσιος):  Δαπουδάνης 1, Μουρτσινούδης 8, Παπάζογλου 2, Καρενάτσιος 7 (1), Τσοκαναρίδης 3(1), Μόκαλης 4, Κατσανής 3, Χαραλαμπίδης 2, Σιδηρόπουλος 1, Καραμπεάτης 4, Καπετανίδης 4

 ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΦΕΡΡΩΝ.
"ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΕΣ.ΕΙΜΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ(ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ)ΠΡΟΤΙΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΥΟ ΑΠΕΙΡΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΦΑΟΥΛ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΗ Η' ΝΑ ΜΠΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΑΓΚΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 20 ΠΟΝΤΟΥΣ.ΥΠΗΡΞΕ Η ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ Β' ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΑΦΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΩΣ ΓΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ? ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ"


ΑΕΚ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  83-32
Πολλά με λίγα έως ελάχιστα .




5η Αγωνιστική                                                                                                                                                      
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώναςΣκορ
03/11/201217:00ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΟΛΥΜΠΙΑΔΑ  - ΑΡΙΩΝ  (54-54)
68-59
03/11/201217:00ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ/ΔΑΚ ΑΕΚ - ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 83-32
03/11/201217:00ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ/ΔΑΚΦΙΛΙΑ - ΘΥΕΛΛΑ 70-40
03/11/201219:00ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΕΘΝΙΚΟΣ  - ΑΣΠΙΣ 64-61

                                                                        ΕΦΗΒΩΝ
1ος ΟΜΙΛΟΣ

3η Αγωνιστική                                                                                                                                                     
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώναςΣκορ
03/11/201215:00ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΑΣΤΕΡΑΣ  - ΟΡΦΕΑΣ 68-53
04/11/201216:00ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΠΑΝΘΗΡΕΣ  - ΙΚΑΡΟΙ ΕΔΩhttp://coachnick86.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3.html
04/11/201216:00ΣΕΡΡΩΝ/ΟΜΟΝΟΙΑΣΣΕΡΡΕΣ ΑΕ - ΡΟΥΠΕΛ

2ος ΟΜΙΛΟΣ
Το παιχνίδι της ημέρας στην Καβάλα με νικήτρια την Ασπίδα σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση.
 Αναφορά για το παιχνίδι σε νέα ανάρτηση.


ΑΕΚ-ΕΘΝΙΚΟΣ 82-68
Διαβάστε:    Την 1η νίκη έκαναν οι έφηβοι μας σε ένα ωραίο ματς με γρήγορο ρυθμό, δυνατές φάσεις και μεγάλο σκορ.

Διαιτητές : Θωμόπουλος, Πετρόπουλος
Δεκάλεπτα: 19-18, 44-38, 63-48, 82-68
ΑΕ Κομοτηνής (Παπουής-Κουτσογιάννης): Τσιρώζης 17 (4), Καπαρελιώτης 2, Χαλατζίδης, Ντοσίδης 2, Βλάχος 7, Πισμίσης Θ. 13 (1), Κοτσίλας, Εμμανουηλίδης 20 (2), Παπαθανασίου 2, Δάρνακας, Τζερεφός 14, Συνοδινός 4
Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Τελούδης):  Ζανέλης 6, Μαυροματίδης 1, Καπούλας 5, Φωτιάδης 5 (1), Παπάζογλου 4, Δεληδήμος 9, Καψίδης, Κοκκώνης 4 (1), Σοφιονίδης 14 (2), Πασσιάς 17, Καλαϊτζίδης , Παπαδόπουλος 5
Πηγή.http://coachnick86.blogspot.gr/

ΑΡΙΩΝ-ΓΑΣ  52-74
Νίκη για τον ΓΑΣ εκτός με 52-74 απέναντι στον αδύναμο Αρίωνα. 
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 17-14, 26-44, 37-59, 52-74


3η Αγωνιστική                                                                                                                                                     
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώναςΣκορ
04/11/201218:00ΚΑΒΑΛΑΣ/ΔΑΚΑΒΑΛΑΣ Ε.Κ. - ΑΣΠΙΣ . 67-78
04/11/201215:00ΞΑΝΘΗΣ/ΜΠΑΛΤΑΤΖΑΡΙΩΝ  - ΓΑΣ 52-74
04/11/201216:00ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ/ΔΑΚ ΑΕΚ  - ΕΘΝΙΚΟΣ 82-68

                                                                  

ΝΕΑΝΙΔΕΣ
Διαβάστε .http://www.aspidabc.gr/index.php?option=com_content&view=article&
amp;id=701:----04112012&catid=43:2009-02-11-07-53-29&Itemid=58



1η Αγωνιστική                                                                                                                                                     
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώναςΣκορ
03/11/201215:00ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΠΑΝΘΗΡΕΣ  - ΑΣΠΙΣ 2001 36-65
03/11/201215:00ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ/ΔΑΚΓΑΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 0-20
03/11/201219:00ΔΡΑΜΑΣ/ΔΓΑΤΙΤΑΝΕΣ  - ΚΑΒΑΛΑΣ Ε.Κ.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ
ΦΙΛΙΑ-ΑΣΠΙΔΑ 




 




 


















ΠΑΙΔΙΚΟ
1ος ΟΜΙΛΟΣ

Πόσο έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στους Τιτάνες και τον Πανσερ/κό?
64-60 όπως έγραφε ο πίνακας ?
60-70 σύμφωνα με την καταμέτρηση των δεκαλέπτων? 
Μήπως τελέιωσε 25-11 σκορ 4ου δεκαλέπτου το οποίο είναι γραμμένο στο φύλλο αγώνος στην θέση του τελικού σκορ???
Ακούσθηκαν πολλά έγιναν πολλά σε αυτό το παιχνίδι.
Ανάστατη η πλευρά των φιλοξενούμενων (παίκτες προπονητές που κάνουν λόγο για κλοπή .
  Αν είναι αλήθεια τα όσα είπε ο ένας εκ των δύο διαιτητών στους μικρούς του Πανσερ τότε η μόνη τιμωρία είναι η αποβολή του για πολύ μεγάλο διάστημα ...............
                   Π.Σπανός. Δεν ήξερα τι να πω στους παίκτες μου όταν ζητούσαν να τους προστατεύσω από τα όσα γίνονταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έκαναν παράπονα για ειδική μεταχείρησή τους από τους διαιτητές φορτόνωντάς τους πολλά φάουλ . Για την γραμματεία που δεν έκανε όπως έπρεπε την δουλειά της και χρέωνε άλλα από αυτά που έπρεπε  ή για τον κόσμο που ήταν εντός του αγωνιστικού χώρου. Όλα αυτά είχαν μοναδικό σκοπό να χαλάσουν την διάθεσή τους και να γυρίσουν το παιχνίδι την ώρα που είμασταν μπροστά με +19. Μια απαράδεκτη διαιτησία που έβλεπε μονόπλευρα και τίναξε ένα παιχνίδι στον αέρα και στέρησε από την ομάδα μου την νίκη .Για να καταλάβαιτε τι έγινε το παιχνίδι τελείωσε στις 7-15  πάνω από δύο ώρες για παιδικό πρωτάθλημα.
Είχα την εντύπωση πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι από την στιγμή που αρνήθηκαν να αλλάξουν την ώρα διεξαγωγής του .Την ίδια ημέρα η ανδρική ομάδα έδινε ένα πολύ δυνατό ντέρμπι με το Ρούπελ όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.
Ζήτησα να γίνει στις 3,00 αλλά αρνήθκα γιατί είχαν φιλικά ακαδημιών κλπ.
Διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο. Μπήκαν σκέψεις στο μυαλό μου.
Στο παιχνίδι δείξαμε χαρακτήρα και από την αρχή είμασταν επικεφαλείς δημιουργόντας μια μεγάλη διαφορά. Φαίνεται αυτό  χαλούσε την διάθεση πολλών που πίστευαν ότι θα ήταν περίπατος το παιχνίδι αυτό. Η διαφορά των +19 άρχισε να χάνεται με την μέγιστη συμπαράσταση όλων όσων ήταν στο γήπεδο.
Θα πρέπει να αξηγήσω σε πολλούς ότι είμαι προπονητής και η δουλειά μου είναι να φωνάζω συν τοις άλλοις στους παίκτες μου και ενίοτε στους διατητές. Αν αυτοί κρίνουν ότι είμ αι υπερβολικός έχουν το δικαίωμα να με τιμωρήσουν. Είναι αξιοσημείωτο ότι  όταν τους τόνισαν πως έχουν πλήρη άγνοια κανονισμών σε συγκεκριμένες περιπτωσεις  με απείλησαν με Τ.Ποινή κάτι που δεν έκαναν γιατί απλά έμαθαν από την κερκίδα πως είχα δίκιο!!!!!!!!!!
Με αυτά και με άλλα κατάφεραν να ρίξουν την ψυχολογία των παικτών μου και τελικά να γίνει μια μικρή ζούγκλα ο αγωνιστικός χώρος με ρόλο θηράματος τους παίκτες μου.
Κρίμα γιατί έτσι μια πολή σημαντική αναμέτρηση κατάφεραν να την κάνουν παράδειγμα προς αποφυγή.
Για το μέγεθος των όσων αναφέρω θα κλείσω με μια αναφορά στο φύλλο αγώνος.
Τελικό σκορ πίνακα 64-60 και στο φύλλο αγώνος είχε δύο αποτελέσματα ως τελικό σκορ.
60-70 και 25-11   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Η άποψη της άλλης πλευράς από το :http://dramabasket.blogspot.gr/2012/11/blog-post_7804.html#more


ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΙΤΑΝΩΝ: Καρδιά από ...ΤΙΤΑΝΙΟ!

Μεγάλο παιχνίδι παρακολούθησαν 150 περίπου φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στο ΔηΓΑ Δράμας, μεταξύ των Τιτάνων και του Πανσερραϊκού, κορυφαίων ομάδων του 1ου ομίλου, αλλά και εκ των κορυφαίων όλης της περιφέρειας.



Το παιχνίδι είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με πολύ πάθος, ένταση, δύναμη κι ανατροπές στο σκορ, δίχως όμως να ξεφεύγει από τα αθλητικά πλαίσια.
Οι Τιτάνες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι τρέχοντας ένα σερί 9-2, το οποίο γρήγορα ανατράπηκε σε 11-14 από τον Πανσερραϊκό που άρχισε να βρίσκει λύσεις επιθετικά. Οι Τιτάνες επανήλθαν και πήραν το προβάδισμα με τη λήξη του δεκαλέπτου με 19-18.
Από το σημείο αυτό και μέχρι το 6ο λεπτό του 3ου 10λεπτου (για 16 περίπου λεπτά) οι Τιτάνες ήταν σκιά του εαυτού τους. Λίγο η απειρία (οι Τιτάνες αγωνίζονται με  9  98άρηδες!!!), λίγο η έλλειψη δυνατών παιχνιδιών στον όμιλο, που δε δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να προετοιμάζονται και να αντιδρούν σε συνθήκες άγχους και πίεσης, εκτόξευσαν τη διαφορά στο +19 (27-46).
Κάπου εκεί άρχισε η αντεπίθεση των Τιτάνων που άλλαξαν και βελτίωσαν τον τρόπο άμυνάς τους, έπαιξαν με πάθος και καρδιά νικητή, πήραν τις άμυνες και πήγαν στην επίθεση με άλλον "αέρα" τελειώνοντας εύκολες και δύσκολες φάσεις, με αποτέλεσμα να προηγηθούν στο 38' με 60-55. Με την ψυχολογία υπέρ τους ήταν δύσκολο σε εκείνο το σημείο να αφήσουν το παιχνίδι να ξαναφύγει από τα χέρια τους, φτάνοντας φυσιολογικά στο τελικό 64-60.
Στα αρνητικά του παιχνιδιού η τοποθέτηση άπειρων διαιτητών (φιλότιμη προσπάθεια, αλλά λίγη) σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι που άφησε πολλά παράπονα και στις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται περισσότερο. Είναι κρίμα τόσο όμορφα και σημαντικά παιχνίδια να μη σφυρίζονται από αξιολογημένους διαιτητές



Δεκάλεπτα: 19-18, 23-31, 39-49, 64-60.

Τιτάνες (Θεοδοσιάδης): Γαϊτάνης 2, Οικονόμου 6, Θεολογίδης 11, Κακατσίδης 5, Γρηγοριάδης 16, Παρλακίδης, Μαδεμλής, Κολοβής 18(1), Χατζόπουλος, Σαββαΐδης 2, Γιεδίκης 9.
Πασερραϊκος (Σπανός): Σμυρίδης, Χάβαρης 3, Καραπαναγιωτίδης 12(2), Κεραμυδάς 5, Σιδερίδης 5(1), Παυλίδης, Παπαδόπουλος 2, Παπαϊωάννου 2, Μηνάς 6, Πάσιος 1, Δάφκος 9(1), Ιωάννιδης 15.

Είχα τηλεφωνική επαφή με τον προπονητή των Τιτάνων Σ.Θεοδοσιάδη
"Θέλω σαν προπονητής αλλά και σαν ακαδημία να ενημερώσω τον κόσμο σχετικά με το τι έγινε στο παιχνίδι . 
Προσπαθήσαμε και προσωπικά εγώ να αλλάξω την ώρα διεξαγωγής του παιχνιδιού όπως ζήτησε ο προπονητής του Πανσερ.Π.Σπανός αλλά δεν κατάφερα τίποτα για τον λόγο ότι αρμόδιος και υπεύθυνος είναι μόνο ο Δήμος Δράμας.
Σε καμιά περίπτωση δεν έγινε το παιχνίδι Ζούγκλα και ούτε υπηρξε προσπάθεια να δημιουργηθεί κλίμα έντασης με σκοπό να κερδίσουμε. Το κακό έχει αιτία λόγο και αφορμή και είναι μακρυά από την ομάδα μου. Δεν γίνεται σε τέτοια σπουδαία παιχνίδια να ορίζονται άπειροι διαιτητές .Παράπονα για την διαιτησία είχαμε όλοι και το παιχνίδι χάλασε με υπαιτιότητα άλλων όχι πάντως δική μου ή της ομάδας μου.Πιστεύω ότι θα μπορούσε να γίνει σπουδαίο παιχνίδι εάν οι διαιτητές ήταν έμπειροι .
Κατανοώ το αίσθημα αδικίας των παικτών του Πανσερ.  αλλά τονίζω πως το ίδιο αισθάνθηκαν και οι δικοί μου παίκτες . Ίσως να είχαμε την ίδια αντίδραση εάν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό αλλά την ευθύνη θα την είχαν οι διαιτητές και όσοι τους όρισαν και σε καμιά περίπτωση η αντίπαλη ομάδα.
Θα πρέπει να λήξει εδώ το θέμα και να μην δοθεί καμιά συνέχεια γιατί  δεν θα κερδίσει κανένας τίποτα πόσο μάλλον όταν έχουμε να κάνουμε με παιδικό πρωτάθλημα"



5η Αγωνιστική                                                                                                                                                     
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώναςΣκορ
03/11/201217:00ΔΡΑΜΑΣ/ΔΓΑΤΙΤΑΝΕΣ  - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 64-60
03/11/201217:00ΣΕΡΡΩΝ/ΟΜΟΝΟΙΑΣΣΕΡΡΕΣ ΑΕ - ΡΟΥΠΕΛ
03/11/201217:00ΝΕΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΣΕΡΟΡΦΕΑΣ  - ΗΡΑΚΛΕΙΑ



2ος ΟΜΙΛΟΣ

Άνετη νίκη για τον Αστέρα με 30 πόντους διαφορά και ουσιαστικά καθάρισε την πρώτη θέση από πολύ νωρίς σε ένα όμιλο που δεν  προσφέρεται για πολλά πολλά.

5η Αγωνιστική                                                                                                                                                     
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώναςΣκορ
04/11/201218:00ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΠΑΝΘΗΡΕΣ  - ΑΣΤΕΡΑΣ 32-62


ΕΛΕΥΘ/ΠΟΛΗΣΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ - ΔΟΞΑΤΟ
03/11/201220:00ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ - ΗΡΑΚΛΗΣ
03/11/201215:00ΔΡΑΜΑΣ/ΔΓΑΚΑΟ Δ - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

3ος ΟΜΙΛΟΣ

5η Αγωνιστική                                                                                                                                                     
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώναςΣκορ


ΚΑΒΑΛΑΣ/ΠΟΤΑΜΟΥΠΟΤΑΜΟΥΔΙΩΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑ -
ΚΑΒΑΛΑΣ Ε.Κ.
0 - 20
03/11/201217:00ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ - ΑΡΙΩΝ
04/11/201218:00ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ/ΔΑΚΑΙΑΣ  - ΓΑΣ48-55
03/11/201217:00ΞΑΝΘΗΣ/ΔΑΚΑΣΠΙΣ ΑΠΣ . - ΑΣΠΙΣ 2001

4ος ΟΜΙΛΟΣ
 ΑΙΑΣ-ΓΑΣ 48-55
 Ο ΓΑΣ Κομοτηνή ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο τον συμπολίτη Αίαντα Κομοτηνής, του οποίου και επικράτησε με 48-55.


 Τα δεκάλεπτα: 9 - 14, 19 -30, 34 - 37, 48 - 55

ΑΕΚ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 58-38

ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΑΜΑΘ ( Δ ΟΜΙΛΟΣ ), Η ΑΕΚ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΑΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 58-38.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΥΛΗΣΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΟΜΑΛΑ  ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΑΦΤΣΗ ΜΑΝΩΛΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. 
Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΕΙΞΕ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΗΡΕ ΤΟΥΣ 2 ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ. 
ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Τ. ΜΠΟΡΜΠΙΔΗΣ , ΓΚΙΡΙΤΣΗΣ , ΚΑΛΤΣΟΣ , ΕΝΩ Ο ΜΑΝΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΔΟΚΝΗΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ. 
ΕΠΙΣΗΣ ΛΙΓΟΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΗΡΕ Ο ΛΕΦΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΑΦΤΣΗ ΝΑ ΕΞΟΙΚΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΣΣΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΗ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ Τ. ΜΠΟΡΜΠΙΔΗ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΑΠΟ ΤΗ ΑΕΚ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΑΦΤΣΗΣ , ΜΠΟΡΜΠΙΔΗΣ Η. ΚΑΙ ΜΑΝΑΚΑΣ.
ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ.
ΑΡΙΣΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΟΠΟΥΛΟΥ.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ : 20-10 , 36-17 , 50-23 , 58-38 .
ΑΕΚ (ΔΑΦΤΣΗΣ Μ.) : ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ , ΤΣΕΚΜΕΖΟΓΛΟΥ , ΔΑΦΤΣΗΣ 18 ( 4 ΤΡ ) , ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΔΗΣ 3 ( 1 ΤΡ ) , ΛΕΦΗΣ 8 , ΕΞΑΡΧΟΥ 3 , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 3 ( 1 ΤΡ ) , ΜΑΝΑΚΑΣ 13 , ΚΑΡΥΩΤΗΣ , ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ , ΜΠΟΡΜΠΙΔΗΣ 10.
5η Αγωνιστική                                                                                                                                                    
Ημ/νίαΩραΓήπεδοΑγώναςΣκορ
03/11/201219:00ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ/ΔΑΚ ΑΕΚ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 58-38
03/11/201215:00ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣΕΘΝΙΚΟΣ  - ΦΙΛΙΑ
03/11/201217:00ΔΙΔΥΜ/ΧΟΥ ΓΚΑΤΣΣΠΑΡΤΑΚΟΣ  - ΘΥΕΛΛΑ



























4 σχόλια:

  1. O Μπαρμπούδης einai apo orestiada re paidia. den mporw na eksigisw allios tin APARADEKTI DIAITISIA sto sygekrimeno paixnidi ORESTIADA-THYELLA.eipame na evnoountai i omades pou paizoun entos edras mexri enan vathmo, alla oxi k etsi.aparadektos o sygekrimenos diaititis k tyfli tha tin xaraktiriza i synadelfos tou,poly ksylo k kanena sfyrigma. tha me thimithoun oi omades pou tha paiksoun ekei mesa.mia tapini gnomi gia to mats.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά ρε κοουτς που θέλεις και αξιολογημένους διαιτητές!!!Οι "μεγάλοι" προπονητές αντί να ασχολούνται με τους διαιτητές κοιτάζουν τον αγώνα....αλλά είπαμε οι"ΜΕΓΑΛΟΙ"!!!Α η επιτροπή ακουσε την "λογική" σου απαίτηση και την επόμενη φορά θα βάλει τον...ΜΠΗΤΗ να σφυρίξει!!Σου κάνει ή μήπως θες κανά ΔΙΕΘΝΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα σχόλια αφορούν τον αγώνα τιτάνες-πανσερραικός(παιδικο) όπου ο κόουτς
    έκανε τα ΠΑΝΤΑ εκτός από....coaching!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το να ζηταει ο προπονητης το καλυτερο για την ομαδα του ειναι θετικο για εναν προπονητη οχι αρνητικο..το γεγονος οτι ο Πανσ/κος αδικηθηκε ειναι σιγουρο..αλλα πανω απο ολα ντροπη για τον διαιτητη ο οποιος τολμησε και ειπε αυτο που ειπε στους μικρους αθλητες του πανσερραικου...ο διαιτητης για να τιμωρησει μπορει να αποβαλει εναν προπονητη ..να του χρεωσει τεχνικες ποινεσ..δεν επιτρεπεται ομως να λεει στα ιδια τα παιδια οτι τα σφηριξε λαθως επειδη ο προπονητης τους διαμαρτυροταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή