Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Πρωτιές.............

Να κάνω τον συνήγορο του διαβόλου .
Δείτε έστω και για την ώρα ποιές(ρεπό κλπ είναι μέσα) ομάδες είναι στην πρώτη θέση (ΑΝΔΡΕΣ) και στους δύο ομίλους.
Στον πρώτο  ο Αστέρας και στον δεύτερο η Ασπίδα.
Δεν είναι απαραίτητα οι καλύτερες αλλά για την ώρα μια σύμπτωση αποτελεσμάτων ρεπό των άλλων ομάδων δείχνουν στον βαθμολογικό πίνακα δύο ομάδες που μέχρι περσι ήταν στην Β΄ κατηγορία.
Μπορεί να αλλάξουν όλα μέχρι το τέλος αλλά και μόνο ότι η μεν Ασπίδα έκανε το 4-4 και ο Αστέρας έχει μία ήττα μόνο είναι σαν μια μικρή απάντηση στο κατά πόσο  έχει πέσει ο ανταγωνιμός με την ενιαία κατηγορία.
    Ασφαλώς και δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα με την ενιαία κατηγορία .
Δεν φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ σύντομα και μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτούν για τη νέα χρονιά την επιστροφή σε δύο πάλι κατηγορίες.

5 σχόλια:

  1. As πουμε οτι πεφτουν απο το δευτερο ομιλο Διδ/χο , Σουφλι,Φερρες,Ορεστιαδα.Απο 1ο Ηράκλεια,Αος,Δοξατο,Πανθηρες.Θα πηγαίνουν να παίζουν οι μεν στους δε?Αποκλείετε.Αρα πάλι αναβάθμιση δεν θα υπάρχει.Τώρα έχει πολλά παιχνίδια και οι καλές ομάδες βάζουν και μικρούς να ψηθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα είναι να καταλαβαίνουμε όλοι από ρπιν τι γίνεται τι χρειάζται για να υπάρχει αναβάθμιση και όχι υποβάθμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υποτιμητικό το άρθρο σου και για τις δυο ομάδες.
    Εδώ δεν υπάρχει ανταγωνισμός στην Α1 , στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ τον ψάχνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ισα ισα φιλε δεν ειναι υποτιμητικο,λεει οτι ο Αστερας που ειναι πρωτος μεχρι στιγμης θα επαιζε στην β κατηγορια που κερδισε και ενα απο τα φαβορι του ομιλου.το ιδιο ισχυει και για την ασπιδα απλα αυτη ανεβηκε και θα επαιζε παλι αλλα εδω και καιρο ηταν στην β

    ΑπάντησηΔιαγραφή