Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ 1ο Μέρος ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ

Ξεκινάει η δημοσίευση -σχολιασμός δραστηριοτήτων  των διαφόρων αγωνιστικών τμημάτων.
Φυσικά όπου υπάρχουν στοιχεία και για όποιες ομάδες φιλοτιμήθηκαν να το κάνουν.
     Από την ΔΡΑΜΑ και συγκεκριμένα για την παιδική ομάδα των ΤΙΤΑΝΩΝ η πρώτη αναφορά.
Φέτος σύμφωνα με τις προσδοκίες των ανθρώπων της ομάδας αλλά και από γνώμες πολλών άλλων που είδαν την πορεία της ομάδας μέχρι τώρα υπάρχει αισιόδοξο κλίμα.
Ουσιαστικά η παιδική ομάδα των Τιτάνων είναι μια ομάδα που δούλεψε στον ίδιο κορμό για περίπου 3-4 χρόνια μαζί. Σκοπός ήταν το δέσιμο και η απόκτηση πολλών αγωνιστικών εμπειριών με την συμμετοχή της στα πρωταθλήματα παρόλο που ηλικιακά ήταν μικροί.
Φέτος υπάρχει η πίστη πως έγινε  το απαραίτητο δέσιμο αποκτήθηκαν οι εμπειρίες και με το καλό υλικό που υπάρχει δικαιολογείται ο τίτλος: "Η επιστροφή των Τιτάνων"
Ο Σ.Θεοδοσιάδης που είναι εδώ και τρία έτη ο προπονητής της ομάδας πιστεύει πολύ σε αυτή .

    Λόγω συνθηκών είχα τη δυνατότητα να παρακολουθήσω την συγκεκριμένη ηλικία  (97αρηδες) και πίστευα και συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι από τις πολύ καλές φουρνιές με αποτέλεσμα να περιμένω ένα πολύ δυνατό και συναρπαστικό πρωτάθλημα.


   Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή της ομάδας για το υλικό που έστειλε.

 Ακολουθεί το κείμενο της ομάδας.

   
Η επιστροφή των Τιτάνων

Με ανταγωνιστικό σύνολο και αρκετές φιλοδοξίες επιστρέφει στο παιδικό πρωτάθλημα η ομάδα των Τιτάνων, έπειτα από τις όχι και τόσο πετυχημένες προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους.
Οι «μικροί» του Στέφανου Θεοδοσιάδη, που πλέον μεγάλωσαν, δείχνουν ικανοί για το καλύτερο και είναι αποφασισμένοι να δείξουν το ταλέντο και τη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο.
«Πρόκειται για μια ομάδα με ταλέντο και ομοιογένεια που ξεκίνησε πριν από 3 χρόνια, ως έχει (με ελάχιστες προσθήκες), μαθαίνοντας μπάσκετ και μαζεύοντας εμπειρίες , έχοντας σα στόχο να δημιουργήσει καλούς και δυνατούς χαρακτήρες αλλά και αθλητές με ψυχή και καρδιά που θα μάχονται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο» μας λέει ο προπονητής της ομάδας Στέφανος Θεοδοσιάδης και συμπληρώνει: «Επιτέλους ήρθε η ώρα για τα παιδιά να ευχαριστηθούν το άθλημα μέσα από ανταγωνιστικά παιχνίδια και να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, πάντα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», για την κατάκτηση της νίκης. Η συμμετοχή μας στο περσινό πρωτάθλημα μας έδωσε πολλές εμπειρίες που δυνάμωσαν τα παιδιά και τα προετοίμασε αγωνιστικά και ψυχολογικά για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε δυσκολία. Μπορούμε «να κοιτάξουμε στα μάτια» οποιονδήποτε αντίπαλο, αγωνιζόμενοι εναντίον του με σεβασμό, χωρίς όμως να μας φοβίζει το ενδεχόμενο της ήττας. Εξάλλου, ο δρόμος για την επιτυχία και την καταξίωση στο άθλημα τώρα μόλις αρχίζει και δεν υπάρχει χώρος σ’ αυτόν για απογοητεύσεις και πισωγυρίσματα, παρά μόνο διαρκής προσπάθεια για βελτίωση με πίστη και υπομονή».
Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας αποτελούν οι παρακάτω νεαροί καλαθοσφαιριστές:
Γαϊτάνης Βαρδής
1998
Γιεδίκης Μάριος
1997
Γρηγοριάδης Θεόδωρος
1998
Δημούδης Αναστάσιος
1998
Θεολογίδης Βασίλειος
1997
Κακατσίδης Αθανάσιος
1998
Κολοβής Ιωάννης
1998
Κωνσταντινίδης Εμμανουήλ
1998
Κωστακίδης Ραφαήλ
1998
Μαδεμλής Χρήστος
1997
Μαυρίδης Νικόλαος
1998
Οικονόμου Πασχάλης
1998
Παναγιώτου Θεόφιλος
1998
Παρλακίδης Χαράλαμπος
1998
Πολίτης Ιωάννης
1997
Σαββαΐδης Αθανάσιος
1997
Χατζόπουλος Απόστολος
1998  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου