Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Tελευταία νέα.........

Σε αναμονή της απόφασης για τον τρόπο διεξαγωγής του ανδρικού πρωταθλήματος
 (Για το γυναικείο πρωτάθλημα δείτε την συνέντευξη που έδωσαν δύο προπονητές γυναικείων ομάδων ΝΕΔΗΜ & ΛΟΦΤΗΣ .Τουρνουά Happy-Days).
Στο γυναικείο πρωτάθλημα τα πράγματα είναι τραγικά.
                   Γνωρίζω όπως και πολλοί άλλοι ότι έπεσε η  πρόταση για την δημιουργία μιας κατηγορίας με δύο ομίλους υποστηρίχθηκε από δύο ανθρώπους αλλά δεν πέρασε εκεί στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ με
"Δημοκρατικές "   διαδικασίες .
Χωρίς κακή διάθεση έτσι έγινε.
Δεν πέρασε η πρόταση και αντίθετα εάν υπάρχουν τελικά πάνω από 5 ομάδες στην Β΄ θα γίνει με τον γνωστό τρόπο δύο κατηγορίες δύο όμιλοι σε κάθε κατηγορία.
Περάσαμε από την ενός ανδρός θέση και λήψη αποφάσεων σε μια νέα μορφή-μόρφωμα αποφάσεων όπου ο πρώην έχοντας την απόλυτη πλειοψηφία στηριζόμενος στην πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ αποφασίζει ή καλύτερα δίνει έτοιμη την απόφαση στους υπόλοιπους ...Ε  να μην κουράζονται με σκέψεις οι υπόλοιποι.
Φυσικά και δεν έκαναν τον κόπο να ρωτήσουν τις ομάδες τι θέλουν .Και γιατί να το κάνουν  όταν και οι ίδιοι προφανώς είναι εκπρόσωποι όχι μόνο μίας αλλά πολλών ομάδων.
Όπως στις εκλογές και μάλιστα τώρα είναι και οι εκλογές στην ΕΟΚ  όπου όλοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής αλλά ποιος θα μπορέσει να κατέβει να ψηφίσει οπότε υπάρχει αδερφέ και εδώ έτοιμη λύση.
Εξουσιοδοτήσεις και πηγαίνει ένας και ψηφίζει. Και οικονομία και βγαίνει αυτός που πρέπει "Δημοκρατικά".
     Δεν ξέρω πόσο μπορεί να κρατήσει η κατάσταση αυτή με την συνεχή άρνηση και αμφισβήτηση προσώπων και ιδιοτήτων. Δεν ξέρω  εάν είναι λειτουργικό το σχήμα και αν είναι ανάγκη να υπάρχει μόνο και μόνο για να γίνεται διανομή τίτλων.
       Πάντως για μια ακόμη φορά η ΕΚΑΣΑΜΑΘ δεν έκανε το βήμα να ρωτήσει να μάθει τι συμβαίνει εκεί κάτω στα χαμηλά πως την παλεύουν που λένε οι νέοι.
Και αν μπει και το μέτωπο της διαιτησίας που είναι παρ όλες τις ανακοινώσεις πλην ελαχίστων απλήρωτοι οι διαιτητές τότε θα έχουμε μάλλον επανάληψη της αποχής από τους αγώνες.
 Περίμενα τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι να καθίσουν μαζί ομάδες  που αυτές θα πληρώνουν με τους κατά τόπους συνέσμους διαιτητών για να καθορίσουν το πως και το γιατί  με την ΕΚΑΣΑΜΑΘ να έχει λόγο οργανωτικό .
 Δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν την διαχείριση   και την εξουσία.

       Αλλαγή σελίδας.

Στον Ν.Έβρου  μια νέα ομάδα θα μπει στο παιδικό  πρωτάθλημα.
Η ακαδημία του "Αλέξανδρου" με τον Β.Κεραμάρη θα πάρει το βάπτισμα του πυρός αλλά με μικρούς στην ηλικία παίχτες.
Μια μικρή γεύση των δυνατοτήτων πήραν όσοι έδωσαν το παρών στο τουρνουά της Happy-Days.
   Στην πορεία δικαιούται μια καλύτερη αναφορά παρουσίαση η ακαδημία.

Πληροφοριακά χωρίς να έχει γίνει διασταύρωση και πως να γίνει όταν δεν υπάρχει ακόμη αγωνιστική δραστηριότητα πολύ δυνατή παιδική ομάδα  θα παρουσιάσει ο Σπάρτακος .
Η  Φιλία δεν περιμένει να κάνει την μεγάλη έκπληξη .
Σκοπός είναι σε κάθε παιχνίδι να παίρνουν αγωνιστικά ότι μπορούν.
Παιδική ομάδα Φιλίας
Για τις ανδρικές ομάδες σίγουρα θα κατέβει η Φιλία ο Εθνικός που φέτος μοιάζει πολύ δυνατός μαζεύοντας όλη τη καλή φουρνιά .Σιγά σιγά θα μαζευτεί υλικό για όλες τις ομάδες με την βοήθεια φυσικά των προπονητών.
(Γιώργο δεν βρίσκω το βίντεο με τις δηλώσεις σου !!!!! μη κρατήσεις κακία)
  Το Σουφλί λέει ότι πέτυχε στην ελεύθερη αγορά (στρατιώτες-φοιτητές )  μερικά καλά λαχεία και θα παρουσιασθεί δυνατός.
 Ίδωμεν.
Ολυμπιάδα στα γνωστά.

 "Καμιά πληροφορία από τις Φέρρες."
Tελικά υπήρξε έστω και κάποια πληροφόρηση από τις Φέρρες.
Λοιπόν παρόλες τις δυσκολίες θα κατεβάσει Ανδρική-Εφηβική-Παιδική ομάδα.Και όχι μόνο γιατί θα κατέβει και γυναικεία ομάδα.
Νέος παίκτης και παράλληλα προπονητής της Ανδρικής ο Μιχάλης Μουρτσινούδης .
Στην παιδική ομάδα προπονητής ο Αλέκος Σαριανίδης.


Ν.Ροδόπης
   Μπόρεσε μετά από πολλές προσπάθειες να συστήσει νέο Δ.Σ  η ομάδα του ΓΑΣ.
Φαίνεται έπιασαν τόπο οι κινητοποιήσεις  των ανθρώπων όσο και του Β.Στοάκη.  Χρειάζεται την στήριξη του κόσμου μια τόσο ιστορική ομάδα.
Στην ΑΕΚ   η ανδρική ομάδα θα πορευτεί στην λογική να παίζουν δικά της παιδιά.
Ο Ν.Παπαδόπουλος διευκρίνισε πως σκοπός τους είναι  να αντικατασταθούν οι λεγεωνάριοι με τα παιδιά που βγαίνουν από την ακαδημία να παίρνουν τον χρόνο συμμετοχής που πρέπει.
Αντί να δαπανούν 2-3 τρία σε κάθε τρίτο σκοπός τους είναι αυτό το χρονικό διάστημα να βελτιώνουν ακόμη περισσότερο δικά τους παιδιά και ότι προκύψει.

     Αισιόδοξος ο Μ.Δαφτσής για  την νέα χρονιά μιας και αυτός θα είναι ο προπονητής της παιδικής ομάδας . Πιστεύει στο υλικό του πως μπορεί να κάνει τη διαφορά να μπει σφήνα στις δύο ισχυρές ομάδες  του ομίλου που σύμφωνα με την άποψή του είναι οι δύο ομάδες της Ξάνθης.
Είχε την δυνατότητα να δει από κοντά στο τουρνουά που πήρε μέρος να αξιολογήσει τους αντιπάλους του.
Κανένα νέο από τον Αίαντα αν και εκεί μάλλον είναι γνωστά τα περισσότερα.
Για δεύτερη χρονιά οι μικροί (98-99) θα πάρουν μέρος στο παιδικό πρωτάθλημα μέχρι να έρθει η χρονιά τους.

    Ξάνθη.
Όλα κρίνονται στο παρκέ αλλά η εικόνα τόσων χρόνων δείχνει πως φέτος θα υπάρχει πολύ μεγάλος  ανταγωνισμός  και η κουβέντα για να υπάρχει σύνδεση για το παιδικό πρωτάθλημα.
 Έχουμε δύο πολύ καλές ομάδες Αρίωνας και Ασπίδα με καλοδουλεμένο υλικό με την ομάδα του Αρίωνα να είναι  σχεδόν τρία χρόνια μαζί  .Όσα φιλικά έχουν γίνει μετά την λήξη του πρωταθλήματος όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες αφήνοντας πολλές υποσχέσεις.
Αλλαγή σκυτάλης θα υπάρξει μάλλον και στις δύο ομάδες (προπονητές παιδικών ομάδων).
Επιστρέφει ο Γιάννης Θερμός και θα αναλάβει την παιδική ομάδα του Αρίωνα στέλνοντας τον παλιό Χρήστο Παπαδόπουλο στην Ανδρική ομάδα έχοντας βοηθό τον Β.Αρβανιτίδη  ο οποίος Βαγγέλης Αρβανιτίδης θα έχει υπό την καθοδήγησή του την εφηβική ομάδα του Αρίωνα.
    Στην Ασπίδα η πρώτη αλλαγή αποχώρηση ήταν του Παναγιώτη Παπαδόπουλου που επέστρεψε στην Χρυσούπολη παίρνοντας μαζί του και τον Άλκη Αποστόλου.
Ανοίγει θέση για την ανδρική και όλα σύμφωνα με τις τελευταίες ανεπίσημες πληροφορίες μέχρι να γίνει η επίσημη παρουσίαση κάνουν λόγο για μεταπήδηση του Κ.Ιωαννίδη στην ανδρική ομάδα  και τον Δ.Παναγιωτόπουλο να κρατάει την εφηβική.
   Το γυναικείο τμήμα σταθερά ανήκει στον Νεδήμ Καρά Αχμέτ .
 Νέο γήπεδο πολύ όρεξη για δουλειά και μένει μόνο η επιθυμία για  δικαίωση των προσπαθειών.
    Καβάλα.
Στην περιφέρεια πρώτα του νομού με την Ελευθερούπολη να είναι λίγο πολύ γνωστά.
Για τις Κρηνίδες υπάρχει ένα μεγάλο ερωτηματικό .
Η Χρυσούπολη είναι σταθερή και φέτος θα προσπαθήσει να δημιουργήσει την παλιά καλή παρέα που χαίρεται να παίζει καλό μπάσκετ.
 Από πίσω υπάρχει η παιδική ομάδα που θα πάρει μέρος και ότι προκύψει.
Στην πόλη τα πράγματα είναι θολά όχι για τις ομάδες αλλά για την πληροφόρηση που έχω.
Το στοίχημα για την Ένωση είναι η ομάδα στην Α1  που περνάει την δική της δοκιμασία. Στα τμήματα της ακαδημίας είναι γνωστή η ποιότητα που έχει στις υποδομές της κάτι που την έχει καταστήσει πρωταγωνίστρια τα τελευταία χρόνια.  Αυτή τη κυριαρχία της προσπαθεί να σπάσει η άλλη Ακαδημία της πόλης ο Αστέρας. Φέτος εξέπληξε τους πάντες με την σπουδαία πορεία στο παιδικό πρωτάθλημα αλλά άφησε πολλά ερωτήματα η ανδρική ομάδα.
Οι Πάνθηρες προσπαθούν να πάρουν μέρος σε όσο το δυνατόν περισσότερα πρωταθλήματα.

   Δράμα.
Πλην  των Τιτάνων που είναι η κατεξοχήν ακαδημία της πόλης στην περιφέρεια υπάρχει το Δοξάτο η γνωστή παρέα παικτών που κάνει αυτό που αγαπάει.
Κάτι  νέο με την ακαδημία της Προσοτσάνης ξεκίνησε να δώσει νέα πνοή στην περιοχή .
   Οι Τιτάνες πέρα από την ομάδα στην Γ. Εθνική και το δυνατό γυναικείο τμήμα φέτος ελπίζει για διακρίσεις με την παιδική ομάδα του.  Ο Σ.Θεοδοσιάδης δούλεψε δύο χρόνια με τους μικρούς και οι πληροφορίες λένε πως θα πρωταγωνιστήσει φέτος.  Το μοντέλο αυτό είναι ίδιο με του Αρίωνα και του Πανσερραικού.
Οπότε μάλλον βλέπω να έχω δίκιο για την πολύ δυνατή χρονιά που περιμένω..........

     Σέρρες.
Θα πάρει μέρος η Ηράκλεια ??????
Το Ρούπελ άλλαξε προπονητή και θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.
Ίκαροι και Πανσε/κός θα δώσουν το παρών στο παιδικό. Με την δεύτερη ομάδα να πάρει μέρος και πάλι στο ανδρικό με την πρωτοτυπία να παίρνουν μέρος οι μικροί της παιδικής ομάδας με καθοδηγητή τον
Π.Σπανό  από τον οποίο περιμένω υλικό για τελευταίες κινήσεις εκδηλώσεις που προγραμματίζει.

 Φυσικά όλοι όσοι θέλουν και μπορούν να στείλουν υλικό είναι ευπρόσδεκτοι ..........
   Άντε να μπαίνουμε στο κλίμα σιγά σιγά......


Έχω χάσει το τηλέφωνο και αυτόματα όλο το υλικό αριθμούς κλπ που είχα μέσα.
Το λιγότερο που θέλω κάποιο μήνυμα από τους προπονητές και λοιπούς.
Χρόνια πολλά στον Παναγιώτη Φωτεινάκη  και όλους  όσους έχω ξεχάσει...........

10 σχόλια:

  1. Ποια ειναι τα φαβορι για το πρωταθλημα παιδων φετος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΠΕΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΗΡΑΚΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ 5 ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.ΑΡΑ 1)ΣΟΥΦΛΙ 2)ΑΣΤΕΡΑΣ 3)ΗΡΑΚΛΗΣ 4)ΠΑΝΘΗΡΕΣ Κ Η ΗΡΑΚΛΕΙΑ 5 ΑΝ ΜΠΕΙ.ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ Κ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΟΥΛΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ τυχερό το Σουφλί....Θα χρειαστεί κάποιες χιλιάδες ευρώ για να πηγαίνει στα εκτός έδρας.
    Το θέμα είναι πως σε καμιά περίπτωση δεν θέλουν αλλαγές .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ Η ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ..... ΤΕΛΟΣ Η ΨΕΥΤΟΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΑΣ , ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟ! Η ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Α1... ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΤΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ. ΦΕΤΟΣ ΑΗΤΤΗΤΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ XANTHIBASKET ΠΑΛΙ ΑΒΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΣΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΣ.. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙΣ.... ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΑΠΩΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΚΛΙΝΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΑΥΤΟ: Η ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΣ Α ΕΚΑΣΑΜΑΘ ΜΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απαράδεκτο σχόλιο και σε παρακαλώ Δημήτρη να το αφαιρέσεις.

      Διαγραφή
  5. Καλο ειναι να υπαρχουν ονειρα-στοχοι-υπερβολικες φιλοδοξιες αλλα και ρεαλισμος!Και μην λες μεγαλα λογια γιατι ο εθνικος ,καλως η' κακως,κυριαρχει στη κατηγορια ενω και οι ξανθιωτικες ομαδες δεν εχουν ασχημο υλικο.Οποτε λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει.Ακου εκει αηττητοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Δεν βγαίνει το σχόλιο γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου.
    Το πως και το ποιος θα γίνει ρόμπα πρόβλημα του καθενός.
    . Ο καθένας γράφει για να ξεμπουκώσει.....Αν σταθούμε εδώ σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΗΠΙΕ ΠΟΛΥ ΤΖΙΤΖΙΜΠΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΠΡΟΣ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΗ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ Α.Ε.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ.....ΚΡΙΜΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΙΚΟΣ,ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καμια ανασκοπηση για το παιδικο εφηβικο εστω αντρικο της προηγουμενης χρονιας παιζει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή