Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ ΠΡΑΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε όλες τις προκυρήξεις της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.
Μοναδικό σχόλιο από την μεριά μου.
Δεν είδα κάτι νέο. Καμιά τολμηρή πρωτοβουλία.
http://www.ekasamath.gr/download.php.

8 σχόλια:

  1. Στα περίεργα είναι στους άνδρες στην τελική φάση play-out ή off δεν μεταφέρουν αποτελέσματα οι ομάδες στην επόμενη φάση.
    Αντίθετα στο παιδικό έμεινε .
    Κρίνω πως καλώς καταργήθηκε στους άνδρες. Θα πρέπει οι ομάδες να είναι συνεχώς στην τσίτα μέχρι το τέλος.
    Αντίθετα στο παιδικό αυτό δεν έγινε. Μειώνεται ο ανταγωνισμός.
    Και το είδαμε πολλές φορές αυτό.
    Δεν ξέρω όμως κατά πόσο μια προκήρυξη μπορεί να αλλάξει πολλά όταν μάλλον χρειαζόταν κάτι παραπάνω κάτι που δεν υπάρχει .
    Κρίμα και μακάρι να πάνε όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηπως ομως ετσι χασουν το ενδιαφερον τους μερικα παιχνιδια της 1ης φασης;γιατι π.χ ο εθνικος εχοντας εξασφαλισει τη προκριση να στειλει ολοκληρη την ομαδα του να παιξει στη ξανθη;Σκεφτειτε ως παραδειγμα την Ασπιδα να θελει μονο νικη τελευταια αγωνιστικη μεσα στη Ξανθη απεναντι στον Εθνικο που ειναι 1ος ωστε να μπει play-off και οχι play-out.Μονοπλευρο ενδιαφερον,διαιτητες απο τη ξανθη και αποτελεσμα σχεδον βεβαιο ενω αμα ο εθνικος κουβαλαγε αυτη την ηττα πιθανοτατα δεν θα την εκανε κιολας.Απο τη μια δινει τη δυνατοτητα σε ολες τις ομαδες να κανουν το κατι παραπανω αν βρεθουν σε περιοδο φορμας αλλα απο την αλλη θα εχουμε πολλα στραβα στη 1η φαση και ειδικοτερα στις τελευταιες αδιαφορες,οπως φαινεται,αγωνιστικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιθανότητες πολύ σωστές.
    Επειδή εχει γίνει πολύ κουβέντα και εφαρμόσθηκε κατά κόρον το σύστημα της μεταφοράς βαθμών φάνηκε πως ο ανταγωνισμός ή καλύτερα οι ομάδες που είχαν τύχει καλών αποτελεσμάτων στις πρώτες φάσεις να κάνουν νερά.
    Αντίθετα στην δεύτερη περίπτωση θα πρέπει να είναι στην τσίτα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Μήπως δεν είναι σκοπός όλων πέρα από την χαρά της συμμετοχής και η ομάλη συνεχής καλή απόδοση χωρίς κοιλιά.
    Τι να το κάνω να κάνει παπάδες μια ομάδα και στο δεύτερο μισό να μην μπορεί να πάρει τα πόδια της και να στηρίζεται σε παλαιότερα αποτελέσματα.
    Ένα μικρό παράδειγμα στο προηγούμενο παιδικό.
    Ο Αστέρας πέρασε στην τρίτη φάση με 4/4 δηλαδή 8 βαθμούς. 'Εσερνε μια ήττα από την Ένωση και έμεινε εκτός διεκδίκησης πρόκρισης στην τρίτη φάση. Πόσο διαφορετική ανταγωνιστική θα ήταν η εικόνα στην τρίτη φάση εάν δεν μετρούσαν προηγούμενα αποτελέσματα και εδιναν μεταξύ τους παιχνίδια πάλι??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικα συγχαρητηρια για την δουλεια σας το blog ειναι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο που εχω δει συνεχειστε την καλη δουλεια!
    Κανενα νεο για το φετινο all-star!??
    Ευχαριστω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν βοηθήσει κανένας σπόνσορας κομμάτι δύσκολο.
    Εδάλως θα γίνει όσο πιο απλά μπορεί να γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για ποτε προγραματιζεται το all-star μια που το ανεφερε ο παραπανω φιλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή