Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΦΙΛΙΚΑ






   ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑΣ ΘΡΑΚΗΣ
ΕΔΡΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
     ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ: ΣΟΛΩΝΟΣ 9β, Τ.Κ. 68200
     ΤΗΛ.   : 25520-29547 
     FAX    : 25520-29547, 26522
    ΑΦΜ   : 998739050 Δ.Ο.Υ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
                   Ν.Π.Ι.Δ.  ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ
    e-mail: sdk_thrakis@yahoo.gr
          
                                                                                                     
            

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
(8 Απριλίου 2012)


Ο Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ  αποδεχόμενος την τιμητική πρόσκληση του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων, πρόσφερε τις υπηρεσίες του στους αγώνες των στρατιωτικών σχολών γυναικών που διεξήχθησαν στο Διδυμότειχο.
.
 Για  ένα πενθήμερο, από 4 έως 8 Απριλίου, οι Διαιτητές- μέλη του Συνδέσμου Δημήτρης Μιχέλης, Νίκος Χατζόπουλος, Μάγδα Τζιβελεκίδου, Θάνος Στοάκης και Μαρία Παντελάκη έδιναν καθημερινά το παρόν διευθύνοντας τους αγώνες στο κλειστό γυμναστήριο « Κων/νος Γκατσιούδης», ενώ συμμετοχή είχαν και ο Κλεόβουλος Αποστολίδης με τη Νατάσσα Τσακιράκη από την Κομοτηνή.

Η άριστη διοργάνωση, το υψηλό επίπεδο που παρουσίασαν οι αθλήτριες, η δυναμική και κόσμια συμπεριφορά των ένστολων φιλάθλων σε συνδυασμό με την άψογη συνεργασία με τους προπονητές, είχαν σαν αποτέλεσμα οι Διαιτητές να ανταποκριθούν πλήρως στα καθήκοντά τους και να αποσπάσουν τα ευμενή σχόλια των παρευρισκομένων.

Για το Δ.Σ. του Σ.Δ.Κ.Θ.
-Ο-



Υπεύθυνος Τύπου

Γεώργιος Αλεξόπουλος
 







 















 






















3 σχόλια:

  1. ΣΕΡΓΚΕΝΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ9 Απριλίου 2012 στις 9:46 π.μ.

    Συγχαρητήρια και μπράβο στον Συν.ΘΡΑΚΗΣ για την συμμετοχή του στο τουρνουα,και με αυτήν την κίνηση σίγουρα επιμορφώνει και δίνει τα εφόδια στους νέους διαιτητές να οπλιστούν με εμπειρίες που στο μέλλον θα χρειαστούν στο όμορφο κόσμο της διαιτησιας,πιστευω ότι τέτοιες ενέργειες κάνουν καλό και δίνουν την εικόνα που όλοι θέλουμε να αντικρίζουμε από τον σύνδεσμο.
    Πιστεύω ότι η δύναμη του συνδέσμου είναι μεγάλη και η παρακαταθήκη ακόμη μεγαλύτερη ώστε τα στάνταρ να είναι υψηλότερα στην λειτουργία του.
    Σίγουρα ο απολογισμός του συνδέσμου να μην είναι ο αναμενόμενος στα χρόνια που πέρασαν αλλά πιστεύω με την θέληση και τα έργα των ατόμων που πλαισιώνουν αυτόν να είναι θετικός σε όλα
    Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια σε όλους και ιδιαίτερα στους νέους διαιτητές που άξια πιστεύω βρίσκονται εκεί ώστε να τους καμαρώνουν όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά ρε Σεργκενλιδη γιατί τα γράφεις αυτά τώρα...αφού ξέρεις πολλά για τον ακατανόμαστο γιατί δεν γράφεις την αληθεια?στην τελική εσύ τον έκανες πρόεδρο σε μια νύχτα το ξεχνάς????ποιος τον ήξερε όταν ήρθε? αν και στην φόρεσε για τα καλά!!!ο Γκουρτσιλιδης ακόμα στην έχει φυλαγμένη που απέσυρες την απόφαση από το δικαστηριο.μηπως δεν τα λέω καλα??στην βόρεια Κορέα έχουν μεγαλύτερη δημοκρατία από τον τύραννο του εβρου,γιατι δεν τα λες?με κάνει εντύπωση τα λεγόμενα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕΡΓΚΕΝΛΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ13 Απριλίου 2012 στις 2:45 μ.μ.

    Όταν συμπεριφερόμαστε στους ανθρώπους όπως αυτοί είναι, τους κάνουμε χειρότερους. Όταν τους συμπεριφερόμαστε όπως θα μπορούσαν να είναι, τους βοηθούμε να γίνουν αυτό που είναι ικανοί να γίνουν.Αλλά θα προτιμούσα τα επώνυμα σχόλια για να δω και την βαρύτητα των υποδείξεων όσον αφορά τον χώρο και τις προθέσεις...αρκετά πια με τις υποδείξεις...εύχομαι να είσαι κοντά στον σύνδεσμο και να μπορέσεις φίλε να ανέβει εκεί όπου τον αξίζει να είναι με έργα και όχι με λόγια...Δεν διέπραξα κανένα λάθος στη ζωή μου ή τουλάχιστον κάποιο λάθος που να μη μπόρεσα να διορθώσω αμέσως,για αυτό σε προτείνω δουλειά,τόλμη,θέληση και όλα θα έρθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή