Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Τελικός και Αναπτυξιακό.


Μπορεί τις ημέρες που ακολουθούν το ενδιαφέρον να είναι στραμμένο στο Πανελλήνιο εφήβων αλλά και στην Ξάνθη το Σ.Κ που ακολουθεί οι μέρες θα είναι γεμάτες με μπάσκετ.
Το Σάββατο από νωρίς το πρωί ξεκινάει το αναπτυξιακό της ΕΚΑΣΑΜΑΘ . Μεικτές ομάδες από κάθε πόλη της ενότητας θα παίξουν μεταξύ τους ή καλύτερα οι ομάδες της Θράκης (ΕΒΡΟΣ-ΡΟΔΟΠΗ-ΞΑΝΘΗ) θα αντιμετωπίσουν τις μεικτές ομάδες της Αν Μακεδονίας (Δράμα-Καβάλα-Σέρρες).
Αγ.Βαρβάρα-Κρηνίδες
Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και την Κυριακή .
Όλα τα παιχνίδια αλλάξαν έδρα και από το "Φ.Α"πηγαίνουν στο ΔΑΚ.
Και πάλι μια ένσταση.
 Για πολλούς και διάφορους λόγους θα έπρεπε τα παιχνίδια να γίνουν το Σάββατο στο "Φ.Α" μέχρι και τις 4,00 να καθίσουν οι μικροί να δούνε τον  τελικό και να ξεκινήσουν πάλι στις 7,30 όταν θα έχει τελειώσει ο τελικός κυπέλλου.
Και κόσμος θα έρθει και οι μικροί θα απολαύσουν παιχνίδι τελικού.
Διαφορετικά την ίδια ώρα θα αναγκαστούν παίκτες και γονείς που θέλουν να δούνε τον τελικό να πάνε στο ΔΑΚ.
Μπορεί να αλλάξει και πρέπει να αλλάξει.
Ασπίδα-Φιλία
Το Σάββατο λοιπόν θα γίνει ο τελικός μεταξύ πρωταθλητών Α΄ ανδρών  Αγ.Βαρβάρα και Β΄ ανδρών Ασπίδα.
Άξιες πρωταθλήτριες και οι δύο .
Φαβορί δεν το συζητάμε είναι η Ασπίδα !!!!!!!!!!!  (λέμε και καμιά για να μην πέσει το ηθικό) .  Σημασία έχει να το χαρούν οι παίκτες των δύο ομάδων και να προσφέρουν θέαμα.
Αν γίνει αυτό θα υπάρχει ένα ακόμη κίνητρο για να πηγαίνει ο κόσμος στα γήπεδα. Η κρίση βοηθάει να πηγαίνει ο κόσμος εκεί.
Ο καφές είναι ακριβή υπόθεση ενώ στο γήπεδο θα πιεις φθηνό καφέ θα δεις και παιχνίδι. Τζάμπα πράμα!!!!!!!!!!!!!!!
     Αρκετός κόσμος θα δώσει το παρών και αν γίνει η αλλαγή που προτείνεται  θα είναι ακόμη περισσότερος. Το καλό προηγούμενο στο παιδικό πρωτάθλημα είναι όχι σημάδι αλλά προβολέας που δείχνει τον δρόμο.
 Αν κάποιοι δεν τον βλέπουν μάλλον στραβά αρμενίζουν.

Κλείνω δίνοντας τα εύσημα σε όλους τρέχουν και είχαν την πρωτοβουλία της διοργάνωσης του αναπτυξιακού αλλά και της διοργάνωσης του τελικού στο "Φ.Α" .
 Τέτοιες κινήσεις δίνουν προοπτική σε αντίθεση με διοργανώσεις τύπου Παμπαίδων και να με συγχωρέσουν γονείς και παίκτες όπως και ο προπονητής του Αρίωνα που εξέφρασε παράπονα για την παντελή απουσία κάλυψης του πρωταθλήματος από την μεριά μου.
Αγαπητέ Χρήστο παίκτες και γονείς μπράβο για την κατάκτηση της πρωτιά γιατί όπως και να έχει είχατε την καλύτερη ομάδα.
Είναι η δεύτερη χρονιά που δίνω μικρή έως καθόλου σημασία σε αυτές τις διοργανώσεις. Μισά πρωταθλήματα δεν είναι πρωταθλήματα. Αν κάτι τέτοιο είχε υποδομή θα είχε και ενδιαφέρον.
Παρωδία ήταν και μόνο.
Φυσικά σε τίποτα δεν μειώνει την προσπάθεια όσων ομάδων συμμετείχαν.
Μακάρι την επόμενη χρονιά να γίνει σε καλύτερες βάσεις και να υπάρχει πρώτα ανταγωνισμός και συμμετοχή από τις ακαδημίες και μετά θα έχει και την ανάλογη προβολή.

     Το κακό είναι πως οι διοργανώσεις θα γίνουν τις ημέρες του πανελληνίου εφήβων.
Δεν ξέρω εάν υπήρχε δυνατότητα λόγω εκλογών και εξετάσεων να γίνει κάτι άλλο.

5 σχόλια:

  1. Δημητρη να με συμπαθας αλλα θα ηθελα να δω την αντιδραση σου εαν γινοταν τελικη φαση πανελληνιου πρωταθληματος στην Ξανθη και παραλληλα γινοταν τελικος κυπελλου (του ποιου ; οπως λες και εσυ συχνα) στην Κομοτηνη , στην Καβαλα ή στην Δραμα.
    Μεροληπτεις (ανθρωπινα) σε αυτην την κατασταση.
    Ειναι απαραδεκτο το γεγονος αυτο μιας και η ΕΚΑΣΑΜΑΘ ειναι και συνδιοργανωτρια του εφηβικου (καλα αυτο ειναι το ανεκδοτο της χρονιας) και παραλληλα το απαξιωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με τον παραπάνω, μάλλον η ΕΚΑΣΑΜΑΘ δεν έχει ούτε τη στοιχειώδη νοημοσύνη να καταλάβει ότι η μια διοργάνωση σαμποτάρει άθελα της την άλλη.Λίγοι, τελικά πολύ λίγοι είναι δεν μπορούν να εκμεταλευτούν ούτε τη διοργάνωση του πανελληνίου που την έφεραν άλλοι έτοιμη στην Ενωση και να προωθήσουν το άθλημα σ που παραπαίει. Πραγματικά απογοητευτικός προγραμματισμός.Σε μια κουβέντα με προπονητή που έκανα δεν ήξερε που να πάει να παρακολουθήσει....Γιατί κακά τα ψέματα Σάββατο ή Κυριακη μπορείς να παρακολουθήσεις το πανελλήνιο και με την προυπόθεση ότι δεν έχεις αγώνα...Κρίμα.....προχειρότητα όπως πάντα.Τελικά ο νέος προεδρος δεν ενέπνευσε τίποτα καινούργιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστό το γεγονός οτι δεν είναι καλό που πέφτουν μαζί οι διοργανώσεις αλλά τι να γινόταν?πιστεύεται οτι θα ήταν προτιμότερο να γινει στις 13 Μαιου?Αλλά ουτε τοτε μιας και υπάρχει φίναλ φορ στη πόλη και από οσο ξέρω η μιση Ενωση θα ειναι εκει..Αλλα ακομα και στις 13 να γινόταν ξέρετε τι σημαίνει για μια ομάδα να έχει να παίξει έναν τελικό όταν η προηγούμενη αγωνιστικη υποχρέωση της ηταν στις 31/3? 43 ολόκληρες μέρες μετα!Στο κάτω κάτω το πανελλήνιο θα κρατήσει 5 μέρες ενώ το παιχνίδι 2 ώρες.Ελπίζω να γίνει ενα ωραίο παιχνίδι και να αποζημιώσει όσους το προτιμήσουν αντί των παιχνιδιών στη Καβάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποτε θα γινοταν το κυπελο ; Το 2015 που μπορει να βγουμε απο το μνημονιο , ισως και το 2025...
    Ας ειμαστε σοβαροι , συγκρινεις το κυπελο εκασαμαθ με τον πανελληνιο πρωταθλημα εφηβων ;
    Βεβαια , παραληψη μου , δεν εννουσα μονο το κυπελο αλλα και τα αναπτυξιακα που γινονται σημερα , ολα αυτα ειναι λαθος .
    Μου κανει εντυπωση ομως ανθρωποι που λοιδορουσαν τον θεσμο του κυπελου (σωστα κατ'εμε) τωρα την εκθειαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον θεσμό του κυπέλλου δεν τον απαξίωσα ποτέ. Την όλη διοργάνωση και ειδικά τα όσα έγιναν την προηγούμενη χρονιά είχα θίξει.
    Συγκεκριμένος δημοσιογράφος βάλθηκε να τον απαξιώσει ζητόντας μάλιστα και την κατάργηση του??
    Σίγουρα δεν είναι καλό να γίνεται πανελλήνιο εφήβων στην Καβάλα και την ίδια στιγμή να γίνεται ο τελικός αλλά και το αναπτυξιακό. Ξεχνάμε τις εκλογές όμως που τα κάνουν όλα άνω κάτω. Κάποτε έπρεπε να γίνει ο τελικός.
    Για την παρουσία του κόσμου στο εφηβικό πρώτα πρώτα ας δούμε πόσος κόσμος πήγε από την Καβάλα που δεν μετέχει η Ένωση γιατί καλά είναι τα λόγια αλλά στην πράξη τι έγινε???
    Περίμενα να δω πολύ κόσμο σε ένα απαράδεκτο από κάθε άποψη γήπεδο .Κρίμα για την Καβάλα που δεν έχει ένα σωστό γήπεδο.
    Οι περισσότεροι στα δύο πρώτα παιχνίδια ήταν από τον "ΟΧΤΡΟ" και από τριγύρω. Να είμαστε 80 νοματαίοι αν βγούνε οι αποστολές?????????
    Άρα δεν φταίει καθόλου ο τελικός και το αναπτυξιακό.
    Και αν με ρωτήσετε θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη οργάνωση του αναπτυξιακού γιατί οι υποδομές είναι το μέλλον.
    Ο καθένας μας κρίνεται καθημερινά για όσα κάνει και λέει ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή