Κυριακή 29 Απριλίου 2012

58-72 Αυτό είναι το τελικό σκορ .
Δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού.

Φυσικά η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη αλλά σε ένα τελικό όλα είναι ανοιχτά.
Αέρα φαβορί η Αγ,Βαρβάρα αλλά εάν δεν είχε σε καταπληκτική ημέρα την περιφέρειά της και την μεγάλη ευστοχία σε τρίποντα 12 συνολικά η διαφορά  σίγουρα θα ήταν χαμηλότερη.
Λίγο η χαλαρότητα που έδειξαν οι παίκτες της Α,Βαρβάρας στην αρχή έδωσαν το δικαίωμα στους παίκτες της Ασπίδας που είχαν την συμπαράσταση του κόσμου ( σε αντίθεση με την φιλοξενούμενη ομάδα που μάλλον προτίμησαν να δούνε εφηβικό Πανελλήνιο!!!!!!!!)  και έπιασαν την ευκαιρία από τα μαλλιά.
Προσπάθησαν και κρατήθηκαν κοντά στο σκορ και μόνο όταν ξύπναγε ο αντίπαλος (κυρίως με σουτ) έχαναν την επαφή στο σκορ.
   Δεν τράβηξε ο Κουμλέλης  ούτε και το μεγάλο ατού που είχε μέσα στην ρακέτα . Θα περίμενε κανείς η μπάλα να περνάει μέσα στην ρακέτα γιατί όπως και να΄χει είχε καλύτερο υλικό.
Κάτι τέτοιο δεν έγινε . Η Ασπίδα μπλόκαρε καλά τα ατού του αντιπάλου και κατάφερε να τρέξει το παιχνίδι έχοντας σε καλή ημέρα τα γκάρντ της. Τουλάχιστον στο πρώτο μέρος ο Δούκας Γρούδος έκανε καταπληκτικό παιχνίδι. Μαζί του οι Σταυριανός -Αποστολου και φυσικά ο πολύ καλός Τατάρης.
   Κερασάκι στην μεγάλη προσπάθεια της Ασπίδας ο Κωττάκης.
Δεν τράβηξε ο Κουμλέλης αλλά είχε λύσεις στον πάγκο ο Σχοινάκης -Μαγιάνης.
Τα κάστανα από την φωτιά τα έβγαλε πρώτα ο Μουζίκας με τρία αν δεν κάνω λάθος συνεχόμενα τρίποντα που έβαλαν θηλιά στην Ασπίδα και μετά πήρε σειρά ο"Κούλης" Χαριζάνης  μαζί με τον Παπαζώτο.
Συνολικά αυτοί οι τρεις έβαλαν 43 πόντους τους 27 με  3ποντα.
Αυτό όμως δείχνει εάν μια ομάδα είναι μεγάλη. Είχε λύσεις από τον πάγκο στα δύσκολα.
Η Ασπίδα παρόλο που γινόταν λόγος για συντριβή τα πήγε άριστα. Με την εμφάνισή της έδειξε πως δίκαια είναι πρωταθλήτρια Β΄Ανδρών .

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ
22-22, 05-17, 13-16, 18-19
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ 


ΑΣΠΙΔΑ(Παναγιωτόπουλος-Παπαδόπουλος)
Γκιουλέας2,Αποστόλου18(2), Γρούδος 13, Καλαματιανός,Χατζόπουλος,Παπαδάκης 2, Σταυριανός1
Κοτσάφτης.Σκούπρας,Τατάρης 13(1),Κωττάκης6,Κοτζαμπάσης.

ΑΓ,ΒΑΡΒΑΡΑ(Σχοινάκης-Μαγιάννης)
Παπαζώτος 12(3),Ανίσογλου6(2),Σκοπίδης Κινίσογλου3(1).Ζωτίδης,Μουζίκας 20(4),Σουλίδης,Κουμλέλης10Χαριζάνης 11(2),Κατσικάς4,Φασουλάς6,Μυτικόπουλος1.


 Η Γραμματεία................












ΛΗΞΗ...........













































Δεν μπόρεσαν για δεύτερη φορά να γίνουν τροπαιούχοι.

3 σχόλια:

  1. Αρχικα, θα ηθελα να δωσω συγχαρητηρια στα παιδια που κερδισαν δικαια το τροπαιο.! Ομως, αξιζει να αναφερθει πως θα μπορουσε να ειναι ανετα στα δικα μας χερια..! Μας υποτιμησαν και αυτο φανηκε, αν και η διαφορα μας μεσα στο παρκε δεν ηταν και πολυ μεγαλη.. Πιστευω ακραδαντα (και ας φανω υπρβολικος απο καποιους) οτι ηταν αρκετα τυχεροι, καθως εζησα το παιχνιδι, ομως δεν μπορεις να θεωρεισαι φαβορι, (να πηγαινεις για 30αρα) και να κερδιζεις με τα τριποντα.. Ενταξει, δεν λεω ειχαν εμπειρους και μεγαλους παικτες ομως καθε φορα που γυριζαμε το παιχνιδι στους 3-5 ποντους (πραγμα πολυ δυσκολο απεναντι σε αυτην την ομαδα), ''τρωγαμε'' 2 τριποντακια και αντε παλι πισω... Βεβαια, δεν θελω σε καμια περιπτωση να αμφισβητησω την δικαιη νικη τους, θα ηθελα ομως να τονισω την αξιοπρεπεστατη εμφανιση της ομαδας μου, που πιστευω οτι αξιζε κατι παραπανω απο την ''θεα'' τυχη.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορει να μας φταιει μονο η τυχη...ειχαμε απεναντι μας εμπειρους παικτες που ξερουν να εκμεταλλευονται αυτα που τους δινει η αντιπαλη αμυνα..εμεις προτιμησαμε να περιορισουμε τη δραση στη ρακετα τους.Οσο αντέχαμε να δωσουμε "τρελο" ρυθμο στο παιχνιδι και να τρεχουμε ειμασταν κοντα αλλα δεν γινεται να το κανουμε 40 λεπτα αυτο.Κυπελλο μπορει να μην πηραμε και να μην καναμε το νταμπλ αλλα καναμε κατι καλο σαν ομαδα και ελπιζω να αποδειξαμε οτι αξιζαμε ,αγωνιστικα,να παιζαμε Α απο τη φετινη χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημασία έχει να χαίρεσαι το παιχνίδι.Και αυτό φαίνεται.
    Πιστεύω ότι τελικα η επιλογή να γίνει στο "Φ.Α" ήταν η καλύτερη.
    Αν είχε και λίγη παραπάνω προβολή και περισσότερο κόσμο θα ήταν ακόμη καλύτερα.
    Αλλά και πάλι όλα ήταν όπως έπρεπε να γίνονται παιχνίδια μπάσκετ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή