Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η απάντηση της Ένωσης.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση ως απάντηση στην καταγγελία της ακαδημίας της Ασπίδας .

Η ανακοίνωση βγήκε στο blog :http://kavalabasket.blogspot.com



Στην ομάδα μας κ. Πρόεδρε και Μέλη του ΔΣ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ σας βεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχουν αποστήματα!

                                                                                                     
                                                                       Καβάλα 20/3/2012
                                                                                                      
Προς: Πρόεδρο και Διοικητικό Συμβούλιο ΕΚΑΣΑΜΑΘ

 Κύριοι,
 Τη προηγούμενη εβδομάδα γίναμε μάρτυρες και αποδέκτες μίας απαράδεκτης και στημένης κατασυκοφάντησης, εις βάρος......
 Μέλους του Δ.Σ. της Ε.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ αλλά και ολόκληρου του Συλλόγου, από το Δ.Σ της ΑΣΠΙΔΑΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ, μέσω επιστολής που σας  έστειλε  αλλά και δημοσίευσε στο επίσημο BLOG της.
Την ίδια επιστολή αναδημοσίευσαν και σχολίασαν έντυπα και  ηλεκτρονικά  μέσα της πόλης της Ξάνθης αλλά και της περιοχής γενικά.

Εξ αρχής δηλώνουμε ότι είμαστε υπέρμαχοι στο να έρχονται στο φως όλα τα κακώς κείμενα και οι παρατυπίες, ούτως ώστε να εντοπίζονται και  να διορθώνονται!
Αυτός άλλωστε είναι και ο ρόλος μας μέσα  στην ομάδα μας, σαν μέλη του Δ.Σ,  αλλά και στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ  όπου είμαστε μέλη, υποστηρικτές και στυλοβάτες , σε σημείο που μερικές φορές ο ζήλος μας  να έχει παρεξηγηθεί από  ορισμένους υστερόβουλους και κακόβουλους, δήθεν υποστηρικτές της!

Ουδέποτε υπονομεύσαμε ούτε την ΕΚΑΣΑΜΑΘ αλλά ούτε κανέναν  άλλον, είτε σε ατομικό, είτε σε Συλλογικό επίπεδο, γεγονός το οποίο κρίνεται από την ιστορία κάθε ομάδας αλλά και καθενός από εμάς ξεχωριστά!
Συγκεκριμένα στην επιστολή της η ΑΣΠΙΔΑ 2001, αναλίσκεται σε αριθμημένες (και όχι μόνον) ανυπόστατες συκοφαντίες και λασπολογίες (που φυσικά δεν αποδεικνύονται),για δήθεν εξωαθλητικές
ενέργειές μας που σκοπό έχουν να αλλοιώσουν τα αποτελέσματα των διαφόρων αγώνων υπέρ των δικών μας ομάδων!

Δυστυχώς, αντί ο Πρόεδρος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ κ. Νικολόπουλος να ζητήσει εξηγήσεις και αποδεικτικά στοιχεία για τις σοβαρές υποτίθεται καταγγελίες της ΑΣΠΙΔΑΣ 2001, από το Δ.Σ. της ΑΣΠΙΔΑΣ που έγραψε την επιστολή, φαίνεται ότι υιοθέτησε όλα τα ψεύδη και τις συκοφαντίες, ερχόμενος σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ Ε.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ  και Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Κώστα Παπακωνσταντίνου,
λέγοντάς του ότι  πρέπει να << συμμαζέψει>> το μέλος και Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου μας κ. Σωτήρη Βεζερτζή! 
Να << συμμαζευτούν>>  τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ για να μην κάνουν τι; 

Να μην εφαρμόζουν τους κανονισμούς της ΕΟΚ και της διοργανώτριας αρχής ΕΚΑΣΑΜΑΘ;

Να μη λαμβάνουν μέρος σε όλα τα αγωνιστικά πρωταθλήματα ανεξαιρέτως , παρά μόνον επιλεκτικά και κατά το συμφέρον τους;

Να μην αγωνίζονται και να μηδενίζονται, ούτως ώστε να μην μετέχουν στην τελική φάση του Πρωταθλήματος ΕΚΑΣΑΜΑΘ Εφήβων για λόγους που αυτοί γνωρίζουν και θα έπρεπε να σας αναφέρουν;

Μήπως δεν θα έπρεπε να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη του αθλήματος διοργανώνοντας Τουρνουά Χριστουγέννων μικρών ηλικιών, αγοριών και κοριτσιών από όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και όχι μόνον (4 ημέρες με συμμετοχή το λιγότερο 10 ομάδων), ενισχύοντας ταυτόχρονα την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Συλλόγων;

Ή μήπως δεν θα έπρεπε να διοργανώνουμε κάθε καλοκαίρι δωρεάν Camp υπό την Αιγίδα της ΚΑΕ;

Είναι μακρύς ο κατάλογος αυτών που ίσως κατά την γνώμη κάποιων ( που κόπτονται για την ανάπτυξη του μπάσκετ) δεν θα έπρεπε να κάνουμε, αλλά εμείς τα κάνουμε και είμαστε υπερήφανοι γι αυτό!

Στην ομάδα μας κ. Πρόεδρε και Μέλη του ΔΣ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ σας βεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχουν αποστήματα!

Ίσως αποστήματα να υπάρχουν αλλού, σε άλλους χώρους που εμείς δεν γνωρίζουμε, αλλά  ούτε και έχουμε την διάθεση να έρθουμε σε επαφή μαζί τους, όσο και αν αυτοί  πιθανώς να θέλουν το αντίθετο και να μας παρακολουθούν, άκουσον άκουσον, ακόμη και με βιντεοκάμερες για να καταγράψουν την συμπεριφορά μας!

Εμείς απλά τους υπενθυμίζουμε ότι τέτοιου είδους ενέργεια παρά την θέλησή μας είναι παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και διώκεται ποινικά από τον νόμο! Εσείς πρέπει να <<συμμαζέψετε>> και να καταγγείλετε αυτούς που έγραψαν την απαράδεκτη και συκοφαντική επιστολή-ανακοίνωση του Δ.Σ. ΑΣΠΙΔΑ 2001 ΞΑΝΘΗΣ ,η οποία αν μη τι άλλο είναι και ανυπόγραφη!
  



Για το Δ.Σ. Ε.Κ. ΚΑΒΑΛΑΣ
 

 Ο Πρόεδρος                                                 Ο Γεν. Γραμματέας
    Ε. Γοργίας                                                          Σ. Βεζερτζής
 




Σχόλιο:
Γίνεται προσπάθεια άραγε το παιχνίδι του Σαββάτου να γίνει ροντέο?????????


4 σχόλια:

  1. Δεν ντρέπονται λίγο εγώ αυτό έχω μόνο να πω !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. me to kalo na mas er8oun to savvato!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία ανακοίνωση... Για γέλια.... η ανακοίνωση υποστηρίζει τον κύριο που υπογράφει την ανακοίνωση :) Λες και δεν ξέρουν όλοι τι γίνεται, στρουθοκάμηλοι!!!
    Έτσι εξηγείται γιατί έχει καταντήσει έτσι και το μπάσκετ!!! Έτσι εξηγείται γιατί δεν θα πάμε ποτέ μπροστά!! Θα είμαστε πάντα έθνος ανάδελφο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. auti pou proagoun to basket tis kavala den dinoun to deltio sto paidi mou edw & 2 xronia !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή