Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Aνακοίνωση φωτιά!!!!!!!!!!!!!! ΩΣ ΕΔΩ...ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!!!

Μια ανακοίνωση φωτιά από την Ακαδημία της Ασπίδας (μέσω επισήμου σάιτ) με αφορμή τα όσα έγιναν στο παιχνίδι Kορασίδων ,Ένωση-Ασπίδα και όχι μόνο.

Έχει τίτλο
  "ΩΣ ΕΔΩ ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ"

Το Σάββατο 10 Μαρτίου, για ακόμα μία φορά, γίναμε μάρτυρες κωμικοτραγικών και ταυτόχρονα προκλητικών γεγονότων στο γήπεδο της Καβάλας με πρωταγωνιστή τον γνωστό κύριο Βεζυρτζή με τις πολλές ιδιότητες. Ο εν λόγω κύριος, άλλοτε εκπρόσωπος της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., άλλοτε παράγοντας της Ένωσης Καβάλας, άλλοτε υπεύθυνος επιλογής των κλιμακίων και άλλοτε εκφοβιστής των διαιτητών ξαναχτύπησε εισβάλλοντας στον αγωνιστικό χώρο, διακόπτωντας τον αγώνα με απαίτηση να κάνει ένσταση επειδή μία παίκτριά μας φορούσε στην φανέλα τον αριθμό 18!!!
Επειδή λοιπόν το ποτήρι ξεχείλησε από ανάλογες και μακροχρόνιες παρόμοιες συμπεριφορές του συγκεκριμένου κυρίου, που "κοσμεί" με την παρουσία του τα γήπεδα της περιοχής μας ζητούμε από την διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων να μας απαντήσει στα παρακάτω:
1. Με ποια ιδιότητα ο συγκεκριμένος κύριος διέκοψε το παιχνίδι κορασίδων ΕΝΩΣΗ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΑΣΠΙΔΑ 2001 ΞΑΝΘΗ ζητώντας να γίνει ένσταση, από την στιγμή που δεν ήταν γραμμένος στο φύλλο αγώνα;
2. Με ποιο δικαίωμα οι διαιτητές δεν αναφέρουν και αποκρύπτουν το γεγονός στο φύλλο αγώνα; Ο συγκεκριμένος κύριος απολαμβάνει κάποιου είδους ασυλία και δεν το ξέρουμε
3. Οι ορισμοί των διαιτητών αλλάζουν από κάποια αόρατη δύναμη, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση των ομάδων; O ορισμένος κύριος Μπακάλης εξαφανίστηκε και την θέση του πήρε ο κ. Μαγκαφάς.
4. Πώς κάποιος, που εκπροσωπεί την Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. και επομένως πρέπει πρώτος να τηρεί τους κανόνες, μεσολαβεί για να μαγνητοσκοπηθεί παιχνίδι τρίτης ομάδας, χωρίς την άδεια του γηπεδούχου σωματείου;
5. Υπάρχει κάποιος κανονισμός που επιβάλλει η ομάδα του κυρίου Βεζυρτζή να κερδίζει πάντα με κάθε τρόπο; Ας μας ενημερώσουν για να αποσύρουμε τις ομάδες μας και να μην συμμετέχουμε περαιτέρω στην φαρσοκωμωδία. Ήδη μετά τα περσινά γεγονότα στο ίδιο γήπεδο, δεν δηλώσαμε συμμετοχή φέτος στα πρωταθλήματα παμπαίδων
κορασίδων σε ένδειξη διαμαρτυρίας. 
Προφανώς αυτό επιδιώκουν οι δήθεν υποστηρικτές της ανάπτυξης του αθλήματος.
Μετά από όλα τα παραπάνω ενημερώνουμε την διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων ότι όλα τα παιχνίδια των ομάδων μας από εδώ και πέρα θα βιντεοσκοπούνται. Την επόμενη φορά που θα συμβεί ανάλογο περιστατικό με τον εν λόγω κύριο θα αποσύρουμε την ομάδα μας και θα κοινοποιήσουμε τα γεγονότα με οπτικό υλικό σε όλους τους αρμόδιους φορείς. Αν κάποιοι νομίζουν ότι θα συνεχίσουν να είναι υπεράνω νόμων και κανονισμών πλανώνται οικτρά. Ως εδω.....
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας δεν έχει κανένα απολύτως παράπονο από την φιλοξενία, που ήταν άριστη και την συμπεριφορά όλων των ανθρώπων της Ένωσης Καβάλας που βρισκόταν στον πάγκο. Επίσης να τονίσουμε ότι η ομάδα μας έχασε δίκαια το συγκεκριμένο παιχνίδι από έναν ανώτερο αντίπαλο, που κατά πάσα πιθανότητα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα κορασίδων δικαιότατα, διαθέτοντας την ποιοτικότερη ομάδα.
Με εκτίμηση το Δ.Σ. της ΑΣΠΙΔΑΣ 2001 ΞΑΝΘΗ
Πηγή :http://www.aspidabc.gr


Σχόλιο.

Συμφωνώ δεν συμφωνώ (που συμφωνώ   και επαυξάνω ) μπράβο . Πρώτα γιατί δημοσιοποιούν την άποψή τους "Δημόσια" και δεν κρύβονται πίσω από ιδιότητες και ομάδες.
Είναι ο εκπρόσωπος ομάδας που με την συμπεριφορά του κάνει μεγαλύτερη ζημιά στην ομάδα του στην πόλη του και στο άθλημα . Είναι εκείνος που δεν άφηνε κανένα να τραβήξει βίντεο γιατί τάχα δεν είχαμε πάρει άδεια..αλλά ο ίδιος έχει το δικαίωμα να κάνει το ίδιο γιατί είναι παράγοντας. Είναι αυτός που στο διάλειμμα τραβάει τα αυτιά των διαιτητών γιατί δεν παίζουν όπως πρέπει την ομάδα του. 
Είναι αυτός που εκδικείται   διαιτητή και δεν το βάζει να παίζει γιατί απλά είχε το θράσος ο εν λόγω διαιτητής να παίξει 50-50 μέσα στα Ποταμούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και πολλά άλλα τέτοια.
Μπράβο τους γιατί όπως και να έχει μερικοί μάλλον αλλιώς κατάλαβαν τον ρόλο τους  σε διάφορα Δ.Σ  .
Μπράβο γιατί επιτέλους ξύνονται χρόνια αποστήματα που δημιούργησαν πολλοί και η μοναδική προσπάθεια ήταν θεραπεία με ασπιρίνες όταν το καρκίνωμα καλπάζει.

4 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει μπάσκετ, πεθαίνει το μπάσκετ στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη , αυτά είναι λέξεις -σλόγκαν που κυκλοφορούν στα μπασκετικά στέκια και σε συζητήσεις μεταξύ μας. Αλήθεια η ψέματα΄....δεν ξέρω τελικά.
    Για ένα άθλημα που δεν έχει καμία σοβαρή αντιμετώπιση πλέον από την E.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ. , τα Σωματεία, τους Διαιτητές, τους ίδιους τους φιλάθλους. ποιος και τι φταίει αλήθεια?

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

    Κάποτε μιλούσαν για την μασονία του μπάσκετ και τώρα εμείς οι μπασκετικοί μασόνοι γίναμε άθελα μας οι μεγαλύτεροι πολέμιοί του.
    Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε εμείς ...

    «Δεν θεωρώ ότι το basket είναι χώρος τραμπούκων. Ωστόσο παραδέχομαι ότι ορισμένοι είμαστε μέρος του προβλήματος. Ο καθένας οφείλει να αναγνωρίσει τα λάθη του. Δεν μπορούμε να διαχωρίζουμε τους εαυτούς μας. Δεν βοηθάει όμως μόνο να κατακεραυνώνουμε. Να λέμε και τα καλά. Αν λέμε μόνο τα κακά να αναφέρουμε και το δικό μας ρόλο».

    Φυσικά πιστεύω ακράδαντα και υποστηρίζω πως πρέπει επιτέλους να αρχίσουν όλοι να εμπιστεύονται τους νέους ανθρώπους, πως πρέπει όλοι να είναι επαγγελματίες στο μάνατζμεντ και ερασιτέχνες στην καρδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπητέ Δημήτρη τώρα θα ήθελα την γνώμη σου και την τοποθέτηση σου εάν υπάρχει μπάσκετ.
    Βάζεις ζήτημα σεβασμού και καλά κάνεις μόνο που πιστεύω πως η βαρύτητα της αντιμετώπισης του αθλήματος έχει σειρά και βαρύτητα. Όσο και να βρίζει ο κάθε γονιός σαν εμένα έχει διαφορετικό ειδικό βάρος από την ευθύνη που έχει πχ το Δ.Σ της Εκασαμαθ που είναι και η ανώτατη αρχή.
    Αν υπάρχει μπασκετική μασονία σημαίνει πως το μπάσκετ έμεινε σε λίγους και προφανώς κακούς.
    Γιατί τώρα έφυγαν οι φίλαθλοι και οι "καλοί" υπάρχουν θέσεις και απόψεις γιαυτό.
    Σίγουρα δεν είναι χώρος τραμπούκων αλλά καντάντησε χώρος "παραγοντων" που σκέφτονται την προσωπική τους εξέλιξη....
    Πόσο καιρό το λέμε επιτέλους να γίνει μια μάζωξη ουσιαστική όλων των παραγόντων του μπάσκετ μέχρι γονείς ΜΜΕ μπλογκ κλπ για να γίνει μια ουσιαστική κουβέντα και όχι μαζώξεις τύπου για να βγει η ευθύνης (καταλαβαίνεις τι λέω).
    Αν κατάλαβες καλά περιμένω μια τοποθέτησή σου ως πρόεδρος του συνδέσμου Διαιτητών Θράκης ακόμη και προσωπικά σαν Μ.Δ για την κατάσταση και προπάντων την παρουσίαση προτάσεων και λύσεων. Κάποτε πρέπει να ανοίξει ο διάλογος.
    Πιστεύω ότι υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι έχουν φαίνεται διάθεση και περιμένουν στήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kala aytoi ekei sthn ekasamath den atalavane akomi oti eklegontai kai den diorizontai! eklegontai apo tis omades gia na yphretoyn tis omades! oi kaisares sthn romh!oust!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. paidia apo osa ematha kai serres kai komotini ta idia ekane sto efhviko. kai oi diaithtes tpt.....xestes mhn toys kopsei gia kakh diagogh

    ΑπάντησηΔιαγραφή