Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΕΦΗΒΙΚΟ ΑΣΠΙΔΑ -ΓΑΣ 60-65

Είχε Φώτη (Στογιαννίδης)   και Πάτκα  στις τάξεις του....... το ήθελαν περισσότερο και δίκαια κέρδισαν .
60-65 νίκη για τον ΓΑΣ .....
Αύριο το επόμενο παιχνίδι ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ.
Όποιος ήταν περισσότερο προετοιμασμένος στην διάρκεια των διακοπών θα κέρδιζε.
Σε όποιον δεν κάθησαν βαριά τα μελομακάρονα -κουραμπιέδες θα  έβγαινε νικητής.


Την νίκη την ήθελε πιο πολύ ο ΓΑΣ τουλάχιστον στα τελευταία 1,40 λεπτά και την πήρε.
Με τα δύο τρίποντα του Γεωργακούδη σε αυτό το χρονικό διάστημα   κατάφερε όχι μόνο να περάσει μπροστά αλλά να κάνει μια διαφορά 5 πόντων και το κυριότερο να μπλοκάρει την αντίπαλο που δεν μπόρεσε να απαντήσει.
Με ηγέτες  τους Πάκτα Νο 15 που ήταν η κολώνα στα πρώτα δύο δεκάλεπτα και στην συνέχεια τον δικό μας Φώτη Στογιαννίδη που έδειξε ότι δεν ξέχασε το μπάσκετ κατάφερε και έκανε το 2/2 .
Κακό παιχνίδι χαμηλό σκορ αλλά είχε πάθος και απίθανη εξέλιξη. Και οι δύο ομάδες είχαν κάποιες μικρές εκλάμψεις και κατάφερναν στιγμιαία να δημιουργούν πότε η  μια πότε η άλλη μια διαφορά 4-5 πόντων. Η συνέχεια ήταν κακή και οι διαφορές χάνονταν εύκολα από τα πολλά λάθη.
Για ένα ακόμη παιχνίδι η αστοχία σε βολές της Ασπίδας  ήταν πιστεύω καθοριστική για την εξελιξή του .
Το αντίπαλο δέος στους Πάκτα και Στογιαννίδη προσπάθησε να γίνει και κατάφερε ο Ελευθεριάδης αλλά μέχρι εκεί. Ήταν φανερή η έλειψη προπονήσεων και όποιαδήποτε άλλη δικαιολογία είναι ασήμαντη. Μπορεί να χαθηκε το παιχνίδι γιατί δεν  μπήκε ο τάδε παίκτης κλπ αλλά δεν γίνεται να έχεις δύο καρπούζια στην μασχάλη. Ξέρω πως σε αυτές τις ηλικίες η πίεση για διάβασμα δεν είναι μόνο "επένδυση" αλλά καταντάει παραλογισμός......
Για ποιό λόγο χρειάζεται να πηγαίνουν στο σχολείο τα παιδιά και να χάνουν πολύτιμες ώρες από τα φροντιστήρια.........................
Προσπάθησα να βιντεοσκοπήσω όλο το 4ο δεκάλεπτο αλλά για μια ακόμη φορά προδόθηκα από τις κάρτες αποθήκευσης.
Αποτέλεσμα να χαθούν σημαντικά στιγμιότυπα.
Ελπίζω το κακό να είναι μικρό.

http://youtu.be/7opzxF6vBF4

 (Αν αργεί υπομονή......θα παίξει κάποια στιγμή)


πόντοι 





















3 σχόλια:

  1. Αγαπητό xanthibasket,
    αφού ευχηθώ χρόνια πολλά σ' όλους τους φίλους σου, θα ήθελα να προσθέσω στο σχόλιο σου και την εξαιρετική απόδοση του Γεωργακούδη (είναι άδικο να μη πούμε ένα καλό λόγο), όχι μόνο για τους καθοριστικούς πόντους που πέτυχε σε καίρια σημεία του παιχνιδιού, αλλά και για τον τρόπο που διεκπαιρέωσε τα καθήκοντα του.
    Επίσης γράφεις "κακό παιχνίδι - χαμηλό σκορ", όμως τι παραπάνω μπορεί να περιμένει κανείς απ' αυτά τα παιδιά μ' αυτή την παγωνιά. Ειδικά αυτοί που έρχονται από τον πάγκο τους αξίζει ένα μπράβο παραπάνω, όπως συγχρητήρια αξίζουν σ' όλους όσους αφιερώνουν χρόνο και ενέργεια για το καλό του μπάσκετ με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί σήμερα.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!!!Και γηπεδάρα και θέρμανση με 20 φιλάθλους???
    Βλέπεις σε λίγο δεν θα πατάει κανείς.
    Η κριτική δεν έχει να κάνει με την απόδοση. Πιστεύω ότι έδωσα την άποψή μου και το τι φταίει για την κακή απόδοση των παικτών.
    Εμείς άραγε θα μπορούσαμε να είμαστε καλοί έως άριστοι όπως απαιτούμε από τα παιδιά σε πάνω από μία απασχόληση?????
    Και δουλευταράς και ερωτιάρτης σούπερ και καλός οικογενειάρχης δεν γίνεται...
    Γιατί το ίδιο θέλουμε από τα παιδιά μας???
    Μήπως είναι Υπεράνθρωποι ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απολύτως. Η αναφορά μου για τις συνθήκες δεν αφορούσε στο συγκεκριμένο γήπεδο ( έτσι κι αλλιώς είναι στολίδι ) αλλά όλα τα γήπεδα της χώρας, εκτός ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή