Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΑΡΙΩΝΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ 60-58 .


Την ίδια ώρα έπαιζε η εφηβική ομάδα της Ασπίδας με την αντίστοιχη του Εθνικού σε ένα αδιάφορο παιχνίδι. Μοιραία το παιχνίδι  ανδρών  θα ήταν καλύτερο. Εξάλλου έπαιζε και ο Εθνικός .Πρώτος στον όμιλο αήττητος κλπ.

Όταν υπάρχει αδιαφορία αυτά συμβαίνουν.  Σε ολόκληρο το διάστημα της διακοπής λόγω εορτών δεν μαζευτήκαμε για προπονήσεις. Ήμασταν επιπόλαιοι κακοί και το αποτέλεσμα ήταν η ήττα.
Γ.Κανδύλης (Εθνικός).

Η καλύτερη κριτική για το παιχνίδι.

Πρώτα μια κουβέντα για τον άτυχο Θυμιανίδη.
Πριν καλά αρχίσει το παιχνίδι στην πρώτη φάση σε ένα κλέψιμο που έκανε χτύπησε με αποτέλεσμα να πάει στο νοσοκομείο και το δώρο ήταν μερικά ράμματα.  Περαστικά στον μικρό.
Αυτό που είδαμε ήταν κακοποίηση του μπάσκετ. Εάν εξαιρεθεί ο Σ.Τελούδης  από τον Εθνικό και ο "γερο Ντράγκαν" από τον Αρίωνα (καθοριστικά τρίποντα στο τέλος) όλα τα άλλα ήταν να μην πω.
Τιμή μου που γνώρισα από κοντά παίκτες σαν τον Στέλιο τον  Πομακάκη-Σείνη  και φυσικά τον Μπιμπισίδη που σήμερα οργίασε ..................
Χαμηλό σκορ λάθη επί λαθών και μπάσκετ πουθενά.


Ευχαριστημένος από την σπουδαία νίκη ο προπονητής του Αρίωνα!!!!!!!
"Πριν από το παιχνίδι στα αποδυτήρια του είπα ότι δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τι θα γίνει στο παιχνίδι της Ολυμπιάδας .Να δούμε το παιχνίδι ως τελικό. 
Στόχος μας ήταν να βρούμε τρόπο να σταματήσουμε τους Τελούδη και Χονδρόπουλο. Μπήκαμε πολύ χαλαροί στην άμυνα και χωρίς μυαλό στην επίθεση. Στο ημίχρονο  οι οδηγίες ήταν και πάλι για την άμυνα  προκειμένου να μας ξεφύγει ο αντίπαλος (-5) καθώς και να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στα τελειώματα.Με περισσότερη ψυχή παίξαμε κατά διαστήματα στο δεύτερο μέρος καλύτερη άμυνα .Ήμασταν  λίγο καλύτεροι από το πρώτο μέρος στην επίθεση. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Είμαι ευχαριστημένος από την νίκη αλλά η νίκη της Ολυμπιάδας δεν άφησε να χαρούμε την σπουδαία επιτυχία.
Κέρδισε η Ολυμπιάδα και ουσιαστικά βγήκαμε εκτός μάχης για τα play-off.
Πιστεύω ότι η ομάδα που έχει μέσο όρο ηλικίας 26 έτη με λίγη παραπάνω δουλειά θα μπορέσει να κάνει την διαφορά την επόμενη χρονιά"














 Χωρίς μεγάλα λάθη η διαιτησία .....


Δείτε το βίντεο  χωρίς άλλα σχόλια.

http://youtu.be/cDivurkHhn0





1 σχόλιο:

  1. Κρίμα γιατί ο φετινός Αρίωνας άξιζε να είναι στα πλέι-οφ ανόδου, αλλά αυτοκτόνησε στις 2 ήττες από την Κομοτηνή, καθώς και στο ότι δεν κράτησε τη διαφορά των 14 πόντων στην Αλεξ/πόλη με την Ολυμπιάδα. Σίγουρα κόστισε η απουσία του Μαρουλάκη. Θα ήταν καλό να βλέπαμε από κοντά τις καλές ομάδες του άλλου ομίλου, τώρα τα ματς για την παραμονή αναμένοντια αδιάφορα και εύκολα για τον Αρίωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή