Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΕΦΗΒΙΚΟ ΓΑΣ -ΑΕΚ 72-62

Μεγάλη νίκη για την ομάδα του ΓΑΣ απέναντι στην ΑΕΚ με 72-62 .Ημίχρονο 35-33
"Δίκαιη  την χαρακτήρισε και ο προπονητής της ΑΕΚ Σ.Βουτσάς μιας και ο ΓΑΣ ήταν καλύτερος είχε ψυχή και ήθελε περισσότερο την νίκη. Για ένα ακόμη παιχνίδι κολλήσαμε στην ζώνη άμυνας του αντιπάλου."
Για μια ακόμη φορά δεν ήταν πλήρης η ομάδα του και αυτό είναι το μεγάλο του παράπονο.
Μπορεί να ξεκίνησαν με πολλές επιδιώξεις αλλά κάπου κόλλησε η προσπάθεια. 


Η γνώμη του προπονητή τουΓΑΣ
ΓΑΣ
Π.Φωτεινάκης:Δίκαιη νίκη για την ομάδα μας, που είχε το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Παρουσιαστήκαμε με πολύ διάθεση και δύναμη και με
καλή τακτική προετοιμασία, αλλά και με υψηλά ποσοστά ευστοχίας από μακριά στην πολύ κλειστή άμυνά του. Όταν δε προσαρμοστήκαμε στην φιλοσοφία των σφυριγμάτων
των διαιτητών (εννοώ κυριώς την πολύ ευκολότερη χρέωση φαουλ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια) τα πράγματα έγιναν ευκολότερα και το μόνο ενδιαφέρων ήταν αν θα καλύπταμε την διαφορά του πρώτου αγώνα. Ευτυχώς, τα λάθη από χαλάρωση των τελευταίων λεπτών δεν μας στοίχισαν αφου είχαμε εξασφαλίσει μεγαλύτερη διαφορά (+16) από αυτή που χρειαζόμασταν. Θέλω να τονίσω το πολύ καλό κλίμα του αγώνα, που ενώ ήταν ιδιαίτερα κρίσιμος πραγματοποιήθηκε σε άριστες συνθήκες και σε αυτό συνέβαλλαν όλοι.



Μετά την νίκη του ο ΓΑΣ βλέπει με άλλο αέρα την συνέχεια του πρωταθλήματος.
Όχι μόνο κέρδισε αλλά κάλυψε με +1 πόντο την διαφορά από το πρώτο παιχνίδι.
Αντίθετα η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να πάρει μπροστά και ήδη μετράει 3 συνεχόμενες ήττες με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στην κούρσα.
Να ευχαριστήσω και τους δύο προπονητές για τις πληροφορίες τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου