Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΕΦΗΒΙΚΟ 3η αγωνιστική.

2ος Όμιλος

   Αγώνας                         1ος γύρος
Ασπίδα-Ολυμπιάδα         (81-51)
Εθνικός-Αρίων                (78-87)
Σπάρτακος -ΓΑΣ             (45-63)
ΑΕΚ-Ηρακλής       20-0  (20-0)

  Στην Αλεξ/πολή το πιο δυνατό παιχνίδι .Εθνικός -Αρίωνας.
Με την προϋπόθεση ότι θα έχει ξεπεράσει την ήττα του από την Ασπίδα ο Αρίωνας. Έχει καλό υλικό αλλά αδούλευτο (που είναι οι προπονήσεις οέο).
Προκειμένου να σκάσει η χολή του θα πρέπει να καταλάβει ο Β.Αρβανιτίδης ότι εάν δεν κατεβαίνουν στις προπονήσεις οι παίκτες δεν θα πρέπει να περιμένει και την ανάλογη πορεία . Όσο και να θέλει αυτός αν δεν μπορούν να τα χέρια και τα πόδια τους οι παίκτες του τζάμπα ο κόπος. Ο παλιός Χ.Παπαδόπουλος τα έφαγε με το κουτάλι αυτά.
ΕΘΝΙΚΟΣ
   Ο  Εθνικός έχασε την ευκαιρία για καλό πλασάρισμα μετά την ήττα από τον ΓΑΣ όπου κατέβηκε με μισή ομάδα. Φέτος σαν ακαδημία σε όλα τα τμήματά της είναι αγνώριστη. Πρωταγωνιστεί σε όλα τα αγωνιστικά πρωταθλήματα.
   Στα υπόλοιπα παιχνίδια η πρωτοπόρος Ασπίδα υποδέχεται την Ολυμπιάδα και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα.
   Στο Διδυμότειχο πηγαίνει ο ΓΑΣ του Π.Φωτεινάκη . Δεν υπάρχει σκέψη για αποτέλεσμα από την νίκη .
Το πόσο εύκολα ή δύσκολα υα το πετύχει εξαρτάται από τον ίδιο και τον Σπάρτακο . Ασφαλώς και θέλει την πρώτη του νίκη ο Φ.Καρλιώτης.
Κατέβασε μια ομάδα μόνο και μόνο για να κάνουν αυτό που αγαπούν οι παίκτες του. Χωρίς πολύ στήριξη δεν χάλασε το χατήρι των παιδιών του και συνεχίζει να τρέχει . Τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται στήριξη γιατί είναι λίγο πριν τα βροντήξει και φύγει..........
   Το ρεπό θα κάνει η ΑΕΚ και είναι ευκαιρία να σκεφτούν οι παίκτες του Σ.Βουτσά εάν είναι καιρός να πετάξουν στα σκουπίδια το καλό ξεκίνημα ........



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου