Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Φιλικά .........26-11-2011

Εκτός τα γυναικεία τμήματα η ακαδημία της Ασπίδας δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις και δεν άφησε να πάει χαμένη η ημέρα.
Διοργάνωσε μίνι τουρνουά με αγώνες μεταξύ των τμημάτων της και σαν κερασάκι στην τούρτα το φιλικό μεταξύ των παιδικών ομάδων  Ασπίδα 2001 -Αστέρα Καβ.
Παρόλο το κρύο οι παίκτες κατάφεραν να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα και να προσφέρουν αρκετές στιγμές με καλό μπάσκετ.
Πρώτα τα εσωτερικά παιχνίδια!!!!






















Βάλθηκαν οι άνθρωποι της Ασπίδας να δώσουν ζωή στο ξεχασμένο στολίδι της πόλης το κλειστό "Φ.Α"  σε κάθε ευκαιρία .
Είναι πολύ σημαντικό να δίνεται οι ευκαιρία σε μικρούς παίκτες να έχουν την δυνατότητα να αγωνίζονται σε τέτοια γήπεδα. Είναι εμπειρία όπως και νάχει και φαίνεται από την χαρά που είχαν οι παίκτες του Αστέρα.
Τέτοια γήπεδα δεν υπάρχουν τριγύρω και αυτό επισήμανε ο εορτάζοντας και καλός φίλος Στέλιος Σαρόγλου του Αστέρα που για ένα ακόμη παιχνίδι είχε την ευκαιρία να μάθει καλά τα της γραμματείας που θα του φανούν πολύ σημαντικά σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις για ένα κριτή.
Πριν την έναρξη του παιδικού πρωταθλήματος είχαν την ευκαιρία οι δύο ομάδες να δώσουν φιλικό στα πλαίσια ενός τουρνουά που πήραν ουκ ολίγες ομάδες μέρος.
Ήταν ουσιαστικά το πρώτο τους παιχνίδι (Αστέρας) και είχαν χάσει με μεγάλη διαφορά από την Ασπίδα. Λίγο πριν το πολύ σημαντικό παιχνίδι του ομίλου του που θα κρίνει την πρωτιά η ομάδα του Αστέρα είχε μια ακόμη ευκαιρία για να μετρήσει τις δυνάμεις της.
Βλέποντα και συγκρίνοντας υπάρχει σαφώς μεγάλη διαφορά σε όλα. Στον τρόπο παιχνιδιού στην τακτική και στην απόδοσή του. Καμιά σχέση με το πρώτο παιχνίδι και αν εξαιρεθούν κάποια λάθη η εικόνα που παρουσίασε ήταν καλή και σίγουρα εάν πάει έτσι στο ντέρμπι θα μπορέσει να πάρει αυτό που θέλει.Ίσως αν δεν υπήρχε ο παράγοντας κρύο να βλέπαμε ακόμη καλύτερο παιχνίδι.







Μπράβο και στις δύο ακαδημίες για το καλό επίπεδο συνεργασίας που έχουν. Για μια ακόμη φορά οι άνθρωποι της Ασπίδας έδειξαν πως έχουν πάνω απ όλα το μπάσκετ. Μην ξεχνούν μερικοί πως το καλοκαίρι η παιδική ομάδα της Ασπίδας ήταν αυτή που έδωσε φιλικό με την πρωταθλήτρια Ένωση λίγο πριν πάει στους τελικούς .Όπως και την χωρίς σκοπιμότητες αγωνιστική της παρουσία στο πρωτάθλημα . Όταν είχε χάσει κάθε ενδιαφέρον δεν κάθισε να χάσει από τον Πανσερ/κό αλλά έπαιξε για την τιμή των όπλων. Ίσως αν κρατούσε τότε διαφορετική στάση κάποιοι άλλοι να πήγαιναν στους τελικούς.
Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε.
     Τέλος θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω την επιστολή ή καλύτερα email που έστειλα στην ΕκασαΜαΘ  με την οποία ζητάω να μάθω (όχι μόνο εγώ αλλά το σύνολο των γονιών) τα κριτήρια  αξιολόγησης και επιλογής στα κάθε είδους κλιμάκια και Εθνικές.

Ήταν ένα καλό αγωνιστικό Σ.Κύριακο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου