Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Εσπευμένα έγινε η κλήρωση των πρωταθλημάτων ανδρών .
Το πρόγραμμα της Α΄ ανδρών με τους δύο ομίλους των 5 ο πρώτος και των 6 ο δεύτερος δίχως φυσικά την συμμετοχή της Β΄ η οποία έμεινε όπως είχε προς δόξα της ανάδειξης του μπάσκετ , μπορείτε να το δείτε εδώ:http://www.evdomi.gr/pub/starcms/repository/static/articles/ar_62417_1.asp

Το πρωτάθλημα ή μάλλον τα πρωταθλήματα  δεν πρόκειται να αρχίσουν  πριν τις 29-10.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Εβδόμης  τα οικονομικά προβλήματα οι περικοπές μεταθέτουν συνεχώς την έναρξη.
Τώρα κατάλαβαν τα οικονομικά προβλήματα???
Αν μέσα μπει μέσα στο καζάνι τα όσα διαδραματίζονται με τον σύνδεσμο διαιτητών Θράκης
χλωμό το βλέπω να ξεκινούν ομαλά.

Πολλοί άνθρωποι θα πρέπει να νιώθουν αυτοί τη στιγμή περήφανοι για τον απλό λόγο ότι απέδειξαν ότι με οργανωμένη πίεση και όχι αφορισμούς τύπου καφενείου κατάφεραν να σπρώξουν τις καταστάσεις .Φυσικά κάποιες ομάδες δεν θα νιώθουν ικανοποιημένες .Αλλά αν το δούμε όλοι από την θετική πλευρά μέχρι και χρήματα μπορεί να πάρουν οι ομάδες μετά το πρέσινγκ που έπεσε όλο αυτό το διάστημα.
Φυσικά όλοι δεν ήταν παρόντες στην μάχη κάτι που είναι συχνό φαινόμενο στην χώρα μας.
Αρκετές φορές στο παρελθόν μπήκαν μπροστά άνθρωποι πήραν υποσχέσεις για στήριξη αλλά στο τέλος οι γνωστοί άγνωστοι έκαναν πίσω.
Αν κάτι άλλαξε που για μένα είνια ελάχιστο γιατί έγινε κάτω από πίεση οφείλετε σε πολύ λίγους .
Και αυτοί οι λίγοι δεν έκαναν πίσω στα δύσκολα έβαλαν πλάτη και σιγά σιγά είδαν και οι υπόλοιποι πως κάτι μπορεί να αλλάξει και μπήκαν στο άρμα.
Όλα αυτά είναι εις γνώση των αρμοδίων και αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτά υπάρχει έντονο παρασκήνιο πίεση όχι μόνο από τους εδώ φορείς .
Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά .
Άνθρωποι που τόσο καιρό ήταν παρόντες απόντες βγήκαν παγανιά .
Κάποτε είχα πει πως πολλοί ερίζουν να γίνουν Βεζύρηδες στην θέση του Βεζύρη.
"Ξέρεις πρέπει να βοηθήσεις γιατί τώρα είναι η σειρά μου "
Και αν δεν έρθεις μαζί μας θα αντιμετωπίσεις δυσκολίες τις οποίες δεν θα έχεις εάν βρεθείς δίπλα στους κατάλληλους την κατάλληλη στιγμή.
Το τι μαθαίνω για τις πιέσεις που ασκούνται δεν λέγεται .Τι δείχνει όλο αυτό????
ΠΑΝΙΚΟ   !!!!!!!!!!!!!!

Και μόνο που μπήκαν στην διαδικασία να τρέξουν δείχνει τον πανικό τους .
Νιώθουν τόσο έντονα πρώτη φορά  πως θα χαθεί η θέση τους το μέλλον τους και τρελαίνονται.
Και μόνο γιαυτό νιώθω πολύ ικανοποιημένος για τα όσα έχω γράψει και πει δημόσια ,άσχετα με την εξέλιξη που θα έχει αυτή η μικρή ιστορία.
Είναι η δεύτερη φορά που ήθελα να δώσω μια απάντηση σε όλους όσους έχουν μάθει στην αδράνεια και θα εξηγήσω ....
Η ατμόσφαιρα που επικρατούσε ήταν πως δεν μπορεί κανένας να κάνει τίποτα γιατί κάποιοι άλλοι δεν θα τον αφήσουν. Είχα εντελώς αντίθετη άποψη που έλεγε πως με συμμετοχή πολλών άμεση δημοκρατία μπορεί να γίνουν θαύματα.
Ένα μικρό θαύμα για μένα είναι η διοργάνωση του all-star.
Αν κάποιοι το θεωρούν μικρό ας το έκαναν πράξη τόσα χρόνια. Με την βοήθεια όλων έγινε πράξη η μικρή αυτή γιορτή που μόνο θετικά είχε.
Είδατε τι μπορεί να γίνει εάν μερικοί μαζευτούν ?????
  "ΔΩΣΜΟΥ ΈΝΑ ΜΟΧΛΌ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΌ ΣΗΜΕΊΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΓΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΥΝΉΣΩ"  
Αυτό το είπε ο Αρχιμήδης..
Πυρήνας του μπάσκετ είναι οι ακαδημίες .Και πυρήνας των ακαδημιών οι παίκτες.
Και μόνο με ειλικρινή σχέση και αληθινή δημοκρατία διαφάνεια και συλλογικότητα στις αποφάσεις μπορεί να γίνει κάτι. Τουλάχιστον μέχρι τώρα υπάρχει αυτή η σχέση .Αν αντέξουν στις πιέσεις γιατί είναι πολύ δυνατές θα φανεί στο χειροκρότημα.
Κάτι που ξεκίνησε με μεγάλη δυσκολία και είναι λίγο πριν το τέλος θα πρέπει να κάνει το παραπάνω βήμα και να αντέξει γιατί μόνο έτσι μπορεί να αλλάξουν τα πράγματα.
Όταν πιστεύεις στην συλλογικότητα στην διαφάνεια όταν πιστεύεις ότι οι ίδιες οι ομάδες πρέπει να αποφασίζουν για τον εαυτό τους και όχι απόμακρα Δ.Σ σε σκοτεινά δωμάτια με έντονη μυρωδιά καμαρίλας τότε μπορεί να αλλάξουν τα πάντα.
Λεφτά δεν υπάρχουν αλλά λεφτά έτσι και αλλιώς αυτοί που είχαν την διαχείρισή τους δεν έδιναν.
Λεφτά εκεί που έπρεπε δεν υπήρχαν παρά μόνο για την προσωπική ικανοποίηση.
Λεφτά στα τμήματα υποδομής δεν δίνονταν καταστρέφοντας το μέλλον παιδιών ακαδημιών.
Σκεφτείτε πως κάθε παίκτης που βγαίνει από ακαδημίες και μπορεί να κάνει καριέρα είναι αυτόματα έσοδα για την ίδια του την ακαδημία.
Όταν καταστρέφεις τα κλιμάκια ουσιαστικά καταστρέφεις  την υποδομή.
Όταν σταματούν να ρέουν τα εύκολα χρήματα θα πρέπει να ψαχθείς να βρεις λύσεις εφικτές σε συνεργασία .Αυτό δεν έγινε ποτέ . Και πως να γίνει κάτι τέτοιο γιατί αυτόματα θα κατέρρεε το ίδιο το σύστημα που στηρίζεται σε μη ορθολογικές σχέσεις και μικροσυμφέροντα.
Αν λοιπόν όλοι εσείς όπως λέτε βαρεθήκατε τόσα χρόνια την αδράνεια και δεν φοβόσαστε και τι παραπάνω να πάθουν οι ομάδες, οι ακαδημίες ??? δίπλα σας υπάρχει και άλλη πρόταση.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου