Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

EΒΔΟΜΗ (ΆΠΟΨΗ)

http://www.evdomi.gr/pub/starcms/repository/static/articles/ar_61301_1.asp
Κάνοντας το συνηθισμένο κλικ στον τίτλο θα διαβάσετε το άρθρο του Χ.Κρυσταλλίδη από την εφημερίδα     ."Εβδόμη" της Καβάλας.
Η θέση που παίρνει ο δημοσιογράφος είναι σαφέστατα υπέρ της υπάρχουσας κατάστασης .
Περνάει πολύ εύκολα τα προβλήματα που υπάρχουν και κυρίως το οικονομικό χωρίζοντας αυθαίρετα σε δύο αντίπαλες τις  ομάδες  αυτούς δηλαδή που θέλουν την αλλαγή στο υπάρχον καθεστώς και σε αυτούς που θέλουν να παραμείνει όπως είναι.
Μόνο που κάνει άθελα του λάθη  γιατί μάλλον δεν θα ξέρει πως η πλειοψηφία των ομάδων σε όλα τα αγωνιστικά επίπεδα στην ουσία όλες οι ακαδημίες θέλουν την αλλαγή .
Και δεν περιμένω από έναν επαγγελματία δημοσιογράφο να θέλει έγγραφα με πρωτόκολλο για να δει το αυτονόητο .Με δημοσκοπήσεις ανεβάζουν κυβερνήσεις και πιέζουν πολιτικούς ......


Στην μικρή μας κοινωνία είναι πολύ εύκολο να δεις τι θέλουν οι ομάδες πόσο μάλλον που το σύνολο των ανθρώπων του χώρου με δηλώσεις τους που υπάρχουν στο μπλοκ έδειξαν εδώ και πολύ καιρό τι θέλουν
Οπότε μένει να μάθουμε ποια είναι η άλλη πλευρά που δεν θέλει τις αλλαγές και στην ουσία είναι η πλευρά της Εκασαμαθ που κρυμμένη πίσω από νομικίστικα  τερτίπια του τύπου δεν μπορεί να γίνουν αλλαγές γιατί δεν το επιτρέπει ο κανονισμός και άλλα τέτοια ευχάριστα
.Είναι η Εκασαμαθ και στην ουσία ο πρόεδρος της .
Σε προηγούμενο  άρθρο του παραπάνω δημοσιογράφου  δίνεται εξήγηση για το αν είναι σύννομη η αίτηση της για αντικατάσταση της Ηράκλειας από την Ασπίδα  ...
"Δεν μπορεί να γίνει γιατί έχει βγει η προκήρυξη του πρωταθλήματος".
Είναι και κατά πάσα πιθανότητα η απάντηση που θα δοθεί την Πέμπτη .

Είναι απορίας άξιο ενώ δεν ήταν παρών στην κλήρωση να γνωρίζει τόσες λεπτομέρειες και να παίρνει μάλιστα θέση  που όλος τυχαία είναι και θέση μέλους του Δ.Σ της Εκασαμαθ που ήταν παρών ......
Μεγάλο επιχείρημα του η πτώση της ποιότητας με την συνένωση των δύο κατηγοριών  και την δημιουργία δύο ομίλων . "όλοι στο ίδιο τσουβάλι" αναφέρει....Γιατί προφανώς θεωρεί πως οι ομάδες της Β΄ κατηγορίας δίκαια βρίσκονται εκεί γιατί δεν έχουν την ανάλογη ποιότητα να βρίσκονται στην Α΄ δίχως να εξετάζει αν αυτές οι ομάδες έχουν ρόστερ που στο σύνολό τους είναι παραγωγή τους και δεν έχουν μισθοφόρους  ..
Αν είναι νέα παιδιά που θέλουν την δική τους ευκαιρία.
Δεν κάνει καμιά νύξη όμως για το ποιες ομάδες και μάλιστα αν είναι νόμιμο να πάρουν μέρος στην Β΄κατηγορία γιατί κάποιοι θέλουν έτσι απλά να λένε πως έχουν άλλη μία διοργάνωση.
Το πολύ ωραίο είναι πως βγάζει και την σούμα πως τελικά οι ομάδες της Β΄ θα κάνουν περισσότερα έξοδα μιας και θα δώσουν 14 το λιγότερο αγώνες αντί για 4-5 που θέλει για το οικονομικό τους καλό η Εκασαμαθ.
Αυτό αν δεν είναι παραλογισμός τι μπορεί να είναι.
Και είναι το ίδιο να δώσεις 20-30 παιχνίδια σε ακτίνα με Μ.Ο 75 χιλιόμετρα με 15 παιχνίδια από την Ορεστιάδα μέχρι το Σιδηρ/στρο.........
Η αλλαγή που ζητούν οι ομάδες είναι ξεκάθαρο πως έρχεται κάτω από την μεγάλη πίεση που υπάρχει.
Το οικονομικό πρόβλημα και η απουσία οικονομικής στήριξης από την Ένωση είναι ο λόγος που οι διοικήσεις των ακαδημιών θέλουν να γίνει η αλλαγή. Μπορεί στην ουσία η ύπαρξη πολλών κατηγοριών να βοηθάει αλλά τώρα αυτό που πρέπει να δούνε όλοι και οι ομάδες το είδαν από την προηγούμενη χρονιά και να θυμήσω ότι αυτή η ιστορία έχει σχεδόν ένα χρόνο . Ένας ολόκληρος χρόνος που οι ομάδες δειλά στην αρχή έβλεπαν πως για να έχουν μέλλον πρέπει να περάσουν σε δραστικές αλλαγές. Κοινό σημείο επαφής και στηρίχθηκε στο σύνολο της η δημιουργία μιας κατηγορίας με δύο ομίλους τουλάχιστον για τα επόμενα δύσκολα χρόνια.
Και η Ηράκλεια που αποσύρθηκε αν άλλαζε το καθεστώς θα έπαιρνε μέρος αλλά τώρα δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα. 
Αν δεν είναι ευέλικτοι οι αρμόδιοι και δεν μπορούν να δούνε τι θα έρθει δεν κάνουν προφανώς.
Αν δεν ακούνε την άποψη των ομάδων είναι επικίνδυνοι  . Και το παραμύθι με τις επιστολές είναι μια καλή ιστορία για να κρύψουν τις αδυναμίες τους.
Και το ξέρουν γιατί στην προσπάθεια ΄τους να δείξουν πως ακούνε τον σφυγμό των ομάδων αποφάσισαν αυθαίρετα χωρίς Γ.Σ  την χρονιά 2012-2013 η Α΄ να γίνει σε δύο ομίλους ?????????????
Τρικυμία εν κρανίο το λένε αν δεν κάνω λάθος.
Και ακόμη σήμερα Τρίτη δεν πήγε κανένα Φαξ επιστολή στις ομάδες για να ορισθεί τόπος συγκέντρωσης.
(Κάτι που έγινε και με τις περιβόητες επιστολές που είδαν απόειδαν πως δεν μπορούν να ποιούν την νήσσα (κοινώς πάπια) και για να περάσουν στην αντεπίθεση αποφάσισαν να στείλουν επιστολές στις ομάδες για να ρωτήσουν τι θέλουν. Λες και δεν ήξεραν όταν δεν έκαναν το πιο απλό να καλέσουν Γ.Συνέλευση αλλά μάλλον θα φοβήθηκαν την μεγάλη πίεση που θα δέχονταν .Ζητούσαν από τις ομάδες προτάσεις όταν δουλειά τους είναι να καταθέτουν προτάσεις και να φέρνουν προς έγκριση στις Γ.Σ.)
Αυτό δεν σχολιάστηκε καθόλου που σημαίνει είναι μέσα στην λογική της αναβάθμισης του τοπικού μπάσκετ??????
Μάλλον θα συμφωνούν  αλλά δεν έχουν το θάρρος να δεχθούν τώρα τις αλλαγές που δεν τις εμπνεύσθηκαν αυτοί αλλά άλλοι όπως συνέβη και με το all-star όπου έκαναν ότι είναι δυνατό για να μην γίνει.
Πρώτα προσπάθησαν με διάφορους λόγους και εμπόδια να μην είναι παρών τα παιδιά από την  παιδική ομάδα της Ένωσης .Τι αιτήσεις  από την μεριά μου ζήτησαν για να δώσουν τα παιδιά το παρόν.Τι φαξ για να αρνηθούν λέει να συμμετέχουν ως σύλλογος σε ένα τοπικό τουρνουά!!!!Τουρνουά που ποτέ δεν είχαν την σκέψη να διοργανώσουν. Δεν βγήκε η προσπάθεια αυτή ούτε και γελοιοποιήθηκε το all-star όπως θα ήθελαν και πέρασαν στο δεύτερο στάδιο καλώντας σε απολογία τους διαιτητές με ηλίθιες αιτιάσεις.
Αυτοί είναι λοιπόν που σκέφτονται την αναβάθμιση του τοπικού μπάσκετ που βλέπουν και οραματίζονται την συνέχειά του.
Θα υπάρξει λέει μεγάλη διαφορά  δυναμικότητας με παράδειγμα μάλιστα το Σουφλί που έχει υλικό Β΄κατηγορίας!!!!!!!!!!!

Φαίνεται τη χρονιά 2010-2011 απολαύσαμε μπάσκετ επιπέδου και θα έρθει το Σουφλί με την Ασπίδα και τον Αστέρα και θα ρίξει στα τάρταρα το επίπεδο...........
Παίζεται ένα μεγάλο παιχνίδι εντυπώσεων μέχρι το τέλος και το τέλος είναι η ημερομηνία των εκλογών. Μετά την έντονη πίεση που ασκήθηκε την ημέρα της κλήρωσης ορθά σκέφτηκαν πως δεν είναι σωστό να πάνε κόντρα.
Κοιτάμε τις δυνάμεις μας πιέζουμε μέχρι να δούμε και για να κάνουμε σε όλους τους καλούς ρίχνουμε και μια άτυπη μάζωξη...
Και φεύγει η ευθύνη από εμάς την περνάμε στις ομάδες που δεν απαντούν σε αυτήν γιατί τι μετράει πρώτα πως θα επιβιώσουν οι ομάδες ??που θα βρούνε τα λεφτά για να πάρουν μέρος στα πρωταθλήματα ???ή να απαντήσουν σε επιστολές ?????
Διαλέξτε και πάρτε αλλά αποτέλεσμα μηδέν γιατί όταν έχεις απέναντι και όχι μαζί σου τις ομάδες δεν υπάρχει περίπτωση να βγει κάτι καλό.

Ακόμη και τίποτα να μην γίνει δεν μπορεί μόνο η ανακατοσούρα η φασαρία αφήνει σημάδια και υποθήκη για το μέλλον. Επιτέλους κάποιοι αντέδρασαν απαίτησαν αλλαγές  κάτι είναι και αυτό........

Υπομονή μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης αν δεν αλλάξει κάτι......


ΥΓ. Σε καμιά περίπτωση τα παραπάνω δεν είναι επίθεση στον κο Χ.Κ. 
Πιο πολύ σαν απάντηση και τοποθέτηση προκειμένουν να φανεί για μια ακόμη φορά ο τρόπος σκέψης και λειτουργίας των αρμοδίων.


8 σχόλια:

  1. Είναι στο χέρι των ομάδων που επιθυμούν τις αλλαγές να το πετύχουν, παρουσιάζοντας τις θέσεις τους στο Δ.Σ. που θα ορίσει η ΕΚΑΣΑΜΑΘ είτε με την παρουσία τους, είτε με επιστολή που θα στείλουν. Και προσοχή τα σωματεία που έχουν λόγο για την αλλαγή είναι 11+5, και όχι 35.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ!ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Η ΠΛΕΟΝ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ!
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ;ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ;ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλαγές φίλοι και φίλες, πριν το πρωτάθλημα δεν είναι σωστό να γίνονται. Σίγουρα υπάρχουν και από τις δύο πλευρές επιχειρήματα που στηρίζουν συλλογιστικές και προτάσεις, δεν πρέπει όμως ποτέ να λησμονούμε ότι κάθε ομάδα παλεύει για τα ίδια της συμφέροντα και ως εκ τούτου πολλές από τις απόψεις που διαβάζω πρέπει να ερμηνεύονται υπό αυτό το πρίσμα. Θεμιτό, αλλά όχι με κάθε τρόπο φίλε να θέλουν κάποιες ομάδες να ανέβουν κατηγορία, αλλά αυτό κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνει μόνο με αγωνιστικά κριτήρια. Είσαι καλύτερος; Ανεβαίνεις. Είναι τουλάχιστον αστείο να υποστηρίζουν ομάδες ότι δικαιούνται να ανέβουν, ενώ δεν έχουν αγωνιστικά πετύχει την κατάληψη θέσης προκρίσιμης στην ανώτερη κατηγορία. Επίσης, εδώ δεν χωρά επιχειρηματολογία περί εξόδων. Η παραπάνω κατηγορία, με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο έχει παραπάνω έξοδα.
    Τώρα, ας έρθουμε στο προκείμενο. Πως σας φαίνετε μια κατηγορία που δεν πέφτει κανένας; Έχετε αναλογιστεί τι θα γίνει; Και αν εγώ δεν θέλω να υποστώ τα έξοδα στις 2 τελευταίες αγωνιστικές και δεν κατέβει η ομάδα να παίξει τι θα γίνει; Που θα υποβιβαστώ; Θα με αποβάλλουν; Θα διαλυθώ; Φανταστείτε κυρίες και κύριοι τι ασυνέπεια αγωνιστική (ελλείψει κινήτρων) θα έχει το πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα όπου ένας ανεβαίνει και κανένας δεν πέφτει.
    Όσον αφορά το οικονομικό, είναι πράγματι μια κατάσταση όπου λίγο πολύ όλοι τη ζούμε. Εδώ καταλαβαίνω επιχειρήματα ομάδων του Έβρου που έχουν μετακινήσεις στο νομό Σερρών και αντίθετα. Είναι όμως καλύτερη λύση η βιώσιμη λύση και όχι οι ανεδαφικές επιθυμίες. Πρωτάθλημα δύο ομίλων στην Ά με μικρότερες μετακινήσεις; ΝΑΙ. Με κανόνες όμως. Με Β΄ κατηγορία κανονικά να υπάρχει. Αυτά κύριοι και όποιους άλλους κανόνες θέλετε μπορούμε να τους συζητήσουμε και να τους ψηφίσουμε. Αλλά θέλει χρόνο να το χτίσουμε. Δεν γίνονται αυτά στο πόδι. Βλέπω θετικά λοιπόν την ενέργεια του προέδρου της Ένωσης ως προς αυτή τη κατεύθυνση. Ενός προέδρου που προκαταβολικά το λέω έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την ανυπαρξία αναπτυξιακού σχεδιασμού και ανανέωσης της ένωσης μας.
    Εδώ λοιπόν κλείνοντας, ας κάνω και μια αυτοκριτική. Ζητούμε όλοι νέες ιδέες, νέους αθλητές, νέα πρωταθλήματα βιώσιμα, γενικότερα ανανέωση. Εμείς οι ομάδες τι κάναμε για όλα αυτά; Συνεννοηθήκαμε ποτέ για παράδειγμα οι ομάδες της Καβάλας να κατεβάσουμε μια ομάδα με ταλαντούχους νέους αθλητές; Ούτε λόγος……Μήπως έγινε στην Ξάνθη αγαπητέ φίλε; Αλλά ξέχασα για εσάς εκεί μόνο μια ομάδα υπάρχει. Ας αναλογιστούμε λοιπόν εμείς τις ευθύνες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η τελευταία παράγραφος αν μη τι άλλο είναι άστοχη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανάποδα .
    Στην Ξάνθη υπάρχουν δύο ακαδημίες με πολύ καλό επίπεδο συνεργασίας τέτοιο μάλιστα που κάποια στιγμή θα υπάρξουν εξελίξεις που θα σπρώξουν την κατάσταση ψηλά με καλά αποτελέσματα.
    Αν εννοείς ότι προβάλω μόνο την Ασπίδα δεν μένει να κάνει μια αναδρομή σε παλιά δημοσιεύματα.
    Μήπως πρέπει να δεις και τι γίνεται στην πόλη σου και αν υπάρχει στοιχειώδης συνεργασία ????
    Μάλλον το αντίθετο . Όσοι έχουν αυτή τη στιγμή το πάνω χέρι προσπαθούν κυριολεκτικά να δημιουργήσουν προβλήματα στις άλλες ομάδες.
    Μάθε τι πόλεμο έκαναν στον Ανδρέα Δημητριάδη όταν επιλέχθηκε ως προπονητής της ομάδας της Δύσης για το all-star !!!!!!!!!!
    Μήπως η κατάσταση δεν είναι ίδια και στην Κομτηνή????
    Και εντελώς τυχαία έχει να κάνει με τους ανθρώπους που είναι στο Δ.Σ της Εκασμαθ!!!!!!!!
    Παράδειγμα προς μίμηση ο Ν.Σερρών .
    Οπότε μάλλον πρέπει να είμαστε χαρούμενοι στην Ξάνθη.

    Για να υπάρξει προοπτική όπως πολύ σωστά το βάζεις πρέπει να υπάρχει η στοιχειώδης βιωσιμότητα. Χωρίς οικονομική υποστήριξη αυτοτέλεια δεν υπάρχει μέλλον.
    Το μερίδιο ευθυνών των ακαδημιών το ξέρουν καλύτερα οι ίδιες ακαδημίες .
    Για σκέψου όμως πως υπάρχουν και κάποιες ακαδημίες που προσπαθούν όχι μόνο να φέρουν αποτελέσματα αλλά να καταστούν και παραγωγικές μονάδες. Εδώ είναι και ο ρόλος της Ένωσης(εκασαμαθ).Τόσα χρόνια πλην ελαχίστων εξαιρέσεων παιδιά που θα μπορούσαν να κάνουν μια στοιχειώδη καριέρα αρκεί να υπήρχε και από την πλευρά της 'Ενωσης αξιοκρατία υποδομή .
    Και πως να γίνει αυτό όταν κοιτάξεις ένα χρόνο πίσω και δεις τι έκανε πάνω στο ζήτημα....
    Έχω την εντύπωση πως κάτι αλλάζει στις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια .Μιά προσπάθεια να βγουν παίκτες και γνωρίζουμε τη δουλειάκαι χρόνος απαιτείται γι αυτό.
    Η προσπάθεια δεν γίνεται για να πάνε στην Α΄ ομάδες που δεν μπήκαν αγωνιστικά στην κατηγορία.
    Υπάρχει πρόβλημα επιβίωσης των πρωταθλημάτων των ομάδων .
    Θα πρέπει να έχουμε πιο ευέλικτη θέση να μπορούμε να πιάνουμε τα μυνήματα των καιρών και να προσαρμοζόμαστε .Σίγουρα είναι καλύτερο να υπάρχουν πολλές κατηγορίες αρκεί αυτές να είναι επανδρωμένες με πολλές ομάδες και όχι με ομάδες που τις βάζουν και σε αυτό κυριολεκτώ άνθρωποι από την Εκασαμαθ για δικούς τους λόγους και αυτό που μένει είναι το κακό αποτέλεσμα.
    Τι είναι προτιμότερο
    Να έχουμε πρωτάθλημα χωρίς τον κίνδυνο να πέσει μια ομάδα και σιγά τον μπάμπουλα που είναι ο υποβιβασμός ή θα είναι καλύτερα να γίνει ένα πρωτάθλημα με πολλές ομάδες με play-off που είναι κίνητρο για τις ομάδες που θέλουν να ανέβουν ???
    Την προηγούμενη χρονιά ήταν τέτοια η ποιότητα που από την μέση του πρωταθλήματος και μετά πλήν των δύο πρώτων και των τριών τελευταίων ομάδων οι υπόλοιπες έκαναν αγγαρεία.
    Κατέβαιναν στα εκτός έδρας με 5-6 παίκτες οπότε για ποια υποβάθμιση μιλάμε.
    Για τον πρόεδρο και το ΔΣ τι να πω κρίνεται καθημερινά . Πολλές σπασμωδικές κινήσεις κανένα πλάνο καμιά πρόταση .
    Που είναι το αναπτυξιακό πλάνο οι ομάδες τα κλιμάκια εκτός αν πιστεύουν ότι με την παρωδία που παρουσίασαν ως επιλογή και κλιμάκια τα τελευταία χρόνια κάνουν κάτι.

    "Η παραπάνω κατηγορία έχει περισσότερα έξοδα" ????
    Τι να πω πάλι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το θεμα το οικονομικο ειναι σοβαρο για ολες τις ομαδες.ομως το αγωνιστικο δεν το αναφερει κανενας.πως μπορει μια ομαδα να συντηρηθει με 8 αγωνες μια ολοκληρη χρονια?ας πει καποιος αν γνωριζει τι ομαδα θα κατεβασει ο ΗΡΑΚΛΗΣ μαλλον παιδες.αυτα τα παιδια τι οφελος θα εχουν και τι παρουσια στο πρωταθλημα?ο λογος για να γινουν 1 κατηγορια ειναι και οι αγωνες,ας αυξησουν τις ομαδες της β κατηγοριας.το ΔΟΞΑΤΟ εφοσον περσι δεν κατεβηκε στο πρωταθλημα φετος πως συμμετεχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και αν ειναι να ριξουν στην β΄κατηγορια τισ 2 ομαδες που επεσαν αγωνιστηκα οπως ειπε,για να μεινουν 9 ομαδες και να γινουν 7 στην β΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tετάρτη κοντή γιορτή. Στην πράξη κρινόμαστε όλοι και από τα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή